روغن ایرانول 16000 زیادیه برای پراید
ایرانول 8000 می ریزم کاملا نطبق با سطح کیفی پرایده
روغن ایرانول 16000 زیادیه برای پراید
ایرانول 8000 می ریزم کاملا نطبق با سطح کیفی پرایده
دوستانی که به قول خودشون صدای تر تر یا همون صدای سوپاپ و ناک رو دارن،یبار بنزین سوپر بزنن،احتمال قوی یا قطع یا خیلی کم میشه
در مورد روغن،شما هر روغن 20w50 با سطح کیفی Sg بریزین هیچ مشکلی نداره،تکتاز بریزین به نظرم،قىمتشم مناسبه،هر ۵۰۰۰ تا هم عوضش کنین
خلاص !
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام
اسم موتور پراید چیه؟
سلام
مدت 3 ماه هست که پراید خریدیم تا حالا باهاش 920 کیلومتر رفتم ولی مدتی هست که وقتی تازه ماشین رو روشن میکنم و اول صبحه موقع حرکت صدای مثل جیر جیر میده که بعد یکم حرکت برطرف میشه. یه صدایی هست که مدتیه تو موتورش میاد که مثل صدای فن کامپیوتر هستش . میخواستم ببینم که مشکل خواصی هست؟
گیر ندید،پرایده !نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چک کنین پراید مشکلات اساسی نداشته باشه،مثه موتور گیربکس،جلوبندی
اینو جدی میگم که پراید،بالاخص جدیداش اگر بخواید رو مشکلات ریزش زوم کنىن پیرتون میکنه !
سلام دوستان من 2 تا سوال داشتم.
یکی اینکه پراید من مدل 90 و 131 هست.از همون اولش ی صدایی میداد ک هرچی تلاش کردم برطرف نشده این صدا بیشتر تو جاده اتفاق میوفته مثلا ی کم ک جاده سربالایی میشه و با دنده 4 یا 5 هستم و ی کم قدرت موتور کم میشه ی صدای خر خر میاد و باید ی دنده کم کنی تا ی کم درست شه.من پراید زیاد داشتم ولی هیچکدوم این مشکلو نداشته.ی بارم بردم نمایندگی گفت مشکلش از گیربکسه و مجموعه دیفرانسیلش و عوض کرد و بلبرینگ کلاچش هم درست کرد ولی مشکلش هنوز پا برجاس.
2-مشکل دومم اینه ک وقتی 4 تا در رو میبندم چراغ تو کیلومتر کامل خاموش نمیشه و کمرنگ میشه و چراغ سقفیش هم فقط کم نور میشه و کامل خاموش نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنید
مشکل اول ناک و صدای سوپاپة
مشکل دومتون احتمالا اتصال به بدنه هستش
من یه ضبط نصب کردم که چون قدیمی بود و سوکت اش نمی خورد، طرف یه سری سوکت دیگه رو زد به اون سیمها رو یه جوری ضبط رو راه انداخت، چیزی که عجیبه اینه که لازم نیست سوییچ روی حالت AC باشه که ضبط کار کنه، ماشین خاموش هم باشه و سوییچ توش نباشه هم ضبط می تونه کار کنه، مثل بوق!
این مشکلی پیش نمیاره؟
برق یسره از باتری گرفته. نه، در حالت عادی مشکلی نیست. مگه یادت بره ضبطو خاموش کنی باتریو به ملکوت بفرسته.
از کجا بفهمیم 131 برای سایپاست یا پارس خودرو؟موقع تحویل که همش با نام سایپا131هستش!
اخه گفته میشه برای پارس خودرو رتبه اخره!!
Last edited by irinn65; 06-12-2012 at 04:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)