تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 246 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکرنکنم تومشکلی داشته باشی .آخه موقعی که من دارم بازی میکنم اصلااسم طرف روهم نشون نمیده ازاینجاست که فهمیدم باکامپوتردارم بازی می کنم.

2. این کاربر از undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

من امسال برای اولین بار فیفا بازی میکنم ولی از منیجر مودش سر در نیاوردم! من مادرید برداشتم و بعد چند هفته بازی پیغامی اومد که جز انتخاب دو تیم چیزی نداشت منم advanced زدم و یک تیم جدیدی بهم داد!
    میشه راجب منیجر مود توضیح بدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

من یه عمری معطل بودم خودم خبرنداشتم.یه چیزعجیب توبخش آنلاین واسه من پیش اومده اول اینکه خودم نمی تونم داخل سرور دیگه ای بشم چون تایم اوت میده.وقتی هم که خودم سرورمیشم طرف مقابل هیچ تیمی روبرنمی داره فکرکنم واسه همین مشکل تایم اوت باشه وقتی هم که واردبازی میشم طرفی درکارنیست ودارم دراصل باکامپیوتربازی میکنم .عزیزان یکی کمک کنه.
    این تاپیک رو بخون مشکلت حل میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

نکنه منم با خودم بازی می کردم خبر ندارم! ولی اگه کامپیوتر بود پس چرا این همه تاخیر داشت و هم اسم اون یارو بالا سر بازیکناش بود و اینکه این علامت هم چند بار وسط بازی اومد که بعضی موقعها تیک خورده بود:

یعنی چی؟
    اگه اسم بالای سر بازیکناش بوده پس درسته تو بازی بودی
    این عکس هم که گذاشتی مربوط میشه به replay تصاویر که هر 2 طرف باید ردش کنن
    اگه دقت کنی زده 1/2 یهنی یکیتون این تصویر رو رد کرده و اگه اون یکی هم رد کنه replay رد میشه فوری

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

من امسال برای اولین بار فیفا بازی میکنم ولی از منیجر مودش سر در نیاوردم! من مادرید برداشتم و بعد چند هفته بازی پیغامی اومد که جز انتخاب دو تیم چیزی نداشت منم advanced زدم و یک تیم جدیدی بهم داد!
    یه اطلاعات راجع به سخت افزارت میدی ؟
    گرافیک و رم و cpu ?

5. 2 کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

شما انتظارات باشگاه رو برآورده نکردید و محترمانه اخراج شدید!!

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من یه مشکل عجیب غریب داره! اول بازی رو روی لپ تاپ پسرعمم انجام دادیم و با دو تا دسته مختلف که بعد از تنظیمات همه چی اوکی بود و هیچ لگی هم نداشت
    بازی رو روی لپ تاپ خودم ریختم، بازی که بالا اومدم رزولوشنش تنظیم نبود اما همه چی اوکی بود، دسته رو هم تنظیم کردم و همه چی خلاصه سالم و سرحال! بعد اومدم بیرون و تنها رزولوشن رو گذاشتم 768 × 1366 که مثل لپ تاپ خودم بشه. حالا وقتی که برگشتم به هیچ عنوان دسته رو نمیشناسه دیگه! به هیچ صراتی هم مستقیم نیست و وقتی تو قسمت تنظیمات گیم پد هم میرم یه ارور میده که RE ENTER کن!! درصورتیکه با همین رزولوشن تو لپ تاپ پسرعمم بازی کرده بودم. مشکل گرافیکی هم اصلا ندارم
    آقا یکی بگه چیکار کنم تا گیم پد رو بشناسه، با کیبورد نمیتونم بازی کنم
    کمممممممممممممممممک

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

[QUOTE=repshila;5487049]این تاپیک رو بخون مشکلت حل میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

من برنامه رونصب کردم ولي بازمشکل حل نشد بازم تایم اوت میده البته پينگم رو سي تايي پايين آورد وحدود 600 شد.بالاخره چیکارکنم یه بارخواستیم فیفا آنلاین بزنیما

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوستانی که بعد از کمی بازی کردن،یازیشون هنگ میکنه لطف کنن بگن از چه کرکی استفاده میکن و مشخصات سیستمتون رو هم بگید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چطوری پنالتی رو باید به گوش دروازه زد؟؟؟
    تو منیجر مود چطوری باید به یه بازیکن پیشنهاد داد مثلا میخوام به آدام جانسون پیشنهاد بدم.scouting بازیکنای خیلی بدی پیشنهاد میده!!!
    لطفا جواب بدددددددددددددددددددددددد دددددددددددیییید

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من ازهمون کرک 15.8 مگی استفاده می کنم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

باسلام
    من چندتاسوال فنی راجع به این gamrranger داشتم.
    1- چه جوری میشه یک هاست مشخصی روازبین اون همه لیست سریعاپیداکرد؟(بجز find user چیزدیگه ای ندیدم)
    2-من وقتی خودم هاست هستم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی واردیک سروردربازی میشم بعدازچندلحظه چک کردن پیغام تایم اوت رومیده؟(چندتاازدوستان هم این مشکل روداشتند)
    3-وقتی من هاست هستم(خودم سروررودرست می کنم)چرابازیکن مقابل هیچ تیمی انتخاب نمیکنه وفقط باهمون تیم پیشفرض بازی شروع میشه؟
    4- واینکه اون زمان 30 ثانیه روکه براانتخاب تیم گذاشته نمیشه تغیرش داد؟(آخه یهوبدون برداشتن تیم موردنظر بعدازاون زمان کم سریعاواردبازی میشه)
    خداییش اگه حال دارید کمک برسانید.
    1- خب میشه طرف رو توی لیست دوستان قرار داد با اینکار ردیف رومی که طرف توش قرار داره به رنگ آبی در میاد و از بقیه کاملا متمایز میشه .

2- این مشکل تایم اوت رو خیلیها دارن چه ایرانی چه خارجی چه با اینترنت پر سرعت و چه کم سرعت و... علتش تا الان معلوم نشده . از کرک بازی هم نیست بعضیا میگن به خاطر اینه که پورت udp 16000 توی اکانت بعضی از افراد مسدوده به همین خاطر از درگاهی که باید به هاست جوینت شد نمیشه وارد شد . یعنی نوعی فایروال مانع از ملحق شدن به بقیه میشه بعضیا میگن بعضی از ای اس پیها این پورتو مسدود کردن من تا الان با بعضی از کاربرانی که تونستن آنلاین بازی کنن صحبت کردم اونایی که isp پارس آنلاین دارن همگی میتونن با هیچ مشکلی آنلاین بازی کنن اما صبا نتیها رو نمیدونم من صبح با بخش فنی صبا هم تماس گرفتم اونا گفتن ما هیچ پورتیو مسدود نمیکنیم . به هر حال هنوز این مساله صد در صد مشخص نیست و همچنان توی تالارهای گفتگوی مختلف در موردش بحث میشه .

3-این مشکل هم بخاطر همون ایراد بالاست .
    Last edited by 4039; 05-10-2010 at 14:38.

13. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •