فکرنکنم تومشکلی داشته باشی .آخه موقعی که من دارم بازی میکنم اصلااسم طرف روهم نشون نمیده ازاینجاست که فهمیدم باکامپوتردارم بازی می کنم.
فکرنکنم تومشکلی داشته باشی .آخه موقعی که من دارم بازی میکنم اصلااسم طرف روهم نشون نمیده ازاینجاست که فهمیدم باکامپوتردارم بازی می کنم.
من امسال برای اولین بار فیفا بازی میکنم ولی از منیجر مودش سر در نیاوردم! من مادرید برداشتم و بعد چند هفته بازی پیغامی اومد که جز انتخاب دو تیم چیزی نداشت منم advanced زدم و یک تیم جدیدی بهم داد!
میشه راجب منیجر مود توضیح بدین؟
این تاپیک رو بخون مشکلت حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
اگه اسم بالای سر بازیکناش بوده پس درسته تو بازی بودی
این عکس هم که گذاشتی مربوط میشه به replay تصاویر که هر 2 طرف باید ردش کنن
اگه دقت کنی زده 1/2 یهنی یکیتون این تصویر رو رد کرده و اگه اون یکی هم رد کنه replay رد میشه فوری
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
یه اطلاعات راجع به سخت افزارت میدی ؟
گرافیک و رم و cpu ?
شما انتظارات باشگاه رو برآورده نکردید و محترمانه اخراج شدید!!
واسه من یه مشکل عجیب غریب داره! اول بازی رو روی لپ تاپ پسرعمم انجام دادیم و با دو تا دسته مختلف که بعد از تنظیمات همه چی اوکی بود و هیچ لگی هم نداشت
بازی رو روی لپ تاپ خودم ریختم، بازی که بالا اومدم رزولوشنش تنظیم نبود اما همه چی اوکی بود، دسته رو هم تنظیم کردم و همه چی خلاصه سالم و سرحال! بعد اومدم بیرون و تنها رزولوشن رو گذاشتم 768 × 1366 که مثل لپ تاپ خودم بشه. حالا وقتی که برگشتم به هیچ عنوان دسته رو نمیشناسه دیگه! به هیچ صراتی هم مستقیم نیست و وقتی تو قسمت تنظیمات گیم پد هم میرم یه ارور میده که RE ENTER کن!! درصورتیکه با همین رزولوشن تو لپ تاپ پسرعمم بازی کرده بودم. مشکل گرافیکی هم اصلا ندارم
آقا یکی بگه چیکار کنم تا گیم پد رو بشناسه، با کیبورد نمیتونم بازی کنم
کمممممممممممممممممک
[QUOTE=repshila;5487049]این تاپیک رو بخون مشکلت حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
من برنامه رونصب کردم ولي بازمشکل حل نشد بازم تایم اوت میده البته پينگم رو سي تايي پايين آورد وحدود 600 شد.بالاخره چیکارکنم یه بارخواستیم فیفا آنلاین بزنیما![]()
دوستانی که بعد از کمی بازی کردن،یازیشون هنگ میکنه لطف کنن بگن از چه کرکی استفاده میکن و مشخصات سیستمتون رو هم بگید
چطوری پنالتی رو باید به گوش دروازه زد؟؟؟
تو منیجر مود چطوری باید به یه بازیکن پیشنهاد داد مثلا میخوام به آدام جانسون پیشنهاد بدم.scouting بازیکنای خیلی بدی پیشنهاد میده!!!
لطفا جواب بدددددددددددددددددددددددد دددددددددددیییید
من ازهمون کرک 15.8 مگی استفاده می کنم
1- خب میشه طرف رو توی لیست دوستان قرار داد با اینکار ردیف رومی که طرف توش قرار داره به رنگ آبی در میاد و از بقیه کاملا متمایز میشه .
2- این مشکل تایم اوت رو خیلیها دارن چه ایرانی چه خارجی چه با اینترنت پر سرعت و چه کم سرعت و... علتش تا الان معلوم نشده . از کرک بازی هم نیست بعضیا میگن به خاطر اینه که پورت udp 16000 توی اکانت بعضی از افراد مسدوده به همین خاطر از درگاهی که باید به هاست جوینت شد نمیشه وارد شد . یعنی نوعی فایروال مانع از ملحق شدن به بقیه میشه بعضیا میگن بعضی از ای اس پیها این پورتو مسدود کردن من تا الان با بعضی از کاربرانی که تونستن آنلاین بازی کنن صحبت کردم اونایی که isp پارس آنلاین دارن همگی میتونن با هیچ مشکلی آنلاین بازی کنن اما صبا نتیها رو نمیدونم من صبح با بخش فنی صبا هم تماس گرفتم اونا گفتن ما هیچ پورتیو مسدود نمیکنیم . به هر حال هنوز این مساله صد در صد مشخص نیست و همچنان توی تالارهای گفتگوی مختلف در موردش بحث میشه .
3-این مشکل هم بخاطر همون ایراد بالاست .
Last edited by 4039; 05-10-2010 at 14:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)