با توجه به شکسته شدن بوت لودر X10 و اینکه احتمالا رو X8 هم جواب بده ، ظاهرا cpu ی X8 رو دارن اورکلاک میکنن ...
خبر خوبیه ...
خوشحال و شادمان باشید ...
با توجه به شکسته شدن بوت لودر X10 و اینکه احتمالا رو X8 هم جواب بده ، ظاهرا cpu ی X8 رو دارن اورکلاک میکنن ...
خبر خوبیه ...
خوشحال و شادمان باشید ...
سلام.
بله این از طریق backup and restor نصب نمیشه باید از install custom نصب کنید.
من این مشکل رو داشتم تو نصب بعضی رام ها . ببین از خود ریکاوری factory reset بزن بعد نصب کن.
بالاخره نصب شد فقط ميتونم بگم عالي شده گوشي از اين رو به اونرو شده. دست همه دوستان مخصوصا جناب پانيشر درد نكنه . فقط 2 تا سوال : برا من تو مرورگر فونتهاي فارسيو جدا از هم و بر عكس نشون ميده راهي براي فيكس كردنش هست ؟بعد من هر موقع كليد بك رو ميزنم كلا برميگرده به دسكتاپ موبايل اين رو چيكار كنم . ممنون
سلام...
باید مرورگر فارسی رو خوب ساپورت کنه بعضی عا ساپورت میکنند بعضی ها نمیکنند..
از UC استفاده کن علاوه بر سرعت بالا فارسی رو هم ساپورت میکنه در ضمن ف ی ل ت ر ش ک ن هم خودش داره هر سایتی خواستی باز کن. سرعت دانلودش خیلی بالاست خودش دانلود منجر داره..
در مور BACK والا ما که فرقی نمیبینیم...مثل همون 2.1 هست. داخل فایل منجر که بودم داخل چند تا پوشه که می رفتم یک BACK میزدم بر میگشت به پوشه قبلی ولی داخل برنامه ها دکمه BACK خوب همون خروج عمل میکنه.. در کل مثل 2.1 هست
فایل مربوط به فیلم برداری رو نصب کردین؟ الان فیلم برداریتون کار میکنه؟
در ضمن همگی دوستان توجه کنند
به بخش بازی های اندورید مراجعه کنید بازی های خیلی خفن رو دارم روی X8 تست میکنم و اوجا قرار میدم دانلود کنید.
Last edited by Punisher_2008; 04-04-2011 at 13:41.
پانیشر عزیز بنظرم اگه لینک بازی ها رو در 1 تاپیک به نام بازی های قابل اجرا روی x8 می ذاشتید بهتر بود و اینطوری لازم نیست برای هر چیزی کلی بگردی
سلام پانیشر جان به نظر من دوستمون راست میگن ما تو بخش بازیها یعنی:نمیدونیم تو چه بازی بریم تا بفهمیم مال x8 هستش لطفا یه تاپیک جدا بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بازی brothers in arms 2 هم که جدید اومده ظاهرا رو x8 کار میکنه (ویدئوشم تو یوتیوب هست که با یه سرچ ساده پیدا میکنی) اگگه ممکنه خودتم تست کن نتیجشو بگو. بازی Spider Man Total Mayhem هم هست که اینیکیو مطمئن نیستم کار کنه ولی احتمال داره
راستی آسفالت 6 که میگی اجرا کردی بدون فایل های دیتا بود؟؟؟!!!!
Last edited by crazymohamad; 04-04-2011 at 20:40.
تو رام 2.2 قبلی که گذاشته بودین (همون که فیلمبرداری و رادیو نداشت) چجوری و از کجا باید app2sd گیر بیاریم و نصب کنیم ( واسه اینکه برنامه ها بره تو مموری)
لطفا راهنمایی کن
سلام دوستان
کسی قیمت روز x8 بدون گارانتی رو داره ؟
آخرین قیمتی که داشتم 214 بود. کسی اگه جدیدا گرفته یا قیمت داره بگه لطفا
مرسی![]()
سلام...
باشه.. شما تاپیک بزنید استارتشو بزنید من در حال تست هستم...
این بازی رو اتفاقا دانلود کردم .. بودن فایل sd که کار کرد sd هم دانلود کردم ولیمن کلا با بازی ها gameloft مشکل دارم فایل sd هم وارد میکنم بازم میخواد دانلود کنه با wi-f!!!!
اسفالت داخل 2.3.3 نصب میشد و بدون sd تست کردم.
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
سلام مججدد..
حقیقتا من خودم این کارو نکردم یکم باهاش ور رفتم نتونستم مشکل پیدا کردم بعد رم 4 گیگ خریدم دیگه دنبالش نرفتم خود 200mb حافظه داخلی داره. کافیه
برای نصب با انجمن اندروید فارسی مراجعه کن
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
سلانو
قیمت بین همین 210 تا 230 هست..
منتظر ارزونتر شدن نباش دیگه ارزونتر نمیشه.
یه والپیپیر جالب دیدم تو اینترنت برای صفحه های HVGA هست ، آوردم براتون :
محتوای مخفی: Android
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)