تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 57 از 221 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

[QUOTE=lahij_web;5865743]چرا با اینکه 4 روز در هفته تمرین دارند برنامه به این صورت تنظیم شده ؟
    ( بازو + پا ، یا حرکت فیله وسط تمرین و ... ؟ )

نمیدونم منظورتونو درست گرفت
    یعنی شما هر روز باشگاه میرید ؟؟؟(غیر جمعه ها)
    اگه جواب مثبته باید بگم با این برنامه شاخ در اوردم دو حالت داره یا مربیتون ادم بی اطلاعی یا از این مربی پولکیاس که تا باش خصوصی نگیرید درست برنامه نمیده(شایدم میخواسته مثل اسب به شما تمرین بده تا لاغر بشین)
    در هر صورت برای لاغر شدن که اخر تمرین میتونید 30 دقیقه رو به تردمیل و چوب یا مسگری و ... اختصاص بدین
    من فکر میکنم اگه عضلات پا 1 روز براش در نظر گرفته بشه بهتره یعنی همراه اون عضله دیگه ای تمرین داده نشه
    سینه +جلو بازو یا پشت بازو . یا فقط سینه تنها
    زیر بغل +پشت بازو یا پشت بازو
    کتف با جلو بازو یا پشت بازو
    بعدشم به نظرم شما نهایت 4 روز در هفته با وزنه تمرین کن 1 روزم کلا تمرین هوزی
    من میگم پیش یه مربی خوبم برو تا کمکت کنه
    درسته...من هر روز به غیر از جمعه ها تمرین دارم...
    ولی الان کم کم بدنم عادت کرده و روز به روز دارم بهتر میشم...
    برنامه سوم بیشتر برای پا هستش...

ممنون

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

این کراتین هم عوارض دارهااااااااا
    عوارض ؟! راستش تا الان که نزدیک 15 ساله ورزش میکنم عوارضی مشاهده نکردم تو هیچ نمونه ای .
    به نظرم ماده غذایی که به طور روزمره در بدن انسان استفاده میشه و به طرق مختلف وارد بدن میشه تنها در یک صورت میتونه عوارض داشته باشه که اونم مصرف بی رویه و اوردوز مکمل هست ...
    عوامل جانبی هم دخیل هستند مثل استفاده پشت سر هم به مدت طولانی و استراحت ندادن بدن و عدم مصرف آب کافی در طول مصرف .

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

[QUOTE=HITB0Y;5871991]
    چرا با اینکه 4 روز در هفته تمرین دارند برنامه به این صورت تنظیم شده ؟
    ( بازو + پا ، یا حرکت فیله وسط تمرین و ... ؟ )

درسته...من هر روز به غیر از جمعه ها تمرین دارم...
    ولی الان کم کم بدنم عادت کرده و روز به روز دارم بهتر میشم...
    برنامه سوم بیشتر برای پا هستش...

ممنون

جسارت نباشه ولی نامناسب ترین رویه رو پیش گرفتید .
    اینو بدونید بدن در مدت استراحت و ریکاوری هست که رشد میکنه ...

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

سلام
    برای افزایش وزن چی پیشنهاد می  کنید ؟ من الان پروتین کاز یین مصرف می کنم ولی وزن ا ضافه نکردم ! نا گفته نمان  ورزش هم نمی کنم چون وقتش  رو ندارم .... لطفا راهنمایی کنید
    کالری دریافتی > کالری مصرفی = افزایش وزن
    البته حسد زدن اینکه این افزایش وزن توده عضلانی هست یا چربی کار چندان سختی به نظر نمیرسه !

---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------

بدنسازی برای فردی که 15 کیلو اضافه وزن داره چه فواید و مضرراتی میتونه داشته باشه ؟
    اصلا بره بدنسازی ؟ براش فایده ای داره ؟
    یعنی میشه چربی هاش رو به عضله تبدیل کنه ؟
    مضرات ؟ در صورت تمرین صحیح و اصولی نه تنها ضرری متوجه ت نیست بلکه فواید بسیار بسیار زیادی داره .
    بدنسازی به دلیل افزایش توده عضلانی میتونه تو چربی سوزی بهترین انتخاب باشه /
    البته برای اونایی که علاقه ای ندارن پیاده روی سریع و شنا رو بهترین انتخاب میدونم .
    چربی هرگز به عضله تبدیل نمیشه عزیزم . این عضلات هستند که با رشد و بالا رفتن چگالیشون باعث پایین اومدن توده چربی میشن .

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

سلام
    خیلی ممنونم
    من نمی تونم باشگاه برم . با این برنامه می تونم افزایش وزن داشته باشم ؟ راستی نگفتید هر کدوم رو چند ست چند تایی بزنم ؟
    خوب باشگاه نرفتنتون تا حدودی از سرعت رشدتون کم میکنه . اما اشکالی هم نداره .
    هر کدوم رو معمولا رو 3 ست و تکرار های 10 تا 12 تایی متمرکز شین .
    درباره تغذیه به هدف افزایش وزن هم اصول خاصی وجود داره که قبلا بهش اشاره کردیم تو صحبتهامون .

3. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

از دوستان یعنی هیچکی خونه کار نمیکنه خودش؟

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

بدنسازی برای فردی که 15 کیلو اضافه وزن داره چه فواید و مضرراتی میتونه داشته باشه ؟
    اصلا بره بدنسازی ؟ براش فایده ای داره ؟
    یعنی میشه چربی هاش رو به عضله تبدیل کنه ؟
    اگر می خواد لاغر بشه باید اول وزن کم کنه بعد تمرین کنه چون اگر با همین وزن بره بدنسازی چربی ها تبدیل به ماهیچه میشن و اونوقت وزن کم کرد کارش نیست.
    از دوستان یعنی هیچکی خونه کار نمیکنه خودش؟
    وسیله داری تو خونه ؟؟
    تو خونه من بارفیکس میرم که خودش کار چند وسیله رو انجام میده بعد که تو حالت عادی بارفیکس حرفه ای شدی میتونی سرت رو بجای پشت بارفیکس به جلوی فارفیکس هدایت کنی که بسیار سخت تره.
    شنا میشه زد و همین طور دراز نشست و رو پا هم میشه کار کرد.این هایی که گفتم بدون وسیله بود.

راستی یک سوال از بچه هی خیلی حرفه ای :
    من ورزش اصلیم فوتبال هست : قد 180 و وزن 70 که 10 کیلو کم کردم تا به این وزن برسم و خیلی وقت هم هست که بدنسازی کار می کنم در کنار فوتبال و چند روزه قصد کردم چربی سوز موضعی برای اپ کردن چربی دور شکم استفاده کنم .نظری ندارید ؟؟؟؟ اخه شکمم همش 2 تیکه معلوم می کنه اونم با فشار و فقط وقتی گرم میشم میشه 6 تا...نظری ندارید برای کمک؟؟
    Last edited by s-a-l-i-m; 20-02-2011 at 12:41.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

اگر می خواد لاغر بشه باید اول وزن کم کنه بعد تمرین کنه چون اگر با همین وزن بره بدنسازی چربی ها تبدیل به ماهیچه میشن و اونوقت وزن کم کرد کارش نیست.
    وسیله داری تو خونه ؟؟
    تو خونه من بارفیکس میرم که خودش کار چند وسیله رو انجام میده بعد که تو حالت عادی بارفیکس حرفه ای شدی میتونی سرت رو بجای پشت بارفیکس به جلوی فارفیکس هدایت کنی که بسیار سخت تره.
    شنا میشه زد و همین طور دراز نشست و رو پا هم میشه کار کرد.این هایی که گفتم بدون وسیله بود.

راستی یک سوال از بچه هی خیلی حرفه ای :
    من ورزش اصلیم فوتبال هست : قد 180 و وزن 70 که 10 کیلو کم کردم تا به این وزن برسم و خیلی وقت هم هست که بدنسازی کار می کنم در کنار فوتبال و چند روزه قصد کردم چربی سوز موضعی برای اپ کردن چربی دور شکم استفاده کنم .نظری ندارید ؟؟؟؟ اخه شکمم همش 2 تیکه معلوم می کنه اونم با فشار و فقط وقتی گرم میشم میشه 6 تا...نظری ندارید برای کمک؟؟
    سلام دوست خوبم .
    - چربی هرگز به عضله تبدیل نمیشه .
    - چربی سوزی موضعی به هیچ وجه امکان پذیر نیست ( جز لیپوساکشن )
    شما باید تمرین هوازی مستمر چربی سوز ( فوتبال تمرین هوازی نیست ، نوعی تمرین اینتروال هوازی هست که به تمرینات قدرتی هم نزدیکه ) انجام بدی تا چربی های بدنت به کمترین حد برسه که در اون صورت آخرین جایی که چربی سوزی اتفاق میافته شکمه . و به واسطه از بین رفتن چربی های نواحی شکمی عضلات شکمی نمایان بشن

7. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ایول
    ممنون برادر
    والا من بدنساز نیستم ولی بدن ساز ها رو دوست دارم همی

دار و ندارم هم ایناس:

یه هالتر دارم با 30 کیلو وزنه با خودش میشه حدودا 40 کیلو
    دو تا دمبل 10 کیلویی هم دارم
    میزه هم که 7-8 کارس گویا

در این حده اماکاناته ما
    وسیله داری تو خونه ؟؟
    والا برادر من بارفیکس اونطور نمیتونم وصل کنم چون صاف نیست این کنارای در اتاقم
    چیزهایی هم که به سر زیاد فشار بیاره مثله دراز نشست و مقادیری شنا سعی میکنم نزنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوستان 2 سوال :

1. کسی که پرورش اندام کار میکنه و دارای بازو های پهن و عضلانی ای هست ، به همون میزان نیروی فرد افزایش میکنه یا به دلایلی نیرویی که فرد خواهد داشت از میزان عضله اش کمتر میباشد ؟
    2. در اینجا 2 فرد رو در نظر میگیریم که بدون مصرف هیچگونه دارویی پرورش اندام کار میکنند
    بعد از بر فرض 3 ماه ، شونه های فرد یک پهن شده ، و دارای بدنی عضلانی و خوش فرم میشود
    فرد دوم نیز بعد از 3 ماه ، دارای شونه هایی پهن اما اندام نافرم و تقریبا غیر قشنگ ( نگیم زشت ! ) میشود
    مشکل از چیست ؟ نحوه ی تمرین ؟ یا چیز دیگر ؟
    3. درجایی شنیده بودم که خودارضایی با افزایش نیرو و عضله رابطه ی عکس دارد ، درسته یا غلطه ؟

ممنون ...

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    من بسکتبال کار می کنم ولی دلایلی مثل درس و مصدومیت چند ماهه و .... بطور مرتب نتونستم ورزشم رو ادامه بدم
    الان چربی هایی توی قسمت هایی از ران و پهلو و شکم جمع شده
    قد 172 و وزن 74 هستش
    میگن اگه بری بدنسازی بدنت خشک میشه و ورزش کردن برات سخت میشه و از این حرفا ...
    الان من چیکار کنم!؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

دوستان 2 سوال :
    1. کسی که پرورش اندام کار میکنه و دارای بازو های پهن و عضلانی ای هست ، به همون میزان نیروی فرد افزایش میکنه یا به دلایلی نیرویی که فرد خواهد داشت از میزان عضله اش کمتر میباشد ؟
    2. در اینجا 2 فرد رو در نظر میگیریم که بدون مصرف هیچگونه دارویی پرورش اندام کار میکنند
    بعد از بر فرض 3 ماه ، شونه های فرد یک پهن شده ، و دارای بدنی عضلانی و خوش فرم میشود
    فرد دوم نیز بعد از 3 ماه ، دارای شونه هایی پهن اما اندام نافرم و تقریبا غیر قشنگ ( نگیم زشت ! ) میشود
    مشکل از چیست ؟ نحوه ی تمرین ؟ یا چیز دیگر ؟
    3. درجایی شنیده بودم که خودارضایی با افزایش نیرو و عضله رابطه ی عکس دارد ، درسته یا غلطه ؟
    ممنون ...
    1- دقیقا ارتباطی با هم ندارند . در این زمینه گوشزد میکنم که بدنسازایی که میبینی دارای عضلات بزرگ و به قول شما پهن هستند در اجرای قدرتی حرکات 80% شون نا موفق هستند و در واقع بدنی نمایشی دارند. درست برعکس پاورلیفتر ها که قدرت و اجرای حرکات سنگین حرف اول رو تو تمریناتشون خواهد زد . اینو تجربی و از رو مشاهدات عرض کردم .

2- کاملا واضح هست که علاوه بر شیوه ترین روی ژنتیک افراد هم باید زوم کرد . مدت تمرین مهم نیست . کیفیت تمرین مهمه .

3- جایی نخوندم و تایید هم نمیکنم . اگر ارضا شدن ج◄نسی باعث افت یه ورزشکار باشه متاهل ها باید با دنیای ورزش حرفه ای خداحافظی کنن . ولی نکن ! زشته !

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

سلام
    من بسکتبال کار می کنم ولی دلایلی مثل درس و مصدومیت چند ماهه و .... بطور مرتب نتونستم ورزشم رو ادامه بدم
    الان چربی هایی توی قسمت هایی از ران و پهلو و شکم جمع شده
    قد 172 و وزن 74 هستش
    میگن اگه بری بدنسازی بدنت خشک میشه و ورزش کردن برات سخت میشه و از این حرفا ...
    الان من چیکار کنم!؟
    با تشکر
    وزنه زدن و تمرینات بدنسازی پایه همه ورزش های دنیاست و شما باید متعجب باشی که با این حساب چرا تیم دانکن و مایکل جوردن و شکیل اونیل و... بدنشون خشک نشده و تو حرکاتشون ظرافت و قدرت توام دیده میشه !
    ...
    شما تمرین خاص خودتون رو دارید . درست مثل فوتبالیست ها و رزمی کار ها و وزنه بردار ها و ... که تمرین خاص خودشون رو دارن .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

1- دقیقا ارتباطی با هم ندارند . در این زمینه گوشزد میکنم که بدنسازایی که میبینی دارای عضلات بزرگ و به قول شما پهن هستند در اجرای قدرتی حرکات 80% شون نا موفق هستند و در واقع بدنی نمایشی دارند. درست برعکس پاورلیفتر ها که قدرت و اجرای حرکات سنگین حرف اول رو تو تمریناتشون خواهد زد . اینو تجربی و از رو مشاهدات عرض کردم .
    پاور لیفتر چیجوریه ؟
    یکی از شاخه های بدنسازیه ؟
    میشه بیشتر توضیح بدی ... ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •