پیست دقیقا کجاشه ؟ بعد از اونجایی بسته هست ؟
پیست دقیقا کجاشه ؟ بعد از اونجایی بسته هست ؟
آقا یه حرکتی
1. این اثر انگشت رو الکی میزنن؟ آخه طرف انگشتت رو که میزنه تو استامپ فقط جوهر آبیه که رو کاغذ میشینه. خبری از خطوط دست زیاد نیست. واسه سرگرمیه؟
2. اصلا میشه از روی اون اثر انگشت استامپی کار تشخیصی چیزی انجام داد؟
3. دروازه غار دقیقا کجاست؟
یه محله بین میدون شوش تا مترو شوش (خیلی کیف قاپ داره)
تا قبل از اونجایی که بسته هست که به درد نمیخوره.چون خیلی شلوغه.بعد از اونجایی که بسته هست میری بالا .اخرین نقطه ی ماشین رو پیست هست.اونجا از نظر ارتفاع خیلی جالبه.ولی ماشین های جیپ و... هم خیلی رفت و امد میکنند.نمیدونم کجا میروند
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
اثر انگشت رو اگر واقعا بخوان ازش استفاده کنند با دستگاه های مخصوص شناسایی میکنند.ولی اینکه اثر انگشت خیلی جاها میگیرند واسه محکم کاریه .وگرنه عملا خیلی ازش استفاده نمیکنند.
دروازه غار بین شوش و مولویه.تا پارسال که پرنده فروشی ها رو جمع کرده بودند برده بودند اونجا.ولی امسال بردن جای دیگه.من 1 بار رفتم کیف قاپی ندیدم ولی به هر حال ملحه قدیمیه دیگه
آقا یه حرکت دیگه.
این نمره و واحد چه ربطی بهم دارن؟
مثلا من معدلم شده 11.88
درسم هم دو واحدیه.
چه طور بفهمم که چند نمره میخوام تا معدلم برسه به 12.
کلا نمره درس و واحد رو یه توضیح بدین ممنون
هر چقدر درس شما مهمتر باشه واحدش بیشتره
برا محاسبه ی معدل اینطوری کار میکنن:یه درس دو واحدی شدی 16 و یه درس یک واحدی شدی 11 و یه درس سه واحدی شدی 10 معدل شما میشه16*2+11*1+10*3حاصل رو تقسیم بر تعداد واحدها(اینجا 6) میکنی میشه معدلت.
یک ویلون آموزشی چه مدل و مارکی خوبه ؟ برای شروع ، مثلا برای گیتار C70 خوب هست
قیمتش حدود چقدر میشه ؟ در خریدش باید به چه نکاتی دقت کرد ؟
سپاس
سلام /
با توجه به بازگشایی انجمن موسیقی ، از تاپیک :یک ویلون آموزشی چه مدل و مارکی خوبه ؟ برای شروع ، مثلا برای گیتار C70 خوب هست
قیمتش حدود چقدر میشه ؟ در خریدش باید به چه نکاتی دقت کرد ؟
سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنید /
موفق باشید.
برای ازدواج دختر بعد از هجده سالگی نیازی به تایید پدر هست؟
تشکر![]()
بله دختر برای ازدواج نیاز با اجازه ی پدر داره این به سن هم ربطی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)