تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 309 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هنوز گوشیو روشن نکردم میخوام بزارم شارژ بعد...
    بعد کلید قفلش کار میکرد و حتی چند بار بعد از روشن کردن باهاش صفحه رو باز وبسته کردم ولی وقتی گوشی قاطی میکرد جواب نمیداد...
    به خدا این شارژ اولیه اصلا اون چیزی نیست که این مغازه دارا میگن ها ( من خودم خیلی تحقیق کردم ) اصلا نیازی به این 8 ساعت اولیه نیست
    حالا باز شما بزار
    حالا بعد اینکه گوشیو روشن کردی خبرشو بده که ببینیم مشکل داره یا نه

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به خدا این شارژ اولیه اصلا اون چیزی نیست که این مغازه دارا میگن ها ( من خودم خیلی تحقیق کردم ) اصلا نیازی به این 8 ساعت اولیه نیست
    حالا باز شما بزار
    حالا بعد اینکه گوشیو روشن کردی خبرشو بده که ببینیم مشکل داره یا نه
    بله کاملا درسته اصلا بعد از این که باطری کاملا شارژ میشه گوشی جریان برق رو اتوماتیک قطع میکنه و اصلا این حرفا معنی نداره که باید هشت ساعت بزاری تو شارژ شما هر موقع دوست داشتی بزن شارژ مثلا داری میری بیرون و نیاز داری باتری 100 درصد باشه حالا اگر 90درصد هم که بود شما بزن شارژ تا 100 بشه ولی بعضی ها فکر میکنن باید شارژ تموم بشه تا دوباره بزنن شارژ که این فکر کاملا اشتباهه.

4. این کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد این 8تا 10 ساعت شارژ اولیه که هیچ ... ولی نکته بعدی که خیلی مهمه و خودم تست کردم اینه که برای 2 تا 3 بار بزاری گوشیت شارژش حسابی خالی کنه بعد بزنی به شارژ تا فول یشه .... بعدش دیگه حله

6. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز گوشیو روشن نکردم میخوام بزارم شارژ بعد...
    بعد کلید قفلش کار میکرد و حتی چند بار بعد از روشن کردن باهاش صفحه رو باز وبسته کردم ولی وقتی گوشی قاطی میکرد جواب نمیداد...
    دوست عزیز چند مورد خیلی مهم دیگه هست که بهتره بهش توجه کنید...

تحت هیچ شرایطی وقتی گوشی و باتری گرم هستش ، اقدام به شارژ نکنید ! مخصوصا" زمانی که حرارت باتری بخاطر مکالمه کردن و یا بازی و یا کارای سنگین بالا رفته !

اگه امکان داره باتری رو اول بذارین توی یخچال تا یکم خنک بشه و بعد اقدام به شارژ کنید...

با حرف دوستان هم که فرمودن باتری گوشی رو کامل خالی کنید و بعد شارژ کنید موافقم...

ولی بحث شارژ اولیه برای باتری های Lithium-Ion معنی نداره ! ولی خوب اگه این کار رو هم انجام دادین هیچ ضرری نداره...

زمانی هم که قراره از گوشی برای چند ساعت یا یک روز، کمتر استفاده کنید، بهتره باتری گوشی رو فول نکنید ! چون وقتی باتری فول هستش ، سلول های لیتیومی باتری به شدت تحت فشار هستند و اگه مدت زمان زیادی توی این حالت بمونن به مرور زمان عمر و ظرفیتشون کم میشه...

یه مورد دیگه هم هست که بهتره رعایت کنیم ! ولتاژ مناسب برای شارژ این باتری ها 3.7 ولت هستش ! و اگه این ولتاژ به زیر 3 برسه عملا" باتری رو نابود میکنه ! اگه زمانی خواستین باتری گوشی رو با شارژری غیر از شارژر گوشی شارژ کنین ، حتما" به این نکته توجه داشته باشین که خیلی مهمه... (تا ولتاژ 4.2 هم میتونه تحمل کنه! ولی همون 3.7 مناسبترین ولتاژ برای باتری های لیتیومی هستش)

این موارد رو از خودم نگفتما قبلنا توی سایتای خارجکی خوندم...

همگی موفق و شاد و سلامت باشین...

8. 3 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله کاملا درسته اصلا بعد از این که باطری کاملا شارژ میشه گوشی جریان برق رو اتوماتیک قطع میکنه و اصلا این حرفا معنی نداره که باید هشت ساعت بزاری تو شارژ شما هر موقع دوست داشتی بزن شارژ مثلا داری میری بیرون و نیاز داری باتری 100 درصد باشه حالا اگر 90درصد هم که بود شما بزن شارژ تا 100 بشه ولی بعضی ها فکر میکنن باید شارژ تموم بشه تا دوباره بزنن شارژ که این فکر کاملا اشتباهه.
    درسته هر وقت بزاری شارژ میشه ولی اگه بزاری باطری کامل خالی شه بعد پرش کنی باطریت زمان بیشتری شارژ نگه میداره.از خودم نمیگما تو سایتای خارجکی خوندم

*IN* جان شما شماره ی فروشنده رو نداری اخه میترسم تموم شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ezio7; 01-03-2011 at 20:30.

10. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

درسته هر وقت بزاری شارژ میشه ولی اگه بزاری باطری کامل خالی شه بعد پرش کنی باطریت زمان بیشتری شارژ نگه میداره.از خودم نمیگما تو سایتای خارجکی خوندم

*IN* جان شما شماره ی فروشنده رو نداری اخه میترسم تموم شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پخیدم برات...
    اگه میخوای بخری بهتره همین سری،قبل از اینکه تموم شه بخری...
    نمیدونم این از کجا گوشی میاره ولی اونایی که از دوبی گوشی میارن به خاطر گرون شدن درهم گوشیاشون رو گرون میکنن،توی پرشین تولز یکی مایلستو 2 رو 505 تومن میفروخت ولی این سری جدید که آورده 550 میفروشه...
    Last edited by *IN*; 01-03-2011 at 20:38.

12. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پخیدم برات...
    نمیدونم این از کجا گوشی میاره ولی اونایی که از دوبی گوشی میارن به خاطر گرون شدن درهم گوشیاشون رو گرون میکنن،توی پرشین تولز یکی مایلستو 2 رو 505 تومن میفروخت ولی این سری جدید که آورده 550 میفروشه...
    اره تصمیمم واسه خرید این گوشی قطعیه ولی یکم شک دارم که از این مغازه بگیرم اخه به گفته ی خودش تا حالا از 18 تا 2 تاش خراب بوده از کجا معلوم که مال منم اینطوری نشه در صورتی که تو xda یه نفرم نگفته که مشکل داره حالا اگه واقعا از باطریش باشه که بعید میدونم میشه یه کاریش کرد.
    فردا که شارژش کردی حتما خبرشو بده که ایشاالله درست شده باشه

14. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

در صورتی که تو xda یه نفرم نگفته که مشکل داره
    چرا اتفاقا تو xda یکی یه مشکل تقریبا مثل ماله من داشت:
    How to know why my phone reboots ?
    forum.xda-developers.com/showthread.php?t=947435

16. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پخیدم برات...
    با سلام خدمت شما دوست گرامي منم 5شنبه ميرم تهران بخرم ميشه آدرس و شماره ي مغازه رو لطف كنيد؟در كل آدم معتبر و مطمئني هست؟

18. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرسي از لطف شما!ببخشيد شما گوشي خودتونو ميديد يا به صورت آكبند داريد واسه فروش؟من 5شنبه ميرم تهران بگيرم ولي اگه تموم شد شايد بيام اونجا!جمعه مشكلي نيست؟اونجام اشنا زياد دارم ولي خوان واسم بفرستن دير مي شه !در ضمن ميشه قيمت لطف كنيد؟من شهروند افتخاري اصفهانما!با تخفيف!

20. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •