تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 57 از 91 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

فک کنم به همین خاطر به اولین حریف درست حسابی که خوردش باخت
    پارسال هم رفت و برگشت ازش باختیم....ولی قهرمان شدیم....همه ی سوپر تیم های دیگه ی لیگ رو هم دابل کردیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا الکلی حرف در میاری
    اتفاقا من امروز اونو ندیدم
    خوب از شرایط و قراین که اینطور بر میاد.
    حالا هم که دیدیشس زیارت قبول
    راستی یکی از دلایل جولون دادن تیمهای انگلیسی تو اروپا در چند سال اخیر ضعف نسبی تیم های ایتالیایی بوده.
    اولا تهمت نزن...دوما منظورت پست کیه ؟
    خوب تو پست اولت که گفتی هر کی از یه جایی طرفدار یه تیم میشه و ما چلسی ها هم همینطور
    ولی بعدش گفتی طرفدارای بایرن تازه زیاد شدن که غیر منتظره بود.
    من که فقط به داور و داداشم فحش دادم (اخه داداشم هم طرفداره المانه )
    احترام برادر بزرگترتو نگه دار

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ولی بعدش گفتی طرفدارای بایرن تازه زیاد شدن که غیر منتظره بود.
    گفتم دارن زیاد میشن

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان شرمنده بابت اینکه میون کلامتون میپرم!
    ولی حس نمیکنید این بحثایی که اینجا مطرح می کنید ربطی به CL نداره؟!
    این جریان مقایسه بوندس لیگا با سایر لیگ ها که این تاپیک پایینیه بحث شده!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینکه طرفدارای تیم ملی آلمان و انگلیس تو انجمن جام جهانی چی کار کردن هم مربوط به همون انجمنه!
    اینکه یه کاربری از زمان تولد تا حالا طرفدار یه تیمه باشگاهیه یا یه کاربری اندک زمانیه طرفدار اون تیم باشگاهی شده هم از اون حرفای چرت و تکراریه انجمن خبره! چرا؟ چون اگه یه کاربر انجمن، طرفدار واقعیه تیمش باشه، میاد تو تاپیک باشگاهیه تیمش و شروع می کنه به ارسال کردن پستای درست درمون! (چه طرفدار 1 ماهه باشه چه طرفدار 1 قرنه) نه اینکه میری بخش "چه کسی نوشته؟" همون تاپیک ها میبینی تعداد فعالای اون تاپیک انگشت شمارن!

امیدوارم این بحثتون رو قبل از بسته شدن تاپیک تموم کنید! والا به خدا فرت شدن یه تاپیک شاخ و دم نداره که!
    یاعلی

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ای بابا چرا پست های من پاک میشه ؟
    با یه پست 7 صفحه قبل تاپیکو ریختم به هم ای ول

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض مصاحبه : بارسلونا - کوپنهاگن

بارسلونا - کوپنهاگن
    لیگ قهرمانان اروپا
    28 مهرماه
    کارشناس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-با معرفی خودتون شروع بفرمایید . یه بیوگرافی یا هر موضوعی که لازم می دونید .
    اسم من صادق هست 25 سالمه و از وقتی که 9-10 ساله بودم عاشق بارسا و سبک بازیش بودم

-به چه تیم هایی علاقه دارید؟ چرا و چگونه ؟
    95 درصد بارسلونا و 5 در صد هم اث میلان رو دوست دارم

-وقتی اسم لیگ قهرمانان میاد اولین چیزی که به ذهنتون می رسه چیه ؟ خاطره ی خاصی ازش دارین ؟
    اولین چیزی که به ذهنم میاد بارسلوناست و اینکه با چه تیمهایی همگروه شده
    خاطره ای که خیلی برام تاریخی و به ذهنم همیشه هست بازیهای بارسا چلسیه که فک میکنم همیشه در رقابت با هم باشن

-برسیم به بارسلونا ، از بازیکنان قدیمی این تیم کدوم ها رو بیشتر در یاد دارین ؟
    از بازیکنای قدیمی خیلی ها توی ذهنم هست
    ولی بازیهای لوییز فیگو و پاتریک کلایورت در کنار هم خاطره انگیز بود حتی خود پپ هم اون زمانیکه بازی میکرد خیلی متعصب بود پویول و ژاوی هم که از قدیمی های بارسان ولی زمانیکه من بارسا رو شناختم چندان بازی نمیکردن

-نظرتون در مورد گواردیولا ، مربی جواب و خوش فکر بارسلونا چیه ؟
    اصولا مربی گری یک تیم بزرگ مشکل هست و هدایت بازیکنان بزرگ کار هر کسی نیست ولی پپ خودش بزرگ شده این باشگاست و با زیر و بم نحوه بازی و سبک بارسا آشناست به نظر من تنها مربی که میتونست بارسا رو این طور عالی ارن کنه گواردیولاست
    البته نباید نادیده گرفت که هر مربی در کنار اوج یک فرود هم ممکنه داشته باشه

-از گذشته های دور و نزدیک ،دلچسب ترین بازی بارسلونا در لیگ قهرمانان برای شما کدوم بازی بوده ؟
    بازی با رئال که 6 بر یک( اگه درست یادم باشه!!! )توی سانتیاگو برنابئو شکست داد
    البته یه بازی با چلسی هم که 1 بر صفر چلسی رو شکست داد و در نیمه نهایی حذف کرد

-این هفته هفته سوم لیگ قهرمانان برگزار میشه . در ابتدای قرعه کشی گروه ها در مورد گروه D چی فکر می کردین ؟ و حالا چطور ؟
    حدس میزدم روسها در برابر بارسا تعصب به خرج بدن ولی حقیقتش الان نظر خاصی در مورد این سوالتون ندارم

-بارسلونا دو بازی متفاوت داشته ، یه برد با 5 گل و یک مساوی . نظر شما در مورد بارسلونای این فصل لیگ قهرمانان چیه ؟
    در ابتدای فصل یک سری نوسانات رو داشته و اون هم به نظر من به خاطر تغییرات کوچیکیه که در تیم بوده ولی با گذشت زمان امیدوارم به حالت قبل برگرده
    در کل فک میکنم اگه تیم سریعتر هماهنگ بشن تا مراحل پایانی لیگ هم انشاالله بره به شرطیکه هماهنگ شدنش خیلی طول نکشه

-با گذشت این دو هفته میشه مدعیان قهرمانی رو تشخیص داد ؟ یا همچنان نام های بزرگ ؟
    نه هنوز خیلی زود هست که نتیجه گیری کنیم اجازه بدید دور دوم بازیها هم شروع بشه بعد تا حدودی میشه پیش بینی کرد

-و بازی بارسلونا – کوپنهاگن ؟ کوپنهاگن با کسب 6 امتیاز در صدر گروه قرار داره ! ظاهرا فراتر ار نامش .
    بله درسته ولی فراموش نکنین کوپنهاگن باید با بارسلونا بازی کنه یعنی سخت ترین بازی گروهش البته بارساهم در مقابل کازان به مشکل خورد

-اگه سوالی بوده که دوست داشتین ازتون پرسیده بشه و پرسیده نشده ، خودتون مطرحش کنید و بهش پاسخ بدین.
    ممنونم خیلی زیاد سوالاتتون جامع و کامل بود ممنونم

-ضمن تشکر از شما ، اگه انتقاد یا پیشنهادی دارید بفرمایید .
    ...

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

این همه بازی قراره برگزار بشه. اونوقت فقط مصاحبه از بارسایی ها به عمل میآد؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تقسیم وظایف هست . مصاحبه این بازی فرضا به عهده من بوده . ممکنه مصاحبه های بعدی هم در راه باشه . در گروه مشخصه که .

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض جام باشگاه های اروپا/رئال ماردید-میلان/بازی بزرگان

بازی حساس رئال ماردید -میلان

سه شنبه شب:ساعت 22:15

پخش زنده از این شبکه ها

================================================== ===============================

نبرد نفر به نفر

زارش روز: نبرد تن به تن در سانتیاگو برنابئو ؛
    رئال مادرید- میلان

در کمتر دیداری می توانید این همه ستاره ای که در دیدار دو تیم رئال مادرید و میلان حاضر خواهند بود را مشاهده کنید.نبرد دو تیم از مهمترین تیمهای تاریخ دنیای فوتبال سه شنبه شب در سانتیاگو برنابئو رقم یم خورد. پیروزی، لذت و گلزنی، همیشه فلسفه ذهنی این دو تیم بوده است. در اینجا می توانید مروری بر دوئل های فرد به فرد بازیکنان این دیدار را مطالعه کنید:

2010/10/18

*سایت گل*

کاسیاس - آبیاتی
    هیچ روشی برای مقایسه کردن دروازه بان مقدس رئال با دروازه بان سابق اتلتیکومادرید وجود ندارد. اگر تیمی در سالهای اخیر به خاطر درخشش دروازه بانش به موفقیت رسیده، این تیم رئال مادرید بوده است. کاریزما، ویترین افتخارات و شخصیت بالای انسانی باعث شده تا ایکر کاسیاس مبدل به یک الگو در فوتبال اسپانیا شود و بی دلیل نیست که او رابه عنوان کاپیتان تیم قهرمان دنیا انتخاب کرده اند

راموس- زامبروتا
    هرچند که حضور سرخیو راموس دراین دیدار به صورت قطعی تائید نشده است ولی در حال حاضر سرخیو راموس به مراتب برتر از یک مدافع باتجربه و پرسن و سالی مثل زامبروتاست که حدود ده سال است که همیشه عقب تر از بازیکنانی مثل سرخیو راموس و کافو بوده. شاید از نظر تاکتیکی زامبروتا برتر از راموس باشد ولی از نظر فیزیکی، این ستاره اسپانیایی است که برتر است و از نظر شخصیت و گیرایی نیز همین طور.البته اگر آربلوا در بال رئال به کار گرفته شود، زامبروتا برنده این دوئل خواهد بود

په په – نستا
    به رغم مصدومیتهای متعددی که در کارنامه ورزشی نستا روی داد، او هنوز هم یکی از بهترین مدافعان مرکزی دهه اخیر است. او بازیکن باتجربه و با مهارتی است که هنوز می تواند به فوتبالش ادامه دهد ولی واقعیت این است که این روزها از نظر فیزیکی عقب تر از په په است که در دیدار مقابل مالاگا توان واقعی اش را به نمایش گذاشت. از نظر تجربه شاید نستا بهتر باشد، نه تنها درمقایسه با ستاره پرتغالی، بلکه با خیلی های دیگر ولی از نظر فیزیکی این په په است که حکمرانی می کند

کاروالیو – تیاگو سیلوا
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 570x355.
    دست راست ژوزه مورینیو در زمین چمن، یک بازیکن جنگنده به نام کاروالیو است. در رابطه باتجربه، بدون شک کفه ترازو به نفع ستاره پرتغالی سنگینی می کند. او یکی از برترین بازیکنان در رئال مادرید است و البته سیلوای برزیلی نیز تمام ویژگی های لازم برای پیوستن به رختکن رئال را دارد. او بازیکن باکلاسی است؛ بازی پا به توپ فوق العاده ای دارد و بازیهای هوایی او و همچنین سرعت بالایش، از جمله نقاط قوت اوست. قطعا در دوئل این دو نفر کاروالیو برنده است.

مارسلو- آنتونینی
    رشد و پیشرفت چشمگیر مارسلو باعث شده تا همه او را برنده قطعی این دوئل فردی بدانیم. بازیکن ایتالیایی اندکی داوطلبانه بازی می کند ولی مارسلو به خوبی پاس می دهد، توپ رابه حرکت در می آورد؛ سرعت و حضور پررنگی دارد و نظم و انسجام تاکتیکی اش زبانزد است.

ژابی آلونسو – پیرلو
    دو بازیکن آرمانی. دو ستاره برای بازی پا به توپ که این سه شنبه در سانتیاگو برنابئو مقابل هم قرار خواهند گرفت.پیرلو پس از دو فصل به روزهای آرمانی اش بازگشته و به خوبی ریتم بازی را در دست می گیرد. ژابی آلونسو هم شرایط مشابهی دارد. در این دوئل، توقف توپ حرف اول را می زند. هر دو تیم، تیمهای بزرگی هستند که بازیکنان بزرگی نیز در اختیار دارند.

