قرار هم که نبود فرقی بکنه. کجا همچین حرفی زده شده که حل کردن تمامی معماها تغییر میده پایان رو؟
قرار هم که نبود فرقی بکنه. کجا همچین حرفی زده شده که حل کردن تمامی معماها تغییر میده پایان رو؟
دوستان کسی پی دی اف راهنمای بازی را داره که بشه همه چلنج ها را رفت و معما ها را حل کرد؟
آخه batman arkham asylum اگه یادتون باشه که اگه شما تمام secret های بازی رو پیدا میکردید, آخرش riddler رو دستگیر میکردید...
و اگه تمام سنگهایی که در مورد arkham بود رو پیدا میکردید میتونستید که اگه درست یادم باشه یک سری اطلاعات کاملی از چگونگی بوجود اومدن arkham پیدا کنید...
ولی واسه این که هیچ فرقی نکرد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته. دستگیر میشد. ولی دیگه اونجا هم تغییری که تو پایان بازی مشاهده نمیشد. یه پایان بود و بس.
پی دی اف میخوام
میخوام پرینت بگیرم
اگه بازی رو تمام کردید اینو بخونید...
آقا spoiler کار میکنه؟
من که هیچی نمیبینم...
Spoiler alert
راستشو بخوای واسم خیلی سخته که آخرش joker بمیره...
دقیقا تو همون صفحه نگاه کنی میبینی که pdf مربوطه هم داره
ثبت نام کن ok میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی محشر بود
خیلی باش حال کردم...
همه چیز ارتقا پیدا کرده بود و کلا یه سر و گردن بالاتر از بازی های دیگه ی هم سبکش شده. تنها مشکلش باس فایت های تقریبا آسونش بود که خب مواردی چون:
گرافیک زیبا، چشم نواز، کم نقص و کاملا مطابق با حال و هوای داستان
اتمسفر 100% بتمنی
کمبوهای متنوع و نبردهای نفس گیر
انیمیشن های نرم بتمن و دشمنانش+خدا قسمت کنه بشه کَت وٌمَن هم امتحان کنیم!
موزیک حماسی و به وجوآورنده در کنار صدای محشر کاراکترها(همه عالی بودن نمیشه گفت کدوم بهتر بود. همه در جای خودشون عالی بودن و متناسب با شخصیت). صداگذاری بازی هم عالی بود چه صداهای محیطی در شهر مثل ویز ویز کردن چراغ ها و مهتابی های تبلیغاتی یا صدای هلیکوپترها یا صدای گام های بتمن و گجت هاش یا صدای آب و یا صدای شنل بتمن در اثر اصطکاک با بادو... همه با کیفیت و واقعا دالبی.
فراز و نشیب و کش و قوس عالی داستان و حل کردن کاراکترهای زیاد در اون طوری که هیچ کاراکتری به نظر اضافی نمیومد و همه بخشی از داستان رو به خوبی به دوش کشیدن.
هوش مصنوعی ارتقا یافته ی دشمنان نسبت به شماره قبلی و چالش برانگیز تر شدن مبارزات.
فیزیک محسوس و کارا در بازی صحنه های زیبایی رو رقم زد. وقتی اولین بار روی یه بلندی دیدم که هلیکوپتر نزدیک شد و شنل بتمن به زیبایی واکنش نشون داد خیلی خوشم اومد. یکی از باس فایت های آخری هم نشان از فیزیک قوی و پویای بازی داشت که حالا زیاد بهش اشاره نمیکنم لٌوس نشه.
در کل بازیِ خیلی خوش ساختی بود و به نظرم یکی از خاطره انگیزترین بازی های این نسل...
دوستان من یه جای بازی گیر کردم اونجای که میگه 6تا TITAN باید منفجر کنم یکش اصلا معلوم نیست کجاست همون که تو نقشه پاین سمت راسته.اصلا انگار وجود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)