تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 262 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

13

فقط JAX

Last edited by m jax; 16-04-2011 at 17:02.

2. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

منظورت عمو سیبیلو هست؟
    شوخی کردم.انصافا جکس تو این سری خیلی باحال شده
    یه تریلر ازش دیدم خیلی خوشم اومد
    یه حرکت جالب موقع برنده شدن میزنه اونم جالبه(بازوشو بوس میکنه)

4. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

واقعا آدم لذت میبره این سرعت بالای کپی رایت رو توی این کشور میبینه .
    دیروز که تعطیل بوده اومده ، امروز رفتم خریدمش

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

واقعا آدم لذت میبره این سرعت بالای کپی رایت رو توی این کشور میبینه .
    دیروز که تعطیل بوده اومده ، امروز رفتم خریدمش
    خب پسرم بیا از بازی یه چیزی بگو
    چجوریه؟گرافیک؟گیم پلی؟صداگذاری؟جذابیت؟و........ ...........؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بالاخره بازی را گرفتم .
    واقعا حس خوبی به آدم دست میده ، یادش بخیر 10 سال پیش یه نسخه خیلی قدیمی داشتم که روی کامپیوتر بازی میکردم . کاملا آدم را یاد قدیم میاندازه .
    همه چیز عین نسخه های قدیمی فقط به روز شده است . نه اینکه بد باشه اتفاقا همه چی عالی هست . هم گرافیک ، هم گیم پلی و ....
    نسخه داستانی هم با جانی کیج شروع میشه .
    فقط یه چیزی : من تا چپتر دوم قسمت داستانی هم رفتم ولی خبری از سیو نبود . خودش اتوماتیک سیو میکنه ؟

8. 6 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

امروز بازی رو رگفتم و تقریبا 2 ساعتی بازی کردم....
    گیم پلی بازی همونطور که انتظار میرفت خیلی سریع هست و با وجودکمبوهای مختلف اصلا خسته کننده نیست.در کل گیم پلی بازی راضی کننده هست.
    +
    مودهای مختلف بازی هم گیم پلی رو جذاب میکنه.
    گرافیک بازی هم خوبه و به نظرم مشکل خاصی نداره.
    صدا گزاری بازی و موسیقی ها هم کاملا با جو بازی هماهنگ هستن فقط صدای اینی که میگه Fight و .... موقع 'گفتن Fatality به نظرم یجوریه!
    به نظرم بازی اکثر انتظارات رو برآورده کرده(یا شاید هم تمام انتظارات رو!).....

10. 9 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب پسرم بیا از بازی یه چیزی بگو
    چجوریه؟گرافیک؟گیم پلی؟صداگذاری؟جذابیت؟و........ ...........؟
    بله چشم :

1 - بازی به طور فجیعی وحشیانست و اینو جدی می گم اگر توی خونه بچه دارید یا خواهر یا مادرتون تاب دیدن صحنه های خشن رو ندارن جلوشون بازی نکنید چون واقعا روی روحیشون تاثیر میذاره . قبلا خشن ترین صحنه ای که دیده بودم توی GOW3 بود که کریتوس کله خدای خورشید رو میکنه ولی اینجا دیگه کلا میزنن با بی رحمی تمام همدیگر رو تیکه پاره می کنن .
    2 - گرافی بازی خیلی جالبه مخصوصا دل و روده و اسکلت بدن رو خوب طراحی کردن ، طراحی مکانهای مبارزه هم که واقعا جالبه ( تو یدونه از استیجها همینجوری که داری می جنگی ماشین از کنارت میاد رد میشه یه جایی دیگه هم هست که از در و دیوار خون میریزه انگار که دوش باز کردن ، اگرم بری زیر اون دوش خون که هیکلت کلا قرمز میشه)
    3 - یه جایی هست تو بازی به اسم Krypt که قشنگی بازی رو 2 برابر می کنه . شما توی مبارزات پول بدست میارید و توی کریپت خرجش می کنید .
    4 - چون من قبل این مارول در برابر کپکام رو بازی کرده بودم اولش یکم کند به نظرم میرسید ولی بعد از نیم ساعت بازی که عادت کردم واقعا لذت بخش شده بود .
    5 - مود Ladder رو روی Normal با SUB-ZERO یه بار تا تهش رفتم . اون دو تا غول آخر که کینتارو و شائو کان هستن هم در نوع خودشون جالب بودن ولی انگار مثل نسخه های قدیمی دیگه خیلی سخت نبودن .
    6 - اول که شروع کردید یه بار Tutorial رو برید چون 10 امتیاز اچیومنت داره و دیگه اینکه قلق کلی بازی میاد دستتون .
    7 - به نظر من تعداد کمبو ها میتونست بیشتر باشه ولی همینجوریشم بد نیست ، کمبو های جالبی داره .
    8 - اون قسمت X-RAY اونقدرا هم که فکر می کنید زدنش آب خوردن نیست . چون اولا یه جوری قدرتت پر میشه که توی 2 راند بتونی 1 بار این کارو بکنی (البته 2 بارم میشه ولی بستگی به شرایط داره) ثانیا اگه یه لحظه نگیره یا طرف دفاع کنه کل قدرت خالی میشه و کلا از دست رفته .
    9 - اون قدرتی که پر میشه هم 3 مرحله داره که توی هر مرحله میتونی کارهای خاصی کنی که حالا خودتون میبینید .
    10 - منوی بازی هم که خیلی خوب طراحی شده .
    11 - در مورد صدا گذاری هم نمیتونم خیلی نظر بدم چون باصدای بالا بازی نکردم ولی فکر کنم اون حس ترس رو تونستن توش در بیارن .
    Last edited by Alireza.M67; 16-04-2011 at 20:16.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم! ( جالب اینجا بود جایی که بازی رو گرفتم آدم هایه اونجا همه از صبح داشتن بازی میکردن یکیشون با شخصیت بعدی داشت بازی رو تموم میکرد )
    والا من دومین بازیه که بعده سگایی که دیگه تقریبا دسته هاش هم یادم نمیاد دارم Mortal Kombat بازی میکنم
    تو این نسل هم تقریبا اصلا فایتینگ بازی نکردم ( و خوشمم نمیاد ) فقط یکم SFIV بازی کردم.
    اما چون این توش خشونت در حده اعلا داشت گفتم مگه میشه بازی نکنم؟
    خلاصه بازی کردم اما اصلا هیچی بلد نیستم رو Medium فقط میمیرم!!
    گرافیک بازی که در حده معمولیه و اصلا واردش نمیشم چون بازی واسه گرافیک نیست.
    گیم پلی رو هم نمیتونم نظر بدم چون چیزی از نسخه هایه قبل بلد نیستم اما بازی بسیار بسیار خشن هست
    داستانم نرفتم زیاد فقط میگم که تویه نسخه ی 360 هم اوله داستان کچل GOW دیده شد !!
    خلاصه هیچی یاد نداشتم همین طور داشتم Fatality ها رو میدیدم ! از Fatality این یارو Noob Saibot خوشم اومده خیلی جالبه لنگایه یارو رو Illosion و خوده noob میگرن بعد از دو طرف میکشن یارو به 2 نیم تبدیل میشه مثله قصابی میگیرن دستشون
    Sub Zero شخصیت مورده علاقه ی من 4 تا Fatality داشت که 3 تاش Locked بودن اگه کسی میدونه چجوری باز میشه بگه .
    بعد Fatality رو که کلا نمیدونم تو طوله بازی چجوری بزنم این یارو Xray رو هم درجه تا آخر تو تمرینی پر میشه اما نمیزنه نمیدونم موقعه خاصی باید بزنی؟! خلاصه Xray رو من حریف بهم زد بسی حال کردم
    اصولا Ed Boon علاقه ی خاصی به کله داره چون تویه بیشتر Fatality که نه همه ی Fatality ها تقریبا کله اون وسط نقشه اصلی رو داشت
    Last edited by 779; 16-04-2011 at 22:27.

13. 12 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دمت گرم علیرضا
    یه جوری تعریف کردی آدم دهنش آب میوفته
    من هنوز بازیو نگرفتم بذار بگیرم ببینم همونایی هست که گفتی

15. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم! ( جالب اینجا بود جایی که بازی رو گرفتم آدم هایه اونجا همه از صبح داشتن بازی میکردن یکیشون با شخصیت بعدی داشت بازی رو تموم میکرد )
    والا من دومین بازیه که بعده سگایی که دیگه تقریبا دسته هاش هم یادم نمیاد دارم Mortal Kombat بازی میکنم
    تو این نسل هم تقریبا اصلا فایتینگ بازی نکردم ( و خوشمم نمیاد ) فقط یکم SFIV بازی کردم.
    اما چون این توش خشونت در حده اعلا داشت گفتم مگه میشه بازی نکنم؟
    خلاصه بازی کردم اما اصلا هیچی بلد نیستم رو Medium فقط میمیرم!!
    گرافیک بازی که در حده معمولیه و اصلا واردش نمیشم چون بازی واسه گرافیک نیست.
    گیم پلی رو هم نمیتونم نظر بدم چون چیزی از نسخه هایه قبل بلد نیستم اما بازی بسیار بسیار خشن هست
    داستانم نرفتم زیاد فقط میگم که تویه نسخه ی 360 هم اوله داستان کچل GOW دیده شد !!
    خلاصه هیچی یاد نداشتم همین طور داشتم Fatality ها رو میدیدم ! از Fatality این یارو Cyrex کیه خوشم اومده خیلی جالبه لنگایه یارو رو Illosion و خوده Cyrex میگرن بعد از دو طرف میکشن یارو به 2 نیم تبدیل میشه مثله قصابی میگیرن دستشون
    Sub Zero شخصیت مورده علاقه ی من 4 تا Fatality داشت که 3 تاش Locked بودن اگه کسی میدونه چجوری باز میشه بگه .
    بعد Fatality رو که کلا نمیدونم تو طوله بازی چجوری بزنم این یارو Xray رو هم درجه تا آخر تو تمرینی پر میشه اما نمیزنه نمیدونم موقعه خاصی باید بزنی؟! خلاصه Xray رو من حریف بهم زد بسی حال کردم
    اصولا Ed Boon علاقه ی خاصی به کله داره چون تویه بیشتر Fatality که نه همه ی Fatality ها تقریبا کله اون وسط نقشه اصلی رو داشت
    اون fatality ماله noob saibot هست نه ماله cyrex.
    برای فتالیتی زدن هم کافیه اون حرکاتی رو که نوشته تو قسمت حرکت ها بزنی آخر بازی که میگه فینیش هیم تا یارو نابود کنه
    برای هر فتالیتی هم یک چیزی نوشته که نشون دهنده ی فاصله ایه که باید با طرف داشته باشی تا عمل کنه.مثلا تاچ یعنی اینکه باید بچسبی به یارو

17. 2 کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •