تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 231 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ماجرای من و n8
    من یک n8 با گارانتی اصلی خریدم که پلمپ و اکبند بود.بلافاصله بعد از روشن کردن گوشی متوجه شدم که هیچ فایلی در گوشی نیست مثل موزیک یا کلیپ و ... و مجبور شدم با بلوتوث فایل بفرستم تا تست کنم.موقعی که گوشیو خریدم ساعت 8 شب بود و هوا تاریک.

همه چیز رو تست کردم و ظاهرا مشکلی نداشت ولی فردا صبح که داشتم توی خیابون میرفتم دیدم موقعی که با یک نفر در حال صحبت کردن هستی اگه نورشدید مثل افتاب به صفحه گوشی بخوره صفحه گوشی خاموش میشه و باید حتما یکجا سایه پیدا کنی تا صفحه گوشی روشن بشه و بتونی مثلا تماس رو قطع کنی.گوشیو چند بار ریست کردم ولی درست نشد.proximity sensor و light sensor رو چک کردم و کاملا سالم بودن ولی نمیدونم چرا موقع تماس زیر نور افتاب اینجوری میشد.

فردا مراجعه کردم به فروشگاه و مشکل رو گفتم و گفتن ببر nokia care اگه با نرم افزار درست نشد عوض میکنیم.منم گفتم باشه و فرداش بردم nokia care و گفتن باید بزاری 48 ساعت بمونه تا فلش کنیم ولی اگه سخت افزاری باشه گوشیو عوض میکنیم.

منم گفتم یک فلش 5 دقیقه طول میکشه چرا باید 48 ساعت بمونه.گفت که فلش کردن n8 حدود 3.5 ساعت طول میکشه که من قاطی کردم و یکم بگو مگو کردیم تا اینکه فهمید ما از پشت کوه نیومدیم.خلاصه قرار شد همون روز تحویل بدن که وقتی مراجعه کردن دیدم که فقط اپدیتش کردن و میگفتن که مشکل برطرف شده که تست کردم و هنوز همون اش و همون کاسه.

فرداش رفتم که گوشیو بگیرم دیدم برچسب روی lcd رو کنده بودن و میگفتن که درست شده منم تست کردم و دیدم بهتر شده ولی درست نشده ولی مسوولش اصرار داشت که درسته و همه گوشیها همینطور هستن و این طبیعیه و ....
    خلاصه گوشیو گرفتم و امدم جایی که خریده بودم و ادمای محترمی بودن و بدون اذیت گوشیو برام عوض کردن و این یکیو که تست کردم دیدم هیچ مشکلی نداره و کیفیت تاچش هم بهتره و هنگهای قبلی رو هم نداره و موریکهای ایرانی و چندتا کلیپ فیلم خارجی و نقشه هم روش هست و موقع ورود به منوی gps هم هنگ نمیکنه(البته قبل از پس دادن گوشی قبلی راجع به این مورد توی اینترنت تحقیق کردم و فهمیدم اگه گوشی hard reset شده باشه تا اطلاع ثانوی از ovi map خبری نیست و یا باید صبر کنی تا اپدیت بیاد یا اینکه گوشیو فلش کنی.(بعد از اینکه بردم گارانتی فلش هم نکرده بودن))
    امروز داشتم با خودم فکر میکردم که چرا n8 اولی اینطور بود و به این نتیجه رسیدم که احتمالا صفحه ضد انعکاس نور خورشید که روی صفحه اصلی هست درست بهش نچسبیده بود و موقع نور خوردن در کار proximity sensor اختلال ایجاد میشده
    داخل تعمیرگاه nokia care دو تا n8 دیگه هم بود که یکیشون همون مشکل گوشی منو داشت و اون یکی دیگه نداشت.
    بهر حال اینکه در مقطع زمانی خاصی n8 های معیوب تولید شده درش شکی نیست و یه نمونش خود من و یکی دیگه از دوستان که گوشیشون dead شده بود.
    توصیه من به شما اینه که فعلا نخرید تا همه گوشیهای معیوب از بازار خریده بشن یا جمع بشن چون پول زیادیه و ارزش ریسک کردن نداره.
    n8 جدید رو امروز گرفتم و در عرض چند روز اینده براتون مقایسه عکسهای n8 و satio رو خواهم گذاشت و همینطور تمام ریزه کاریها و محاسن و معایب
    شرمنده سرتونو درد اوردم
    من این موضوع رو خیلی وقتها پیش بارها تو پستهای متفاوت به دوستان عارض شده بودم ولی هیچکومشون گوش نداده بوند یکی مثل خودت!
    کجاشو دیدی اونروز اخبارش تو اینترنت پر شده بود گوشی های معیوب ان8 که تو سری ساخت تو کارخونه با باگ تولید شده بودند. و وقتی نمیدونم خاموش می کردی و مزدی شارژ بعضی گوشی ها دیگه اصلا روشن نمیشدند! حالا حالا ها کار داریم. اینقده لپ تاپ اینقده شارژر و باتری های عودت داده شده و این همه ایراد تو موبایل ها حاکی از اینه که باید صبر کرد

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوشبختانه حالا مثل اینکه درصد خیلی کمی از گوشی های تولیدی این وضع رو داشتن, C7 هم این مشکل رو داره. به هر حال همونطور که دوستمون گفت همیشه این مسائل هست.
    من خودم 5800 داشتم که صفحه اش مشکل داشت، اون اولاش هم که اومده بود گرفته بودم ولی دستم هم به جایی بند نبود و نتوستم عوضش کنم (مثل اینکه تو سری جدیداش حل شده بود مشکلش)

در کل امیدوارم برای هیچکدوم از دوستان دیگه از این مشکلا پیش نیاد.

4. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

1

خوشبختانه حالا مثل اینکه درصد خیلی کمی از گوشی های تولیدی این وضع رو داشتن, C7 هم این مشکل رو داره. به هر حال همونطور که دوستمون گفت همیشه این مسائل هست.
    من خودم 5800 داشتم که صفحه اش مشکل داشت، اون اولاش هم که اومده بود گرفته بودم ولی دستم هم به جایی بند نبود و نتوستم عوضش کنم (مثل اینکه تو سری جدیداش حل شده بود مشکلش)

در کل امیدوارم برای هیچکدوم از دوستان دیگه از این مشکلا پیش نیاد.
    بابا نگید سی 7 این مشکلو داره که یه هو قلبم میگیره ها
    میگم یه سوال
    من nfs shift رو سی 7 نصب کردم ولی موقعی که میخواد اجراش کنه مثل این میمونه که گرافیک بازی خیلی بالاس و پردازندش قادر به اجراش نیست و یهو کل گوشی به شدت قفل میکنه که هیچ طور خاموش نمیشه گوشی جز کشیدن باطری!!!
    میخواستم بدونم رو ان 8 هم همین طوره؟؟دوستان اگه لطف کنن تست کنن ممون میشم
    Last edited by amin n & i series; 24-11-2010 at 00:22.

6. این کاربر از amin n & i series بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hm65teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها پست من در صفحه 22 رو بخونید ، دیدید رکورد قیمت N8 هم شکسته شد !
    برید حالشو ببرید که تا عید به 500 هم میرسه

---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------

ببخشین پاساژ ایران ؟ کجاست دقیقا ؟ واقعا 610 و 580 ؟ با گارانتی یا بدون گارانتی ؟
    بدون گارانتی

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

پاساژ جدید که باز شده

8. این کاربر از hm65teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.دوستان کسی موس یا کیبرد بهش وصل کرده؟ من میترسم وصل کنم!! اگه کسی وصل کرده بگه ممنون .

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ماجرای من و n8
    من یک n8 با گارانتی اصلی خریدم که پلمپ و اکبند بود.بلافاصله بعد از روشن کردن گوشی متوجه شدم که هیچ فایلی در گوشی نیست مثل موزیک یا کلیپ و ... و مجبور شدم با بلوتوث فایل بفرستم تا تست کنم.موقعی که گوشیو خریدم ساعت 8 شب بود و هوا تاریک.

همه چیز رو تست کردم و ظاهرا مشکلی نداشت ولی فردا صبح که داشتم توی خیابون میرفتم دیدم موقعی که با یک نفر در حال صحبت کردن هستی اگه نورشدید مثل افتاب به صفحه گوشی بخوره صفحه گوشی خاموش میشه و باید حتما یکجا سایه پیدا کنی تا صفحه گوشی روشن بشه و بتونی مثلا تماس رو قطع کنی.گوشیو چند بار ریست کردم ولی درست نشد.proximity sensor و light sensor رو چک کردم و کاملا سالم بودن ولی نمیدونم چرا موقع تماس زیر نور افتاب اینجوری میشد.

فردا مراجعه کردم به فروشگاه و مشکل رو گفتم و گفتن ببر nokia care اگه با نرم افزار درست نشد عوض میکنیم.منم گفتم باشه و فرداش بردم nokia care و گفتن باید بزاری 48 ساعت بمونه تا فلش کنیم ولی اگه سخت افزاری باشه گوشیو عوض میکنیم.

منم گفتم یک فلش 5 دقیقه طول میکشه چرا باید 48 ساعت بمونه.گفت که فلش کردن n8 حدود 3.5 ساعت طول میکشه که من قاطی کردم و یکم بگو مگو کردیم تا اینکه فهمید ما از پشت کوه نیومدیم.خلاصه قرار شد همون روز تحویل بدن که وقتی مراجعه کردن دیدم که فقط اپدیتش کردن و میگفتن که مشکل برطرف شده که تست کردم و هنوز همون اش و همون کاسه.

فرداش رفتم که گوشیو بگیرم دیدم برچسب روی lcd رو کنده بودن و میگفتن که درست شده منم تست کردم و دیدم بهتر شده ولی درست نشده ولی مسوولش اصرار داشت که درسته و همه گوشیها همینطور هستن و این طبیعیه و ....
    خلاصه گوشیو گرفتم و امدم جایی که خریده بودم و ادمای محترمی بودن و بدون اذیت گوشیو برام عوض کردن و این یکیو که تست کردم دیدم هیچ مشکلی نداره و کیفیت تاچش هم بهتره و هنگهای قبلی رو هم نداره و موریکهای ایرانی و چندتا کلیپ فیلم خارجی و نقشه هم روش هست و موقع ورود به منوی gps هم هنگ نمیکنه(البته قبل از پس دادن گوشی قبلی راجع به این مورد توی اینترنت تحقیق کردم و فهمیدم اگه گوشی hard reset شده باشه تا اطلاع ثانوی از ovi map خبری نیست و یا باید صبر کنی تا اپدیت بیاد یا اینکه گوشیو فلش کنی.(بعد از اینکه بردم گارانتی فلش هم نکرده بودن))
    امروز داشتم با خودم فکر میکردم که چرا n8 اولی اینطور بود و به این نتیجه رسیدم که احتمالا صفحه ضد انعکاس نور خورشید که روی صفحه اصلی هست درست بهش نچسبیده بود و موقع نور خوردن در کار proximity sensor اختلال ایجاد میشده
    داخل تعمیرگاه nokia care دو تا n8 دیگه هم بود که یکیشون همون مشکل گوشی منو داشت و اون یکی دیگه نداشت.
    بهر حال اینکه در مقطع زمانی خاصی n8 های معیوب تولید شده درش شکی نیست و یه نمونش خود من و یکی دیگه از دوستان که گوشیشون dead شده بود.
    توصیه من به شما اینه که فعلا نخرید تا همه گوشیهای معیوب از بازار خریده بشن یا جمع بشن چون پول زیادیه و ارزش ریسک کردن نداره.
    n8 جدید رو امروز گرفتم و در عرض چند روز اینده براتون مقایسه عکسهای n8 و satio رو خواهم گذاشت و همینطور تمام ریزه کاریها و محاسن و معایب
    شرمنده سرتونو درد اوردم
    این فروشنده محترم ، گوشی شما رو به چه دلیل عوض کرد ؟ یعنی شما چی گفتی که عوض کرد ؟
    وقتی خود nokia care عوض نکرده برام جالبه این فروشنده چطوری عوض کرده.

آدرسش رو هم اگر pm کنی ممنون میشم.

11. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این فروشنده محترم ، گوشی شما رو به چه دلیل عوض کرد ؟ یعنی شما چی گفتی که عوض کرد ؟
    وقتی خود nokia care عوض نکرده برام جالبه این فروشنده چطوری عوض کرده.

آدرسش رو هم اگر pm کنی ممنون میشم.
    اول نمیخواستم اینجا بنویسم که یه وقت تبلیغ برای جایی محسوب نشه ولی حالا که شما پرسیدی من از فروشگاه اتصالات اینترنشنال با گارانتی اصلی نوکیا و بیمه سامان خریدم که ابخوردگی و ضربه رو هم بیمه قبول میکنه.
    nokia care که هزارتا بهانه اورد که این گوشی از نظر ما سالمه و عوض نمکنیم در حالیکه همونجا یه n8 دیگه بود که اصلا مشکل گوشی منو نداشت(موقعی که محافظ lcd روی گوشی بود)
    اما فرداش که رفتم و با حیله کندن محافظ lcd مثلا مشکل گوشی منو حل کرده بودن(گرچه که باز هم تور نور شدید موقع مکالمه صفحه خاموش میشد) هرچی گفتم اون n8 دیشبی رو بیار که با اون مقایسه کنیم گفت تحویل دادیم رفته و خلاصه از سر خودش باز کرد.این شد که با فروشگاه تماس گرفتم و گفتن بیار ما عوض میکنیم.

13. این کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بابا نگید سی 7 این مشکلو داره که یه هو قلبم میگیره ها
    میگم یه سوال
    من nfs shift رو سی 7 نصب کردم ولی موقعی که میخواد اجراش کنه مثل این میمونه که گرافیک بازی خیلی بالاس و پردازندش قادر به اجراش نیست و یهو کل گوشی به شدت قفل میکنه که هیچ طور خاموش نمیشه گوشی جز کشیدن باطری!!!
    میخواستم بدونم رو ان 8 هم همین طوره؟؟دوستان اگه لطف کنن تست کنن ممون میشم
    ای بابا نشد که
    ویواز اینو راحت باز میکنه

راستی یکی از دوستام که ان8 داره این مشکل را که در مقابل نور آفتاب داره بهش گفتم
    گفت مال اونم یه بار بیرون موقع زنگ زدن ریستارت کرده بود

15. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اول نمیخواستم اینجا بنویسم که یه وقت تبلیغ برای جایی محسوب نشه ولی حالا که شما پرسیدی من از فروشگاه اتصالات اینترنشنال با گارانتی اصلی نوکیا و بیمه سامان خریدم که ابخوردگی و ضربه رو هم بیمه قبول میکنه.
    nokia care که هزارتا بهانه اورد که این گوشی از نظر ما سالمه و عوض نمکنیم در حالیکه همونجا یه n8 دیگه بود که اصلا مشکل گوشی منو نداشت(موقعی که محافظ lcd روی گوشی بود)
    اما فرداش که رفتم و با حیله کندن محافظ lcd مثلا مشکل گوشی منو حل کرده بودن(گرچه که باز هم تور نور شدید موقع مکالمه صفحه خاموش میشد) هرچی گفتم اون n8 دیشبی رو بیار که با اون مقایسه کنیم گفت تحویل دادیم رفته و خلاصه از سر خودش باز کرد.این شد که با فروشگاه تماس گرفتم و گفتن بیار ما عوض میکنیم.

bebakhshid man english type mikonam
    chon computeram moshkel dare

ali jan hazineye in guaranty va bimeye saman cheghade

kollan chand gerefti gooshio va ba gooshiaye bedoone guaranty cheghad ekhtelaf bood roozi ke kharidi?
    mamnoon

17. این کاربر از mehdio07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

bebakhshid man english type mikonam
    chon computeram moshkel dare

ali jan hazineye in guaranty va bimeye saman cheghade

kollan chand gerefti gooshio va ba gooshiaye bedoone guaranty cheghad ekhtelaf bood roozi ke kharidi?
    mamnoon
    با گارانتی اصلی نوکیا + بیمه 754 تومن تموم شد.
    اون روزی که من خریدم بدون گارنتی حدود 650 بود.
    خواهش میکنم.

19. این کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •