اصراري نيست...
اين جواب نبود ... حرف تكراري بود...
خب اين نيم ساعت رو نوشتم برا همين ديگه...
برا توجيه اون متن چي داري بگي؟
اصراري نيست...
اين جواب نبود ... حرف تكراري بود...
خب اين نيم ساعت رو نوشتم برا همين ديگه...
برا توجيه اون متن چي داري بگي؟
فقط تجربه.
شوخي كردم درباره اصرار از لحنم مشخص نبود؟!
سآقا ما سال اول که کنکور دادیم رتبه مون شد 4000 ،جداَ نخونده بودم.
اما سال دوم خونده بودم ولی نزدیک کنکور که شد یه اتفاقی افتاد که اصلاَ نتونستم برم کنکور بدم.
خلاصه شدیم کنکوری 90.
برنامه ام از 10 شهریور شروع میشه،میخوام امسال بترکونم(زیر 50 بیارم).
اما این وسط یه چیزایی هست:
میترسم بازم شکست بخورم.
حس میکنم خیلی آدم ضایعی هستم که برای سومین بار میخوام کنکور بدم.
نمیدونم برم قلمچی یا نرم.
نمیدونم سنجش برم یا نرم.
هم اکنون نیازمند یاری شما هستم.
نامردی نکنین همتون نظر بذارین.
سنجش همون از همه معتبر تره ولی سوالاش عینه سوالای کنکور قبله با اندکی تغییر و تصرف
معلم فیزیک و تحلیلی میگه سوال قشنگ و مغز راه انداز می خوای فقط گزینه 2
هر 2 تاشونم می تونی ثبت نام کنی
کسی نیست جواب من رو بده؟
اره تاثیر دراه
با سوم 30 درصد
بخش نامشم امده فکر کنم
سلام بر بچه های 90
من به عنوان کسی که در سال 89 برای اولین بار کنکور دادم میخوام بهتون بگم که فزصت هارو از دست ندید و به این فکر کنید که اون زمانی که نتایج رو میبینید تمام تلاشتون رو ببینید که یه وقت حسرت نخورید.
الان که نوز پیش رو نخوندید یادتون باشه که هر در رو بعد از اینکه معلم درس داد خوب مطالعه کنید و حتما تست بزنید.
هرچقدر که توان دارید و حتی اگه شده در طول سال چندین بار یک کتاب تست رو تموم کنید.
موفق باشید
لطفا منبع اينو ؟؟؟
در مورد جمله اول: من قبول ندارم! مگه کسی بخواد کم کاری کنه وگرنه من پارسال پابه پای آزمونای آزمایشی خوندم وهیچ درسی رو عقب نیوفتادم قبول دارم که درس ادبیات رو کم کاری کردم ولی اصلا دلیلش وقت کم نبود دلیلش کم کاری خودم بود!شما قراره چند ساعت در روز بخونین؟مطمئن باشین اگه به اندازه بخونین هیچ درسی رو عقب نمیافتین
ببینین همه آزمونای آزمایشی برنامه ای دارن. این برنامه هم برای من و شما نوشته شده و در اصل برای یه داوطلب معمولی نوشته شده. پس قابل اجراست. شما تا به حال برنامه آزمونی رو دیدین که درسی رو قبل از عید ازش سوال طرح نکنه و بعد از عید سوال ازش طرح کنه؟!!
این معنیش اینه که یه داوطلب متوسط (وحتی ضعیف) هم میتونه برنامه ی آزمونی رو اجرا کنه که همه درسهارو پا به پای هم سوال طرح میشه
من قبلا هم گفتم دوباره میگم . زمان بعد از عید بقدری باسرعت میگذره که خیلیا هستن که بعد از عید تصمیم میگیرن بیخیال کنکور اون سال بشن و برای سال دیگه بخونن. بنظر شما دلیلش چیه که قبل از عید این تصمیم رو نمیگیرن؟چون قبل از عید زمان زیاده/ خستگی کمه و امید بچه ها برای قبولی بالاست
جمله سوم دقیقا حرفیه که هممون قبولش داریم. زمان الان حیاتیه . بذارین یکم راحتتر بهتون بگم رتبه شما قبل از عید رقم میخوره بعد از عید تثبیت میشه! یعنی اگه قبل از عید رتبه شما 1000 باشه بعد از عید شما فقط باید تلاش کنین که 2000 نشه. اونم با دوره و تکرار و مرور. نه با شروع یه درس جدید. یکی از بچه ها توی همین فروم حرف قشنگی زد (فکر کنم panizir بود) گفت قبل از عید شما متوجه نقطه ضعفات میشی. بعد از عید وقت برطرف کردن نقطه ضعفاته نه شروع یه درس جدید! در این صورت شما یه درسی رو شروع کردی که فرصتی برای شناخت و برطرف کردن نقطه ضعفات روش نداری و نقطه ضعفای درسای دیگه که قبل از عید شناختی رو فرصت نمیکنی برطرف کنی! حالا شما بگو کدومش رو ترجیح میدی؟سر کنکور توی همه دروس نقطه ضعفایی داری که میتونستی رفع کنی و رفع نکردی یا اینکه سر کنکور سوالی رو بخاطر کم کاری از دست نمیدی؟!
و اما جمله آخر که کاملا حق با شماست ولی بنظر شما پاک کردن صورت مساله درسته؟اینکه چون دین و زندگی حفظیه (البته کنکورای سال قبل نشون داده که بخش اعظمش مفهومیه) باید این درس رو بذاریم کنار تا قبل از کنکور شروع کنیم که چیزی فراموش نشه؟
من نظر دیگه ای دارم و اون اینه که پا به پای آزمون آزمایشی دین و زندگی رو هم بخونین و قسمتهای حفظیش مثلا تعداد افراد باسواد زمان پیامبر و... رو هایلایت کنین و توی دوران جمع بندی چند مرتبه دورش کنین . من خودم هفته آخر قبل از کنکور از همه درسا قسمتهای حفظیش رو دوره کردم . توی همه درسا هم حدودا این جور مطالبی داریم توی ادبیات تاریخ ادبیات/ توی دین و زندگی اعداد و مکانها/ توی زبان لغاتی که برامون نا مانوستره و....
اینی که میگم خودم به چشمم دیدم کسایی بودن که بخیال اینکه بعد از عید وقت هست واسه دروس عمومی قبل از عید فقط اختصاصی خوندن و بعد از عید تا اومدن عمومی بخونن بخاطر استرس اون موقع بیخیال عمومیا شدن بازم اختصاصی خوندن کاش توی اختصاصی لا اقل به نتیجه میرسیدن چون فکرشون بازم سمت عمومیا بود و تمرکز لازم رو نداشتن .
این جمله منو یادتون باشه: قول میدم هرکس حتی یک درسش رو برای بعد از عید بذاره بعد از عید نتنها اون درس رو به سرانجام نمیرسونه بلکه درسای دیگشم سوخت میشه. به این حرفمم یا خرداد ماه میرسه یا سر جلسه کنکور!!
مطمئنی ۱۰۰٪؟ پس به دوستم بگم بیخودی کنکور نده. ۳۰٪ خیلی زیاده!
خب بذار معرفی کنه شاید اون نباشه.البته اینجا فقط یک شخص خودش را خدای ریاضیات میدونست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)