مگه چیز دیگه ای از داستان مونده که ابن دوست عزیزمون نگفته باشه؟
مگه چیز دیگه ای از داستان مونده که ابن دوست عزیزمون نگفته باشه؟
نه با همین کرک رفتم از اول تا اخرش
دو سه باری پرید بیرون تویه چپتر فکر کنم 8 بود همونجا که سیگار میفروشید با دوستتون جو
که اصلا ربطی به کرک نداشت
شما این کرک رو بریز تویه پوشه نصب بازی+پوشه نصب بازی قسمت پی سی
اینطوری
یه بار
E:\MAFIA II
یه بار
E:\MAFIA II\pc
در ضمن نصب داریکت ایکس و فیکس رو فراموش نکن
اون دوستی که گفت بزارش تویه اسپویلر از اسپویلر گزشت چون پست نقل قول شد.
اینم راهنمای کامل نصب کرک
که دوست خوبمون اقا میلاد
از انجمن is gamers زحمتشو کشیدن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا بازی مالتی پلیر داره یا نه؟
دکمه E
اگه از نسخه غیر استیم استفاده می کنید نمی تونید با این کرک کنید . و از این کرک استفاده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
داخل story می تونید دخل شهر رانندگی کنید ولی بخش جدایی واسه این کار در نظر گرفته نشده .
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
من نمی تونم با fraps هم حتی عکس بگیرم . رنگا به هم میریزه .
دوستانی که ازفروشگاه زیر خریداری کردند
بگید بازی مشکلی داشت یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا خیلی سریع جلو میرینا . هر 1 دقیقه یه پست میاد . جای فروم کتاب خونده بودم الان انیشتین می شدم![]()
اخه من تا چپتر 7 بازی کردم....مشکلی نداشت...یدفعه اینجوری شد
دوستان یه چیزی دیدم تو بازی که عمرا تو بازیهای دیگه باشه . بعد بگید زنده نیست .
من رفتم تو لباس فروشی و از اون طرف هم یکی از این پلیسای سمج اومد و باهاش درگیر شدم . بعد از کشتن پلیس از اون محل دور شدم و بعد از 2-3 دقیقه برگشتم . دیدم دو تا پلیس دارن از فروشنده سوال می پرسن در مورد من . همون لحظه فروشنده منو دید و سریع داد زد همونه و پلیسا ریختن سرم . در ضمن اگه می خواین لباس بخرین و پولشو ندین فروشنده رو هل بدید و بترسونید . بعد هرچی خواستین بردارین . فقط هر چیزی که بردارین دیگه تو کمدتون نمیره که بخواید بعد هم ازش استفاده کنید .
بازی رو تو 2 دیویدی خریدم .. تو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم..
فعلا فقط میتونم بگم داستانش عالیه و منو یاد مافیا 1 انداخته و همون حس رو دوباره بهم منتقل کرده .. کاش میشد بازی رو زیرنویس کرد اینجوری خودم کمک میکردم تو ترجمش ...
اما یه چیزی ناراحتم کرده چرا انقدر چهره ها بد ساخته شده ؟ مخصوصا حرف و دهان با هم جور در نمیان .. در کل فعلا بازی خیلی خوبی بوده برام .. چپتر 3 هستم
دوستان طبق گفته 2k یک بسته الحاقی قابل دانلود برای بازی مافیا دو قرار بود بیاد
اینم متن خبر از dbazi
2K تایيد كرد:
عرضهی محتوای قابلدانلود برای مافيا2
مسوولان شرکت 2K Games با اعلام عرضهی اولين بسته الحاقی قابل دانلود برای قسمت دوم از مجموعه بازیهای مافيا شايعاتی را كه هفته پيش در اينترنت پخش شده بود را رسما تاييد كرند.
اولين بستهی الحاقی قابلدانلود مافیا2 كه از روز اول انتشار این عنوان، در اختیار بازیکنندهها قرار خواهد گرفت "خيانت جيمی" نام دارد.
اين محتوای قابل دانلود برای بازیکنندههایی كه از نسخهی پلياستيشن3 مافيا2 استفاده میكنند كاملا رايگان خواهد بود و آنها میتوانند با استفاده كد فعالسازی که در بستهی بازی موجود است، از این محتوا استفاده كنند. دارندگان سایر پلتفرمها نيز میتوانند با پرداخت 10 دلار اين محتوای قابل دانلود را تهيه كنند.
دومين محتوای قابل دانلود مافيا2 به نام "انتقام جيمی"، مدتی پس از عرضهی بازی در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت و حالات و قابليتهای جديدی را به بازی اضافه خواهد كرد. اطلاعات بيشتر از اين بستهی الحاقی قابلدانلود و همچنين قيمت آن بعدا اعلام خواهد شد.
مافيا2، دنبالهی يكي از موفقترین بازیهای سندباكس اين دهه، در تاريخ بیستوچهارم آگوست سال جاری ميلادی (دوم شهريور 1389) برای سه پلتفرم رايانههای شخصی، ايكسباكس360 و پلیاستيشن3 عرضه خواهد شد.
اینم لینک خبر:حالا این بسته کجاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)