تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 125 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دفترچتو باز کن ، برو توی clues ، آخرین clue یک عدد هست. فکر کنم 876944 ، البته دقیق یادم نیست ، حالا همون عددی که توی اون قسمت هست رو بزن ، بعدش تقسیم رو بزن ( / ) اونوقت عدد 20000 رو وارد کن... حالا دستت رو ببر راست و اون دستگیره رو بکش تا عدد 20 نشون داده بشه....

دوست عزيز كاري كه گفتيد انجام دادم اون عدد 1876988 هست و تقسيم بر 20000 ميكنم ولي 20 در نمياد و اتفاقي نميفته مشكل كجاست حتي بر 2000 و 200 و 20 هم كردم بازم نشد لطفا يكي كمك كنه

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

شما نقشه رو استفاده کردید و با استفاده از مختصات خونه رو پیدا کردین؟ چون اول باید اون کار رو بکنید...
    بعدشم زیر نویس رو آن کنید ، خودش می نویسه که چه عددی رو بزنی...
    حواست هم باشه که دستگیره رو بکشی ....

3. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

تازه این بازی رو شروع کردم
    یعنی چهره پردازی اینجوری تو عمرم ندیده بودم واقعا ! :o
    خیلی جوش قشنگه
    عاشقش شدم

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بچه ها
    بازی فکریه؟؟
    با توجه به داستان نیازمند مسلط بودن به زبان انگلیسه؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه ها
    بازی فکریه؟؟
    آره زبانت باید خوب باشه
    اصلا تمام لذتش به اینه که خودت پرونده ها رو حل کنی

7. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معلومه بازیه شاخیه.راک استار عالیه

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بچه ها
    بازی فکریه؟؟
    بازیش فکری هم هست نیاز به انگلیسی هم داره... ولی این چیزیه که همه می گن... درصورتی که هیچ کدوم نیاز نداره...
    جاهای فکریش اگه یکم دیر جواب بدی خودش حل می کنه... دیالوگ ها هم اگه درست یا دروغ بودنشو اشتباه بزنی بالاخره بازی ادامه پیدا می کنه... مثلا اگه خوب سوال جواب و کنی و بر انگلیسی مسلط باشی همون جا مکان مورد نظرتو پیدا می کنی... اگه ملسط نباشی و اشتباه بزنی ، می گیری تعقیبش می کنی و به اون جا می رسی... یعنی کسی که IQ 70 داشته باشه و انگلیسیش هم 0 باشه می تونه بازیو انجام بده!!!

10. 3 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها راستش من اصلا نفهمیدم تو این بازی باید چی کار کرد .
    همون اول بازی گیر کردم ، یعنی زیاد کلنجار نرفتم ، تا گیر کردم از خیر بازی گذشتم .
    همون نیم ساعت اول بازی اونجا که یه جسد کنار مغازه کفش فروشی افتاده , بعد از اینکه جسد رو بررسی کردیم و با زن فروشنده هم صحبت کردیم باید چی کار کرد ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بچه ها راستش من اصلا نفهمیدم تو این بازی باید چی کار کرد .
    همون اول بازی گیر کردم ، یعنی زیاد کلنجار نرفتم ، تا گیر کردم از خیر بازی گذشتم .
    همون نیم ساعت اول بازی اونجا که یه جسد کنار مغازه کفش فروشی افتاده , بعد از اینکه جسد رو بررسی کردیم و با زن فروشنده هم صحبت کردیم باید چی کار کرد ؟
    پس یه چیزی بگم همیشه بعد از جستجویی که انجام دادی یه موزیک با تن اروم میزنه ....حالا چطوری الان تو همون جسدی که جلوی مغازه هستش رو بررسی میکنی همه داخل مغازه رو هم بررسی میکنی
    راهنماییت میکنم...:
    داخل مغازه چیز به درد بخوری نیست اما میبینی که روی چند مورد از جمله دفترچه و کفش که میری دسته ویبره میزنه با این که چیزی نیست که به عنوان مدرک ازش استفاده کنی برا همین ممکنه در برخی از مراحل خیلی ایتمها مونده اما هر موقع که اون صدای رینگ مانند رو شنیدی بدون که موارد مهم قابل دونستن رو جستجو کرده و داریشون و نیازی به جستجو نیست
    یه چیزی هم که به ذهنم میرسه ممکنه نرفته باشی سراغ سطل اشغال ..؟ چون داخل اون سطله یه اسلحه هستش در کل اون موزیک بسیار مهم هستش. رهنمایی دقیق هست
      محتوای مخفی: بعد از بررسی جسد 
    حالا بعد از بررسی جسد و نوشتن نکات مهم در دفترچه وقتی سوار ماشین بشی اتوماتیک دفترچرو باز میکنه و باید روی محل و لوکیشن مورد نظر علامت بزی تا روی نقشه نشون بده برات میری به همون مغازه اسلحه فروشی و مارک سال یاخت و این موراد رو میپرسه و مهمتر این که چه کسی در چه ساعتی خریده این اسلحرو که میتونی ادرسشو پیدا کنی و الی اخر....

13. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بازیش فکری هم هست نیاز به انگلیسی هم داره... ولی این چیزیه که همه می گن... درصورتی که هیچ کدوم نیاز نداره...
    جاهای فکریش اگه یکم دیر جواب بدی خودش حل می کنه... دیالوگ ها هم اگه درست یا دروغ بودنشو اشتباه بزنی بالاخره بازی ادامه پیدا می کنه... مثلا اگه خوب سوال جواب و کنی و بر انگلیسی مسلط باشی همون جا مکان مورد نظرتو پیدا می کنی... اگه ملسط نباشی و اشتباه بزنی ، می گیری تعقیبش می کنی و به اون جا می رسی... یعنی کسی که IQ 70 داشته باشه و انگلیسیش هم 0 باشه می تونه بازیو انجام بده!!!
    میخواد بازی کنه ! نه اینکه بازی رو تموم کنه !
    اگه کسی بازی رو فقط میخواد تموم کنه این بازی که هیچی هر بازی faq هاش ریخته !
    برای اینکه ازین بازی لذت ببرید باید انگلیسیتون خوب باشه وگرنه اصلا نمیفهمید چی به چیه و قاتل چرا فلانی شد . فقط میفهمید یه نفر باید دستگیر شه و بعد از یه مدت سری براتون یکنواخت میشه .
    وگرنه لیست تمام سوال و جوابای بازجویی هست تو اینترنت اگه زبانتون خوب نیست برید همه رو ازونجا جواب بدید

15. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •