نمیدونم. شما همین آدرس را در مرورگرت داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی وقتی mail.google.com را تایپ میکنی، اون آدرسی که نوشتم میاد؟ یا اینکه با آیکون جیمیل در کروم میری؟
نمیدونم. شما همین آدرس را در مرورگرت داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی وقتی mail.google.com را تایپ میکنی، اون آدرسی که نوشتم میاد؟ یا اینکه با آیکون جیمیل در کروم میری؟
سلام
از راهی که شما گفتید رفتم اما گزینه هایی که شما گفتید رو پیدا نکردم ، ممنون میشم مفصل تر توضیح بدید
اول این رو بگم این کارهایی که میگم در حالت New look جیمیل هست. در حالت کلاسیک نمی دونم همچین امکانی وجود داره یا نه
طبق عکس های زیر عمل کن. دیگه از این واضخ تر نمی تونم توضیح بدم
![]()
سلام/.
من یه اکانت جمیل دارم که خودم 3-4 ماه پیش نمی دونم اشتباهی پاک کردم و دقیقا اون اکانتم - اکانت اورجینالمه ! الان هر کاری می کنم راهی پیدا نمی کنم برش گردونم تو یاهو هم یه بار این اتفاق افتد بعد 3-4 ماه رفتم دوباره با همون آیدی یکی ساختم و اوکی شد
الان من چطوری می تونم اکانت جمیلم رو بر گردونم
خیلی حیایته برام
جواب این سوال رو احتمالا کسایی که حذف اکانت کرده باشن بهتر می دونن (که معمولا کسی اینکار رو نمی کنه
شما کامل حذف کردی اکانت رو؟؟ الان باهاش می خوای وارد بشی، چه پیغامی میده؟؟
از طریق ایمیل ریکاوری سعی کن ببین می شه مجددا فعالش کرد. یعنی مسیری رو برو که وقتی پسوورد رو فراموش می کنی باید بری
یه نکته ای ته ذهنم هست که مطمئن نیستم. اینکه وقتی اکانت جیمیل حذف کنی، تا 6 ماه اسم اون اکانت رو نمی شه مجددا ثبت کرد. مطمئن نیستم، ولی احساس می کنم قبلا همچین مطلبی رو جایی خوندم. شاید هم اشتباه باشه
Last edited by zeus_1; 07-06-2012 at 22:50.
اینکارو کردم ولی بازم نمیشه !
اگه دوستان راه دیگه ای رو سراغ دارن حتما بگن خیلی حیاتیه واسه من /.
من لینکی که شما دادین رو میتونم باز کنم ولی وقتی رو gmail کلیک میکنم همون نوشته میاد!!!
با S؟ https:
کسی جوابی نداره ؟
دوستان آیا ما تو ایران میتونیم با جیمیل چت تصویری داشته داشته باشیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)