یکی میگفت دیروز بعد از ظهر با شبانه کانکت بوده راسته؟
کسی خبر داره ؟
یکی میگفت دیروز بعد از ظهر با شبانه کانکت بوده راسته؟
کسی خبر داره ؟
با اکانت اصلی تست نکنیدکم میشه
الان میگی که دل مارو بسوزونی؟![]()
دوست عزيز فكر كنم ساعت سرور مشكل داشته آخه اكانت شبانه دبروز ظهر ساعت 3 فعال شده بود
Last edited by H-R-N; 23-09-2010 at 14:30.
من خودم ديروز كانكت بودم هميشه 6.45 قطع مي كردم تا 7.45 ايندفعه 6.45 كه قطع كردم ديگه وصل نشد تازه كلا شبانه صبانت هر يك ساعت قطع مي شه
یعنی چی؟!
چون اونا اشتباه کردن و ساعت 3 بعد از ظهر میشده با اکانت شبانه وصل شد حالا به جاش الان رو غیر فعال کردن؟
غلط کردن
صبانت ! هر روز ... از دیروز
آره دوست عزيز درسته
من هميشه عادت كردم قبل از اتصال به اينترنت اول كانكشن شبانه رو تست ميكنم چه روز چه شب
امروز ساعت 3.5 ظهر اومدم سيستم رو روشن كردم طبق عادت هميشگي اول كانكشن شبانه رو چك كردم ( آخه هميشم ميگفتم خدا رو چه ديدي شايد يه روز هم شبانه اين موقع كانكت شد ) بعد كه به اينترنت وصل شد درست دقت نكردم اما بعد از چند ثانيه تازه متوجه شدم چي شده دوباره كانكشن رو چك كردم ديدم كانكشن شبانه است يك بار dc كردم دوباره كانكت شده ديدم نه انگار درسته خلاصه تا حدود ساعت 8 و خورده وصل بود با سرعت 230 k
ور در آخر 3 گيگ دانلود داشتم
ولي الان حال گيري شد شبانه وصل نميشه فكر كنم ساعت am و pm سرور قاطي كرده و اون موقع ساعت 3 وصل شده
Last edited by H-R-N; 23-09-2010 at 14:31.
به نظرم اونا غير فعال نكردن احتمالا الان ساعت سرور روي pm هست و ما نميتونيم وصل بشيم
پس شبانه امشب پريد . من كه رفتم بخوابم . دانلودام موند واسه فردا .![]()
آره واسه منم وصل نشد
بعد من بیدار شدم سعت 05:30 که همون 6:30 بشه پی سی رو IDM خاموش کرذه بود روشن کردم زدم کانکت وصل نشد.اگر 2 تا 6 شده باشه نباید حالا قطع بشه!این یعنی چی؟
ببخشید دوباره پست میدم خوش به حال اونی که عصر دانلود کرده از اکانت شبانه چون کسی اونوقت دانلود نمیکنه و اونوفت میشه با 128 اینو تجربه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک شب من اشتباها(از طرف سرور بود این اشتباه خوش یمن) تا ساعت 6:45 کانکت بودم.همه kick شده بودن و من توی این مدت 400 مگ دانلود کردم.جاتون خالی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)