منظورت از این که میلان امسال یک بازیکن خرید چیه؟!
تابستان که آملیا - یپس - سوکراتیس - بواتنگ - روبینیو - زلاتان و مونتلونگو به تیم اضافه شدن
زمستان هم کاسانو - امانوئلسون و فن بومل به میلان اومدن.
بعد شما میگی میلان فقط یک بازیکن خرید؟!!!![]()
منظورت از این که میلان امسال یک بازیکن خرید چیه؟!
تابستان که آملیا - یپس - سوکراتیس - بواتنگ - روبینیو - زلاتان و مونتلونگو به تیم اضافه شدن
زمستان هم کاسانو - امانوئلسون و فن بومل به میلان اومدن.
بعد شما میگی میلان فقط یک بازیکن خرید؟!!!![]()
میلان چرا اون بازیکن آمریکایی خط دفاعیش رو فروخت؟ منظورم اوگوچی انیوو هستش.
کسی میدونه؟ مدافع خوبی بود. یه دوره طولانی مصدوم شد ولی تا حالش خوب شد و موقع بازی کردن رسید قرضی به مدت 2 ساله فروختنش فکر کنم.
دوست من،لطفا دوباره پستمو با دقت بخون،من كي گفتم يك بازيكن خريده؟!!!. گفتم ميلان امسال فقط بازيكن خريده (يعني بازيكن زياد خريده)
آهان پس كاسانو زمستان اومده ميلان. ميلان كوفتش شه اين همه فوروارد
اونیوو زیاد به درد میلان نمیخورد و کیفیت لازم رو نداشتمیلان چرا اون بازیکن آمریکایی خط دفاعیش رو فروخت؟ منظورم اوگوچی انیوو هستش.
کسی میدونه؟ مدافع خوبی بود. یه دوره طولانی مصدوم شد ولی تا حالش خوب شد و موقع بازی کردن رسید قرضی به مدت 2 ساله فروختنش فکر کنم.
چون نه لئوناردو از اون استفاده میکرد و نه الگری به اون اعتقادی داشت
حالا هم اونو بصورت قرضی به توئنته هلند واگذار کردن....البته گزینه ای هم برای خرید توی قراردادش هست
شرمنده...اشتباه شد دیگهدوست من،لطفا دوباره پستمو با دقت بخون،من كي گفتم يك بازيكن خريده؟!!!. گفتم ميلان امسال فقط بازيكن خريده (يعني بازيكن زياد خريده)
آهان پس كاسانو زمستان اومده ميلان. ميلان كوفتش شه اين همه فوروارد
اره دیگه...شما نگاه کن به قول خودت میلان فقط امسال بازیکن خریده
ولی همین الانش یازده یا دوازده تا مصدوم داره...اگه اونا نبودن حساب کن چی میشد
کاسانو رو هم جایگزین رونالدینیو کردیم![]()
میلان 2 بر 1 با گل های پاتو تونست سمپدوریا رو ببره
تبریک به طرفداران
الان رفتم ترکیب میلان رو دیدم یکمی تعجب کردم. اولی رو می دونستم رفته ولی دومی و سومی رو نه!زمستان هم کاسانو - امانوئلسون و فن بومل به میلان اومدن.
پس توی خرید ها داره خیلی خوب عمل می کنه. قبلا همش بازیکن مسن بی استفاده رو می خرید. منظورم چند فصل پیشه
ولی الان خرید هاش خیلی بهتر شده. سه تا بازیکن که گرفته خوبن و می تونن تاثیر گذار باشن
اره
توی همین بازی امانوئلسون و فن بومل واقعا خوب بودن
مرکل هم خیلی خوب داره بازی میکنه...با این که تنها 18 سالشه ولی فوق العاده است
از بر و بچ آکادمی میلانه![]()
اینتر هم در ضربات پنالتی تونست ناپولی رو 5 بر 4 تو جام حذفی شکست بده و راهی مرحله ی بعد بشه. بازی تو وقت عادی و اضافه بدون گل بود.
تبریک به اینتری های عزیز!![]()
آره امسال ميلان خريداي خوبي كرد ولي فكر كنم هنوز يه دفاع وسط خوب و نسبتا جوون ميخواد
امشب هم كه شبكه 3 بازي رم - يووه رو نشون نميده. بازي هاي قبل از فينال رو هيچوقت نشون نميده!
اگه turksat رو می گیری کانال ntv spor بازی رو نشون میده
به نظر من بازی قشنگی میشه...هر دو تیم هم جزو تیم های بزرگ سری آ هستن
خیلی وقته با هم رقابت دارن و کلا یک حس تنفر نسبت به هم بین این دو تیم هست
بازی باید جنجالی باشه![]()
از قرار معلوم اینتر پاتزینی رو خرید
بازی سمپدوریا با برمن رو که دیده بودم بازیکن خیلی خوبی نشون داده بود
ولی خب نمیتونه بازی بکنه جلوی بایرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)