دوستان یه مدل ریش تراش خوب معرفی کنید
حدود 100 تومن میخوام بدم ولی اگه ارزش داشته باشه بیشتر هم میدم
یه چیزی باشه که از ته بزنه و حساسیت هم نیاره
با تشکر
دوستان یه مدل ریش تراش خوب معرفی کنید
حدود 100 تومن میخوام بدم ولی اگه ارزش داشته باشه بیشتر هم میدم
یه چیزی باشه که از ته بزنه و حساسیت هم نیاره
با تشکر
این دستگاه قیمت خوبی داره:ماشین اصلاح بخرین میتونید اینطوری ته ریش بذارید
فقط سوالم اینه که تو پرانتز زده قابل استفاده برای بدن.. مگه میشه؟ یعنی برای بدن هم هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه باتری ای ها چند دقیقه میشه ازشون استفاده کرد تا باتری تموم شه؟
--
نگفتید تو مشخصات برخی ریش تراش ها منظور از توری با تیغه شناور چیه؟
100 تومن چیزی پیدا نمیکنید.
یه مدل خوب زیر 200 تومان که پوستو اذیت نکنه. یعنی یه چیزی تو مایه LA92 که بشه خریدش معرفی می کنین.
مثلا مدل ES8253 خوبه ولی یه کم گرونه. دور موتورش 13 هزاره، 4 تیغه اس، قابل شستشو - ضد ابه.
ببین پایه شست و شو مهم نیست. فقط یه عمر بشه اطش استفاده کرد. از ته بزنه. اذیت نکنه. یه چیزی مثل LA92 بدون سوسول بازیاش.
خوب چقدر باید هزینه کنم چند مدل خوب با قیمتش و البته اگه براتون مقدور هست با کارایش بگید سقف قیمت رو بیخیال بشد فقط خوب باشن البته خیلی هم گرون نباشن مثلا حدود 200 چیز خوب گیر میاد؟
به نظرم ریشتراش پاناسونیک و براون که من داشتم بدرد ریش این کره ای ها و ژاپنی های خودشون میخوره که ریش نرم و لطیف دارن خوشکل هم زده میشه نه ریش ما که با اهن بر هم نمیشه زدش جهت رویش مو هم که کلا نداره هر روز از یه طرف در میاد یه روز بالا یه روز پایین
فلیپس رو نمیدونم چون نداشتم حتما اونم مثل همینا دیگه زنده باد mach3 و فیوژن
زیر 200 تومن اونم مدل LA92؟ مگه این قیمت گیر میاد؟ من یه LA93 دارم که به قیمت 315 تومن میفروشم.بدردتون نمیخوره؟بهترین ریش تراشه.
اگه براون سری5 گیر بیارید خوبه.نمیدونم هنوز تو ایران پیدا میشه یا نه.
اگه براتون مهم نیست که پایه شستشو داشته باشه از فیلیپس میتونین مدل 1180،1160 بخرین.در کل من خودم از فیلیپس اصلاً خوشم نمیاد چون قبلاً داشتم اینو میگم
والا من که فیلیپس دارم و میدونم به هیچ درد نمیخوره.با براون زدم خیلی خوبه. پاناسونیک هم دارم که عالیه
سلام دوستان
من آلمان هستم و یه سه سال از Braun Activator Seri-5 استفاده میکردم. ولی 2 سال پیش صورتم رو اذیت کرد و حتی با تعویض فویل و تیغ که از فروشگاه براون خریدم هم از خر شیطون پائین نیومد و دلم رو زد. تو این دوسال از ژیلت Fusion استفاده کردم و حالا دوباره هوس کردم برم سراغ ماشین.
البته متاسفانه پوست کلف نیستمو همین الآن هم کف ریش و افترشیو رو sensitive میگیرم.
اینجور که فهمیدیم پاناسونیک بهتر عمل کرده. البته تو مدتی که Braun داشتم و واقعا عالی میزد بهش تعصب داشتم و اگه مطمئن شم که مدلای جدیدش به پاناسونیک سره ، از همینجا و از نمایندگی خودش میگیرم.
چند تا سوال داشتم:
1- مدل های جدید بروان بهتره یا پاناسونیک؟
2- در عمل 5 تیغه های پاناسونیک (ES-LV61 و ES-LV81) خیلی بهتر از چهار تیغه هاش (ES8249 و ES-LF71 و ES-RF31) عمل میکنن؟ یا فقط بازار گرم کنه؟
3- ممنون میشم اگه قیمت محصولات زیر رو در ایران داشته باشم تا ببینم از همینجا بگیرم یا چند وقت دیگه که دارم میام تهران؟
1- ES-LV61
2- ES-LV81
3- ES8249
4- ES-LF71
4- تو مدل هایی که ضد آب هستن و راحت میشه شستشو کردشون ، لازمه پایه رو هم بگیریم یا نه؟
ممنون . . .
Last edited by a6l3i; 05-10-2011 at 14:54.
سلام
1- بنظر من مدلهای جدید پاناسونیک خیلی بهتر هستند مخصوصاً برای پوستهای حساس.
2-والا مدلهای ES-LV61 و ES-LV81 به تازگی وارد بازار شدند و فک کنکنم کسی هزشون استفاده کرده باشه ولی به جز اینکه 5 تیغ هستند بعید میدونم فرق دیگه ای با مدل ES-LA63 و ES-LA93 داشته باشن.قیمت دو مدل اول خیلی بالاست و نیازی نیست اینقد پول بابت یه ریش تراش داده بشه چون مدلهای 4 تیغ هم بسیار خوب هستند.
3-قیمت ES8249 حدود 320 تومنه.
باقیشونو نمیدونم
4- ربطی ندارن به هم شما میتونی زیر آب ریشتون رو اصلاح کنید ولی پایه شستشو ریش تراشو تمیز میکنه
1- ممنون ، این قیمت با پایهء تمیزکننده هستش؟
الآن سایت آمازون بدون پایه رو زده 161 یورو که حدودا میشه 284 تومن. البته در مدتی که براون رو داشتم هفته ای یک بار با پایه تمیز میکردم و واقعاً تاثیرش رو احساس میکردم. و فکر میکنم هیچ وقت آب نمیتونه به اون تمیزی کنه. مخصوصا بعد از 5-6 ماه.
2- الآن نماینده پاناسونیک تو ایران کیه که برم تو سایتش و بتونم قیمت ها رو ببینم؟
Last edited by a6l3i; 05-10-2011 at 16:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)