تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 63 اولاول ... 747535455565758596061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 626

نام تاپيک: ◄◄ اتــاق تــجــزیــه و تــرکــیــبــات ►►

داره خودمونی میشه k1kz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به دوست جدیدمان shirkoobi
    با عرض عذرخواهی و احساس دلسوزی برادرانه : فکر نمی کنید که با مطرح کردن تکالیف درسیتون در اینجا به خوتون لطمه میزنید؟ ما میتونیم جواب اینها رو براتون بفرستیم ولی این باعث نمیشه که ذهن خلاق و با هوش خودتون رو ضایع کنید؟ لا اقل میتونستید که برای هر سوال توضیح هم بدین که خودتون در موردش چه فکرهایی کردین؟ یا چرا اینقدر این تمرینها براتون سخت شده ؟ من یک برادر کوچکتر دارم که سوم راهنمایی میخونه اگه همه تمرینهاشو حل کنم مطمئن هستم در حقش ظلم کردم وفقط راهنماییش میکنم که خودش فکر کنه من نسبت به شما هم احساس برادری دارم که اینو میگم :
    "خداوند که هوش سرشار و فکر متعال به همه ما بخشیده آیا این کفران نعمت نیست که از این به درستی استفاده نکنیم؟"
    با آرزوی موفقیت برای شما در تمام مقاطع تحصیلی و آرزوی روزی که از دانشگاه فارغ التحصیل بشوید.

برادر شما k1kz

>
    Last edited by k1kz; 23-03-2009 at 11:14.

2. 2 کاربر از k1kz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام دوباره
    من داشتم با خودم فکر میکردم به این فکر افتادم که متاسفانه بسیاری از جوانان کشورمان در اینترنت فقط دنبال ناهنجاریها میگردند و بیشتر اینترنت رو ابزار تفریحی میدونن . ناهنجاریهایی مثل چت کردن و دنبال مسائل خلاف شئونات بودن متاسفانه دامن گیر بسیاری از جوانان است من اولا به شما تبریک میگم که بجای آن طور مسائل به این سایت اومدین و دنبال علم هستین
    و برای این کار شما خیلی احترام و ارزش قائل هستم.ثانیا برای اینکه از حرفهای من دلخور نشین
    سعی میکنم برای اون سوالهایی که گفتین سخته و آخر نوشتین فقط یه کم راهنمایی تون کنم که خودتون حل کنین:

برای اینکه بفهمیم یه عدد چند تا صفر داره فقط باید بدونیم چند تا عامل 5 وچند تا 2 داره مثلاعدد 25*8
    معلومه که دوتا پنج داره و سه تا دو .حاصلضرب اون دوتا 5 و دوتا از اون دو ها میشه 100 که دوتا صفر داره پس مینیمم تعداد دوها و 5 ها میشه تعداد صفرها .
    حالا عدد 79فاکتوریل که حاصلضرب یک تا 79 هست کدوم مضربهاش عامل 5 داره میتونین بگین؟
    وکدوم مضربهاش عامل 2؟
    اصلا عاملهای 2 بیشتره یا 5؟
    اگه خودتون فکر کنین حتی میتونین یه فرمول کلی برای این مساله کشف کنین!!

>

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض تحقیق

سلام من این تحقیقم و تا اخر تعطیلات باید تحویل بدم حل معادله دستگاهn*n به روش کرامر زبانc++ feri_sh1987@yahoo

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه
    دوستانی که رشته تحصیلیشون ریاضی بوده کی در مورد توابع پارتیشن بندی Stirling و Bell اطلاعات داره اصلا توی کارشناسی (ریاضیات ترکیبی-حل معادلات سیاله خطی) اینها رو تدریس میکنن؟ کتاب خوب چی سراغ دارین؟

>

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    همسايه امام رضا

پيش فرض

هشت تا پاكه در هركدام ميتواند هشت جوراب باشد كه اگر در هم ضرب كنيم مي شود هشت به توان هشت .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض فروبنیوس

یه سوال :
    من این فرمول رو یادمه که توی معادلات سیاله تعداد جوابها رو میتونستیم این طور حساب کنیم:

حالا فکر میکنم یه فرمول کلی برای معادله فروبنیوس که تعداد جوابهای معادله رو بده باید باشه.معادله فروبنیوس هم شبیه همون معادله بالاست ولی همه ضریبهاش حالت کلی دارن:
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    اصلا فرمولی برای جوابهای معادله یعنی x i ها وجود داره؟

>

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر شما میشه برای جوابهای معادله فروبنیوس که همه ضرایبشون یک باشه یه فرمول کلی پیدا کرد؟
    ببینید این اعداد تمام جوابهای معادله زیره

جوابها:

ستون اول 15 تا صفر و بعد 10 تا یک و بعد 6 تا دو و3 تا سه و 1 عدد چهار داره
    که این اعداد اینطور بدست میان:
    1=1
    1+2=3
    1+2+3=10
    1+2+3+4=15
    ستون دوم هم نظم مشابه ولی پیچیده تری داره من فکر کنم یه فرمول شامل جزء صحیح یا توابع مثلثاتی باید باشه که n امین جواب رو بده.شما چی فکر میکنید؟

>

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خلاصه تمام فرمولهای ترکیباتی و شمارشی:
    من یک کتاب pdf قابل دانلود پیدا کردم که خلاصه تمام فرمولهای مقدماتی و پیشرفته رو داره براتون یه صفحه شو به اضافه آدرسش میذارم ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از وقتی من پامو گذاشتم توی این اتاق ترکیبات اینجا خیلی خلوت شده اگه قدوم مبارک ما شوره بی تعارف برم بیرون؟

>

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه يه راه پله داشته باشيم كه ده تا پله داشته باشه و ما بخواهيم اين ده تا پله رو به شكل يك درميان و يكي يكي طي كنيم با چند تا تركيب موفق به اين كار مي شيم؟
    1. مي تونيم همه رو يك در ميان بريم
    2. مي تونيم همه رو يكي يك بريم
    3. چند تا؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    نمی دونم جایی برای مطرح کردن این سوال هست یا نه
    تعداد راههای انتخاب 5 عدد متمایز از اعداد 1و2و3و....وn را که هیچ دو تای آنها اعداد متوالی نباشد را بیابید.
    ممنون می شم کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •