به خدا این شارژ اولیه اصلا اون چیزی نیست که این مغازه دارا میگن ها ( من خودم خیلی تحقیق کردم ) اصلا نیازی به این 8 ساعت اولیه نیست
حالا باز شما بزار
حالا بعد اینکه گوشیو روشن کردی خبرشو بده که ببینیم مشکل داره یا نه
به خدا این شارژ اولیه اصلا اون چیزی نیست که این مغازه دارا میگن ها ( من خودم خیلی تحقیق کردم ) اصلا نیازی به این 8 ساعت اولیه نیست
حالا باز شما بزار
حالا بعد اینکه گوشیو روشن کردی خبرشو بده که ببینیم مشکل داره یا نه
بله کاملا درسته اصلا بعد از این که باطری کاملا شارژ میشه گوشی جریان برق رو اتوماتیک قطع میکنه و اصلا این حرفا معنی نداره که باید هشت ساعت بزاری تو شارژ شما هر موقع دوست داشتی بزن شارژ مثلا داری میری بیرون و نیاز داری باتری 100 درصد باشه حالا اگر 90درصد هم که بود شما بزن شارژ تا 100 بشه ولی بعضی ها فکر میکنن باید شارژ تموم بشه تا دوباره بزنن شارژ که این فکر کاملا اشتباهه.
در مورد این 8تا 10 ساعت شارژ اولیه که هیچ ... ولی نکته بعدی که خیلی مهمه و خودم تست کردم اینه که برای 2 تا 3 بار بزاری گوشیت شارژش حسابی خالی کنه بعد بزنی به شارژ تا فول یشه .... بعدش دیگه حله
دوست عزیز چند مورد خیلی مهم دیگه هست که بهتره بهش توجه کنید...
تحت هیچ شرایطی وقتی گوشی و باتری گرم هستش ، اقدام به شارژ نکنید ! مخصوصا" زمانی که حرارت باتری بخاطر مکالمه کردن و یا بازی و یا کارای سنگین بالا رفته !
اگه امکان داره باتری رو اول بذارین توی یخچال تا یکم خنک بشه و بعد اقدام به شارژ کنید...
با حرف دوستان هم که فرمودن باتری گوشی رو کامل خالی کنید و بعد شارژ کنید موافقم...
ولی بحث شارژ اولیه برای باتری های Lithium-Ion معنی نداره ! ولی خوب اگه این کار رو هم انجام دادین هیچ ضرری نداره...
زمانی هم که قراره از گوشی برای چند ساعت یا یک روز، کمتر استفاده کنید، بهتره باتری گوشی رو فول نکنید ! چون وقتی باتری فول هستش ، سلول های لیتیومی باتری به شدت تحت فشار هستند و اگه مدت زمان زیادی توی این حالت بمونن به مرور زمان عمر و ظرفیتشون کم میشه...
یه مورد دیگه هم هست که بهتره رعایت کنیم ! ولتاژ مناسب برای شارژ این باتری ها 3.7 ولت هستش ! و اگه این ولتاژ به زیر 3 برسه عملا" باتری رو نابود میکنه ! اگه زمانی خواستین باتری گوشی رو با شارژری غیر از شارژر گوشی شارژ کنین ، حتما" به این نکته توجه داشته باشین که خیلی مهمه... (تا ولتاژ 4.2 هم میتونه تحمل کنه! ولی همون 3.7 مناسبترین ولتاژ برای باتری های لیتیومی هستش)
این موارد رو از خودم نگفتماقبلنا توی سایتای خارجکی خوندم...
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...![]()
درسته هر وقت بزاری شارژ میشه ولی اگه بزاری باطری کامل خالی شه بعد پرش کنی باطریت زمان بیشتری شارژ نگه میداره.از خودم نمیگما تو سایتای خارجکی خوندم
*IN* جان شما شماره ی فروشنده رو نداری اخه میترسم تموم شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ezio7; 01-03-2011 at 20:30.
پخیدم برات...
اگه میخوای بخری بهتره همین سری،قبل از اینکه تموم شه بخری...
نمیدونم این از کجا گوشی میاره ولی اونایی که از دوبی گوشی میارن به خاطر گرون شدن درهم گوشیاشون رو گرون میکنن،توی پرشین تولز یکی مایلستو 2 رو 505 تومن میفروخت ولی این سری جدید که آورده 550 میفروشه...
Last edited by *IN*; 01-03-2011 at 20:38.
اره تصمیمم واسه خرید این گوشی قطعیه ولی یکم شک دارم که از این مغازه بگیرم اخه به گفته ی خودش تا حالا از 18 تا 2 تاش خراب بوده از کجا معلوم که مال منم اینطوری نشه در صورتی که تو xda یه نفرم نگفته که مشکل داره حالا اگه واقعا از باطریش باشه که بعید میدونم میشه یه کاریش کرد.
فردا که شارژش کردی حتما خبرشو بده که ایشاالله درست شده باشه![]()
چرا اتفاقا تو xda یکی یه مشکل تقریبا مثل ماله من داشت:در صورتی که تو xda یه نفرم نگفته که مشکل داره
How to know why my phone reboots ?
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=947435
با سلام خدمت شما دوست گرامي منم 5شنبه ميرم تهران بخرم ميشه آدرس و شماره ي مغازه رو لطف كنيد؟در كل آدم معتبر و مطمئني هست؟
مرسي از لطف شما!ببخشيد شما گوشي خودتونو ميديد يا به صورت آكبند داريد واسه فروش؟من 5شنبه ميرم تهران بگيرم ولي اگه تموم شد شايد بيام اونجا!جمعه مشكلي نيست؟اونجام اشنا زياد دارم ولي خوان واسم بفرستن دير مي شه !در ضمن ميشه قيمت لطف كنيد؟من شهروند افتخاري اصفهانما!با تخفيف!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)