تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 124 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان برای پراید 131 روغن موتور ایرانول 16000 خوبه؟ یا 12000 یا بهران تکتاز؟؟ یا هیچ کدوم ؟
    یه سوال دیگه ماشینم 10000 تا کار کرده. میخوام بدونم سایپا برای 10000 کیلومتر سرویس خاصی داره یا ببرم بیرون بدم ماشینو یه نگاهی بندازن؟ می خوام روغن موتور، روغن گیربکس (تا حالا عوض نشده)، فیلتر روغن، فیلتر بنزینو عوض کنم. کار دیگه ای لازم هست انجام بشه؟ مثلا بازدید چرخ یا لنت؟ یا تنظیم موتور؟ خدا رو شکر من از ماشین راضیم. تا الان که ایراد جدی نداشته. اگه مکنه راهنمایی کنید که تو 10000 کیلومتر چه سرویس ها و تعمیراتی حتما باید انجام شه؟و چه سرویسهایی بهتره انجام شه و اگه نشد هم خیلی مورد نداره که هم هزینه کنترل شه و هم اینکه ماشین به موقع چک بشه که تو خرج نره. راستی همیشه برام سوال بوده چرا موتور ماشینا چرب و کثیف میشه؟ راهی برای تمیز کردن موتور هست بدون اینکه اینکه آسیبی به موتور برسه؟ مثلا موتور شویی توصیه میشه؟ اصولا آب بره تو موتور مشکلی پیش نمیاد؟! این همه قطعه الکترونیکی و فیوز و دینام آب بره توش واقعا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
    روغن ایرانول 16000 زیادیه برای پراید
    ایرانول 8000 می ریزم کاملا نطبق با سطح کیفی پرایده

2. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوستانی که به قول خودشون صدای تر تر یا همون صدای سوپاپ و ناک رو دارن،یبار بنزین سوپر بزنن،احتمال قوی یا قطع یا خیلی کم میشه
    در مورد روغن،شما هر روغن 20w50 با سطح کیفی Sg بریزین هیچ مشکلی نداره،تکتاز بریزین به نظرم،قىمتشم مناسبه،هر ۵۰۰۰ تا هم عوضش کنین
    خلاص !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

4. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    اسم موتور پراید چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    مدت 3 ماه هست که پراید خریدیم تا حالا باهاش 920 کیلومتر رفتم ولی مدتی هست که وقتی تازه ماشین رو روشن میکنم و اول صبحه موقع حرکت صدای مثل جیر جیر میده که بعد یکم حرکت برطرف میشه. یه صدایی هست که مدتیه تو موتورش میاد که مثل صدای فن کامپیوتر هستش . میخواستم ببینم که مشکل خواصی هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    مدت 3 ماه هست که پراید خریدیم تا حالا باهاش 920 کیلومتر رفتم ولی مدتی هست که وقتی تازه ماشین رو روشن میکنم و اول صبحه موقع حرکت صدای مثل جیر جیر میده که بعد یکم حرکت برطرف میشه. یه صدایی هست که مدتیه تو موتورش میاد که مثل صدای فن کامپیوتر هستش . میخواستم ببینم که مشکل خواصی هست؟
    گیر ندید،پرایده !
    فقط چک کنین پراید مشکلات اساسی نداشته باشه،مثه موتور گیربکس،جلوبندی
    اینو جدی میگم که پراید،بالاخص جدیداش اگر بخواید رو مشکلات ریزش زوم کنىن پیرتون میکنه !

8. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض سلام

سلام دوستان من 2 تا سوال داشتم.
    یکی اینکه پراید من مدل 90 و 131 هست.از همون اولش ی صدایی میداد ک هرچی تلاش کردم برطرف نشده این صدا بیشتر تو جاده اتفاق میوفته مثلا ی کم ک جاده سربالایی میشه و با دنده 4 یا 5 هستم و ی کم قدرت موتور کم میشه ی صدای خر خر میاد و باید ی دنده کم کنی تا ی کم درست شه.من پراید زیاد داشتم ولی هیچکدوم این مشکلو نداشته.ی بارم بردم نمایندگی گفت مشکلش از گیربکسه و مجموعه دیفرانسیلش و عوض کرد و بلبرینگ کلاچش هم درست کرد ولی مشکلش هنوز پا برجاس.
    2-مشکل دومم اینه ک وقتی 4 تا در رو میبندم چراغ تو کیلومتر کامل خاموش نمیشه و کمرنگ میشه و چراغ سقفیش هم فقط کم نور میشه و کامل خاموش نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

مشکل اول ناک و صدای سوپاپة
    مشکل دومتون احتمالا اتصال به بدنه هستش

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه ضبط نصب کردم که چون قدیمی بود و سوکت اش نمی خورد، طرف یه سری سوکت دیگه رو زد به اون سیمها رو یه جوری ضبط رو راه انداخت، چیزی که عجیبه اینه که لازم نیست سوییچ روی حالت AC باشه که ضبط کار کنه، ماشین خاموش هم باشه و سوییچ توش نباشه هم ضبط می تونه کار کنه، مثل بوق!
    این مشکلی پیش نمیاره؟

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من یه ضبط نصب کردم که چون قدیمی بود و سوکت اش نمی خورد، طرف یه سری سوکت دیگه رو زد به اون سیمها رو یه جوری ضبط رو راه انداخت، چیزی که عجیبه اینه که لازم نیست سوییچ روی حالت AC باشه که ضبط کار کنه، ماشین خاموش هم باشه و سوییچ توش نباشه هم ضبط می تونه کار کنه، مثل بوق!
    این مشکلی پیش نمیاره؟
    برق یسره از باتری گرفته. نه، در حالت عادی مشکلی نیست. مگه یادت بره ضبطو خاموش کنی باتریو به ملکوت بفرسته.

13. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

از کجا بفهمیم 131 برای سایپاست یا پارس خودرو؟موقع تحویل که همش با نام سایپا131هستش!
    اخه گفته میشه برای پارس خودرو رتبه اخره!!
    Last edited by irinn65; 06-12-2012 at 04:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •