ممنون اما این که همون برنامه remove wat هست که اثر نکرد...
ممنون اما این که همون برنامه remove wat هست که اثر نکرد...
شمااین تاپیک بخونید مشکلتون به احتمال زیاد حل میشه
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسایی که از برنامه removeWAT نتیجه نگرفتن ، یک بار دیگه همین برنامه رو اجرا کنند . بعد که ری استارت شد ( کرک پاک شد ) ، دوباره removeWAT رو باز کنید و به ارور هایی که میده توجه نکنید . کرک میشه . کاملا تست شده و جواب میده . به هیچ وجه ویندوز رو آپ دیت نکنید .
موفق باشید .![]()
ویندوز من ظاهرا قانونی شده اما هنوز صفحه دسکتاپم سیاهه و سمت راست پایین پیغام غیرقانونی بودن ویندوز هست باید چه کار کنم؟
مرسی از مطالب مفیدتون
سلام
من چند وقت پیش ویندوز رو با یه کرک جدید که از جایی غیر از این انجمن گرفتم کرک کردم، ولی از اون به بعد بیشتر برنامه های نصبشده روی ویندوز وسط کار یه دفعه پیغام crash میده و بسته میشه. واقعا کلافه شدم.
یکی گفت ممکنه از کرکت باشه، رفتم هرسه کرک پست اول این تاپیک رو گرفتم اما موقع اجرای هر سه تا کرک، گزینه های uninstal و instal غیر فعاله.
اگه کسی اطلاعی داره بی زحمت کمک کنه.
ممنون
شماابتدابه وسیله این برنامه MBR_Regenerator کرک قبلی رو کامل پاک کنید درمرحله ازآخرین کرک داخل تاپیک پایین استفاده کنید تا ویندوزتون جنیون بشه
لینک دانلود MBR_Regenerator
تاپیک کرک 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقای jafarian، دستتون درد نکنه، از MBR_Regenerator استفاده کردم وبه نظر می رسه که ویندوز geniun شده.
آیا نیازی به کرک بعدی که گفتین هست؟
Last edited by hassan232; 19-06-2011 at 07:28.
این برنامه ای که شما استفاده کردین فقط کرک پاک میکنه یا همون آنیستال شما باید ازکرک داخل اون تاپیک که آدرسش گذاشتم برای جنیون کردن استفاده کنید.
دوستان من کامپیوترم روشن کردم قبل از بالا اومدن این اخطار و میده
صفحه دکستاپ هم کلا سیاه شده
قبلا از ریمو و اکتیو استفاده می کردم درست میشد ولی الان نمیشه !!!!!!!!!
این پست بخونیدبه احتمال خیلی زیاد مشکلتون برطرف بشه
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)