خدیرا – سیدورف
    بازیکن آلمانی در حال تطبیق پذیری با تیم جدیدش، با شهر مادرید و کشور اسپانیاست و از سوی دیگر سیدورف بازیکنی باتجربه است که پتانسیل فیزیکی بسیار بالایی دارد و یک بازیکن به تمام معناست. باید ببینیم که آیا خدیرا می تواند در شبی رویایی در اروپا نمایش خوبی را به اجرا بگذارد یا خیر. از سوی دیگر سیدورف اکنون توانایی هایش را به جهانیان ثابت کرده و اگر خدیرا بتواند ریتم بازی را در دست بگیرد، شاید لحظه ای برسد که ستاره هلندی دست از تلاش بکشد. او یک بازیکن پرتوان است ولی یک جادوگر نیست

دی ماریا – گتوزو
    این دو بازیکن شاید هیچ ربطی به هم نداشته باشند ولی رینو بابخش داخلی پای راستش به تیمش خدمت می کند و فیدئو با بخش داخلی پای چپش مالاگا را از پای در آورد. ستاره ایتالیایی، یک قدرت به تمام معناست و سعی می کند تا ستاره آرژانتینی را با جذبه اش از پای در بیاورد و اگر دی ماریا بتواند از سد او عبور کند، همه چیز صحیح پیش خواهد رفت. این دو بازیکن با هم قابل مقایسه نیستند ولی مطمئن باشید که اگر هر دویشان در زمین مسابقه حاضر باشند در دفعات متعددی مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.

اوزیل- رونالدینیو
    رونالدینیو در زمان خودش برترین بازیکن کره زمین بود؟ بله. آیا اوزیل هم می تواند در سالهای آتی مبدل به یک فوق ستاره شود؟ شاید ولی این سه شنبه می بایست در خدمت تیم جدیدش باشد و مقدمات پیروزی مقابل حریفی قدرتمند را فراهم آورد. این دو ستاره، دو پدیده هستند که با چند سال تفاوت ظهور کرده اند.تماشای بازی این دو نفر یک افتخار بزرگ است

کریس – ایگواین / پاتو – زلاتان
    کدام مهاجمان را می خواهید؟ دو زوج از بهترین های دنیا رو در روی هم. اگر آمار و ارقام را نگاه کنید، خیلی چیزها دستگیرتان می شود ولی زوجیت بین این بازیکنان در خط حمله فوق العاده خواهد بود. کریس می تواند موفق تر باشد یا ایبرا؟ این بازیکنان در مقابل مدافعان حریف چه خواهند کرد؟
    ================================================== ======================

کنفرانس مطبوعاتی خوزه قبل از بازی:

مربی کهکشانی ها از ضرب شست روسونری می هراسد . از سوی دیگر کاسیاس ترجیح می دهد که برترینهای میلان در بازی حاضر باشند. مورینیو کاسیاس در کنفرانس خبری مشترکی از اهمیت این دیدار گفتند.مربی پرتغالی بازی سه شنبه شب را «یک بازی دیگر» می داند ولی کاسیاس در صحبتهایی اعلام کرد که این بازی «یک فینال» نیست ولی نباید از اهمیت بازی رئال- میلان غافل شد.
    2010/10/18 22:00:00
    Share Share
    1
    Jose Mourinho, Real Madrid (Goal.com)
    گالری عکس
    زوم
    Jose Mourinho, Real Madrid (Goal.com)

سایت گل- در آستانه یکی از حساس ترین دیدارهای این فصل هستیم. رئال مادرید سه شنبه شب در دور سوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان میلان خواهد بود.

تیم مادریدی در حال حاضر با 6 امتیاز در صدر جدول گروه قرار دارد و میلان با 4 امتیاز در رده دوم است. آخرین دیدار دو تیم در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به فصل گذشته بازمی گردد که با برتری 2-3 روسونری همراه بود.

اکنون تاریخ تغییر کرده است و شاگردان مورینیو انگیزه های زیادی برای انتقام دارند؛ هر چند که به خوبی می دانند که شکست دادن ایبراهیموویچ، روبینیو و یارانشان کار آسانی نخواهد بود.

عصر دوشنبه ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال و ایکر کاسیاس، در کنفرانس خبری، به آنالیز دیدار کهکشانی ها مقابل میلان پرداختند.

یک بازی دیگر است

اول این مربی پرتغالی بود که پشت میکروفون نشست. او که تمایلی به ارزیابی این دیدار به عنوان یک فینال نداشت گفت:« ما برای تک تک دیدارها، به صورت یکسانی آماده می شویم. هیچ حریفی شایسته احترام بیشتری نسبت به حریف دیگر نیست. این هم یک بازی دیگر است. اگر به پیروزی برسیم، روز بعد چهارشنبه خواهد بود و اگر ببازیم هم باز هم فردایش4شنبه خواهد آمد.»

کاش اینتزاگی نباشد

الگری، مربی میلان در صحبتهایی امکان گام گذاشتن به برنابئو با 6 مهاجم را رد نکرده بود. پاسخ مورینیو نسبت به این صحبت این بود:« شاید میلان با 10 مهاجم بازی کند ولی امیدوارم که اینتزاگی بازی نکند. اگر پیپو بازی کند، کار ما سخت تر خواهد شد. »

زلاتان خطرناک است

آقای خاص در پاسخ به این سوال که بیش از سایرین، نگران کدام بازیکن میلان است گفت:« ما مقابل یک تیم بازی می کنیم، نه مقابل یک سری بازیکن. تیم حریف برروی ایبرایی حساب باز می کند که در اسپانیا او را نمی شناسند. او اکنون اعتماد به نفس بالایی دارد و واقعا خطرناک است.»

داور با شایستگی انتخاب شده

قضاوت دیدار رئال- میلان برعهده داوری پرتغالی است که رابطه چندان خوبی با مورینیو ندارد. آقای خاص در این رابطه گفت:« برایم فرقی نمی کند. اگر او به این دیدار رسیده، به این دلیل است که مسئولان فیفا معتقدند که او شرایط لازم برای قضاوت این دیدار را دارد.»

رئال کاکا را می فروشد؟

آقای خاص در مورد احتمال جدایی کاکا از رختکن تیم مادریدی گفت:« دروغ نمی گویم. درماه آگوست گفتم که تا زمانی که کاکا بازنگردد، در مورد او صحبت نخواهم کرد. چرا که زمانی که او بازگردد، تغییر مهمی ایجاد خواهد کرد و در جمع ما باقی خواهد ماند.»

نتایج اخیر رئال

به رغم نتایج اخیر، مورینیو دوست ندارد از پرواز تیمش به اوج صحبت کند:« تیم رو به جلو می رود ولی در فوتبال خیلی وقتها هست که تیم به نتایجی می رسد که انتظارش را نداری. در یک بازی بد هستید و یک شکست رقم می خورد. لحظات سخت از راه می رسد.ولی می دانیم که ما تیمی هستیم که در حال تلاش است و دائما بهبود می یابد. ما متحد هستیم و انگیزه های زیادی داریم.»

زوج روبینیو و ایبرا

مربی پرتغالی در مورد زوج ایبرا و روبینیو گفت:« این دو بازیکن کیفیت بسیار بالایی دارند. می توانند تفاوتها را رقم بزنند. باید خیلی به آنها احترام گذاشت و باید دانست که حرکات آنها در زمین به چه ترتیب خواهد بود.»

زیدان متصل به رئال
    مورینیو در مورد احتمال حضور زیدان در کادر فنی رئال گفت:«زیدان به دنیای فوتبال و رئال مادرید متصل است. او باید احساس خوشبختی کند.ما آماده ایم تا به حضور او در تیممان به عنوان رابط نیمکت و کادر مدیریتی تیم کمک کنیم.»
    Last edited by H A M A S; 19-10-2010 at 17:19.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مصاحبه پیش از بازی
    منچستریونایتد - بورساسپور (لیگ قهرمانان) (28 مهر) (22:15)
    از کارشناس Fan vs Fan جناب mjt10063

- سلام! طبق روند همیشگی سوالات Fan vs Fan، لطف کنید خیلی کوتاه خودتون رو معرفی کنید و بگید از چه وقتی و چطور فن منچستریونایتد شدید.

»» مرتضی جعفری تیرتاشی هستم. مازندرانی اصیل از نژاد آریای. اگر بخوام دقیق بگم از سال 2005 بود که سول کمپل از آرسنال رفت و من دگه از آرسنال جدا شدم از اونجای که خیلی زیاد سر الکس رو دوست داشتم و (چون هیچ وقت پی آقای خاص کم نمیاورد) طرفدار سر سرخت من یو شدم و دیگه هیچ تیم رو دوست ندارم.

- تا اینجای فصل من یو رو چطور دیدید؟

»» تا اونجای که من یادم میاد کمتر فصلی پیش می امد تا یاطین همون اول فصل بخوان سدر نشینی خودشون رو اعلان کنند.و این فصل هم به همین ترتیب در پیش بود که ناگهان ،
    در هفته ی 8 با 14 امتیاز رتبه 4 جدول 3 برد و 5 مساوی داریم.
    ما تمام باز های خارج خانه رو مساوی کردیم در صورتی که میتونستیم خیلی راحت برنده باشیم. و به نظر من تنها دلیلی که میتونه داشته باشه مشکلات مالی که در باشگاه وجود داره و اختلافاتی که اخیرا بین فرگوسن و رونی پیش اومده.

- منچستر این هفته ها ناجور داره مساوی میکنه، خصوصا تو لیگ برتر! نوع مساوی ها هم اکثرا عجب غریبه! نظرت در این مورد چیه؟

»» تمام مساوی های ما به خاطر نداشتن مهره. و جایگزین کیدن مهره.
    اگر دقت کنید شیاطین تو نیمکت زخیره ها بازیکن سر شناسی نداره و این همش بر میگرده به بحران مالی و اینکه فرگسن الان 2بار در فصلنقل و انتقالات نتونسته بازیکن بخره.

- تو لیگ قهرمانان در خانه با بورساسپور، تیم قعر نشن گروهتون بازی دارید! به عنوان هوادار شیاطین سرخ این بازی رو چطور ارزیابی میکنی؟

»» با ظهور این شایعات در مورد وین رونیما تو خط حمله حتما مشکل داریم. در 5 بازی اخیر شیاطین 2 برد داشته و 3 مساوی، و بورساسپور 1 برد 2 مساوی و 2 باخت داشته حتی روی کاغذ هم شانس با شیاطین.

- و آیا یه مساوی دیگه از یونایتد میبینیم؟

»» هرگز دیگه این بار شیاطین نباید باخت بده از نظر من فرگوسن باید به رونی میدان بده تا دوباره برگرده و به این ایعات خاتمه بده.

- به نظر میرسه بازیه دیگه این گروه، حریف اصلی یونایتد رو در رقابت های گروهی لیگ قهرمانان مشخص میکنه. خودت فکر میکنی بین دو تیم رنجرز و والنسیا کدومشون میتونن واسه من یو خطرناک باشن؟

»» والنسیا مسلما با نتایجی که گرفته میتونه واسه شیاطین خطر ناک باشه.

- تا به اینجا نقاط ضعف و قوت منچستر رو تو چی دیدی؟

»» یه بازی ساز خوب،
    یه تمام کننده کامل،
    و یه روازه بان کاملا مطمئن.

- فکر میکنی فرگوسن باید برای کدوم پست یا خطوط باید در نقل انتقالات زمستانی به فکر بازیکن باشد؟

»» همین 3 پست بالا.

- اخیرا موضوع هات زیادی راجع به وین مطرح شده، این آخریش هم که ترانسفر رونی بوده. نظرت راجع به این حاشیه ها چیه؟

»» در اخرین کنفرانسی مطبوعاتی برای یونیسف سر الکس از پاسخ به سوال خبر نگاران مبنی بر جدای رونی خود داری کرد.
    به نظر منسر الکس باید دوباره به رونی میدان بده تا برگرده و نباید این مهره رو از دست بده.

- به نظرتون در شرایط فعلی، کدوم بازیکن میتونه کلیدی باشه بر قفل مشکلات یا بدشانسی های یونایتد؟

»» به نظر من بازیکنی میتونه کلیدی برای این بدشانسی های شیاطین باشه
    اگر هم کسی بتونه کلید، اون فقط سر الکس تا من یو رو از این منجلاب در بیاره.

- یه سوال لیگی هم ازتون بپرسم... هفته آینده حداقل یکی از بالاسری های شما امتیاز از دست خواهد داد. نظرت راجع به بازیه سیتی - آرسنال چیه؟

»» اگر حرف دلم رو بخوام بزنم دوست دارم این بازی مساوی به نفع شیاطین تموم بشه تا نسیخ بسوزه نه کباب.

- برای سوال پایانی، اگر نظری راجع به گروه دارید، مطرح کند... باتشکر

»» از عضویت تو چنین گروه فعالی خیلی خوشحالم
    و اگر به کسی توهین شد معذرت میخوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •