تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 449 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با اجازه داش مهران
    من مودمم Linksys By sisco WAG120N هست و این برنامه همراهش بود که برنامه بسیار عالی هست و البته روی همه مودم های وایرلس جواب میده
    عکس زیر رو ببین:

موبایلم رو هم که به مودم وصل کردم با این برنامه نشون داد
    خلاصه هر کی وصل بشه این برنامه نشون میده و کلا برنامه خفنیه برای مدیریت وایرلس
    نسخه نهاییش با کرکش هست تو نت بگردی پیدا میکنی
    اینم About برنامه که البته هنوز کرکش نکردم

پیدا نکردی بگو لینک بدم بهت
    اینم لینک این برنامه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم قصد دارم یه مودم وایرلس سیسکو (لینک سیس) بگیرم...
    Last edited by santamove; 25-10-2010 at 21:46.

2. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز مودم من هم linksys هست و این برنامه را داشت
    وقتی که مودم را گرفته بودم از یکی از دوستان درباره ی cdش پرسیده بودم اون گفت که هیچی نیست و برای کانفیگ کردن افراد مبتدیه
    حوب شد نداختمش دور
    بعضی مواقع میگه این تریاله و یک کد میخواد کدوم کد را باید بزنم

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    عمل Global hook که گاهی کمودو در موردش اخطار می ده و اجازه می خواد یعنی چی ؟

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام عزیز,
    اینطور که تعریف میکنید پس مشکل نباید از طرف آنتی ویروس کمودو باشه چون گفتید که برنامه رو بعنوان فایل آلوده تشخیص نداده پس اگر آلوده نبوده از طرف آنتی ویروس پاک هم نشده.

شما باید مسیر های زیر را چک کنید ببینید که آیا این برنامه بلاک شده یا نه... اما قبلش حتما یکبار سیستمتون رو ریستارت کنید تا اگر چیزی در حافظه باشه غیر فعال بشه.

Defense Plus >> Computer Security Policy >> Blocked Files

Defense Plus >> Unrecognized Files

اگر در این 2 مسیر این برنامه ای که گفتید بود اونو سعی کنید از طریق کلیک راست و یا گزینه هایی که در هر قسمت بهتون میده به Trusted Files انتقال بدید.
    اوامر شما انجام شد ولي بازم برنامه باز نمي شه نمي دونم چكار كنم تا بحال چنين مشكلي نداشتم الانم چندين بار با اين برنامه در روز كار دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام مهران جان
    داداش خلاصه با کومودو کنار اومدیم بخاطر امنیت بالاش من کوتاه اومدم.
    فقط زیادی به دی وی دی رایترم گیر میده و همچنین رم گوشی و رم ریدر ها چیکارش کنیم دادا؟ خیلی دیر میاد بالا وقتی با این 2 تا کار دارم.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام
    عمل Global hook که گاهی کمودو در موردش اخطار می ده و اجازه می خواد یعنی چی ؟
    این عمل رو بعد از خوندن پست زیر متوجه میشید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما توجه داشته باشید که Global Hook همیشه از طرف مخربها درخواست نمیشه بلکه گاهی نرم افزار هایی مانند Yahoo Messenger و یا Babylon برای اینکه Hotkey هاشون کار کنه نیاز به نصب درایوشون دارند. پس اگر نرم افزاری که میخواد همچین کاری رو بکنه ازدید شما و بعد از تحقیق دقیق سالم بود این اجازه رو بهش بدید در غیر اینصورت اون فایل و یا برنامه خواسته از سیستم شما جاسوسی بکنه و اطلاعات سیستم شما رو بدست بیاره.

موفق باشید.

8. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اوامر شما انجام شد ولي بازم برنامه باز نمي شه نمي دونم چكار كنم تا بحال چنين مشكلي نداشتم الانم چندين بار با اين برنامه در روز كار دارم

لطفا عکسی چیزی از پیغامی که میگید بذارید تا ببینم میشه فهمید مربوط به کدوم قسمته ..
    چون با انجام مراحل بالا شما نباید مشکلی داشته باشید. و اینکه باز هم مشکل باز نشدن برنامه رو دارید عجیبه.

---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

سلام مهران جان
    داداش خلاصه با کومودو کنار اومدیم بخاطر امنیت بالاش من کوتاه اومدم.
    فقط زیادی به دی وی دی رایترم گیر میده و همچنین رم گوشی و رم ریدر ها چیکارش کنیم دادا؟ خیلی دیر میاد بالا وقتی با این 2 تا کار دارم.
    به دی وی دی رایتر گیر میده؟ میشه پیغامش رو بذاری؟ همچین چیزی اولین باره دارم میشنوم.

10. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نصب Super Internet TV

فایل ستاپ این برنامه امضای دیجیتالی نداره. اگر دوستان بحث های قبلی را خوانده باشند متوجه میشند که چه برنامه و چه فایل هایی ممکنه امضای دیجیتالی نداشته باشند و چرا اونهایی که امضای دیجیتالی ندارند و یا در لیست سفید کمودو نیستند اتوماتیک داخل سند باکس باز میشند.

بعد از اجرای فایل ستاپ این برنامه متوجه میشید داخل سند باکس باز میشه..

در نتیجه شما یا با کلیک کردن بر روی Don't isolate it again و یا با روشهایی که در پست دوم تاپیک صفحۀ اول گفته شده اول فایل ستاپ را از سند باکس در میارید تا بدون محدودیت بتونه اجرا بشه و برنامه هم نصب بشه.

بعد از در آوردن فایل ستاپ از سندباکس و یک کلیک بر روی Don't isolate it again فایل ستاپ را cancel کرده و دوباره اجرا میکنید و مراحل نصب تا آخر بدون دریافت پیغامی از کمودو با موفقیت انجام میشه.

بعد super internet TV را باز کنید. چون این برنامه باید به Hotkey ها و همچنین کیبورد شما دسترسی داشته باشه بنابراین کمودو بهتون خبر میده که این برنامه میخواد همچین اقدامی رو بکنه. آیا شما اجازۀ این کار را میدهید یا خیر؟

و چون ما در گوشۀ بالا سمت چپ اسم برنامه را میبینیم و همین الان هم خواستیم اجراش کنیم و میدونیم که یک برنامۀ سالمی ممکنه باشه بنابراین با کلیک کردن بر روی Remember my answer و Allow کردن این اجازه رو بهش میدیم.

پیغام بعدی از طرف فایروال کمودو هست. خب این برنامه برای اینکه بتونه به شبکه های آنلاین وصل بشه باید از اینترنت استفاده کنه یا خیر؟ شما چی فکر میکنید؟ خب مسلمه که باید اجازۀ دسترسی Super Internet TV را به اینترنت بدیم. پس ما هم اول با تیک زدن قسمت Remeber My Answer و بعد Allow کردن این اجازه رو بهش میدیم.

اما یادتون باشه که اگر از برنامه و یا فایلی مطمئن نیستید و نمیدونید که ممکنه سالم باشه یا نه هیچوقت Remeber را تیک نزنید تا موقتا بلاک یا آزاد بشه.

بعد از انجام کارهای بالا برنامه راحت اجرا میشه و بدون مشکلی هم کار خواهد کرد.

در ضمن دوست عزیز ezat451, شما اول برید به مسیر Defense Plus >> Computer Security Policy >> Defense Plus Rules اگر اونجا Super Internet TV وجود داشت Remove کنید و دوباره برنامه را باز کنید تا پیغام Global Hook به شما نشون داده بشه و شما هم طبق مراحلی که گفتم عمل میکنید و برنامه بدون مشکل اجرا خواهد شد.

موفق باشید.

در ضمن برنامه برای اضافه شدن به لیست سفید کمودو برای کمودو فرستاده شد. اگر برنامۀ مطمئنی باشه بزودی در لیست سفید قرار خواهد گرفت.

12. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام مهران عزيز:
    واقعا از زحمات بي دريغت ممنونم ولي هر كاري كردم نشد اما وقتي كومودو را پاك كردم و انتي ويروس را عوض كردم درست شد با اين حال مجددا بايد چيكار كنم فكر مي كنيد مشكل از كجاست با يك فول اسكن و بدون هيچ اخطاري غير فعال شد

14. این کاربر از ezat451 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام:
    يك مشكل ديگه پس از فول اسكن اين بو د كه مثلا بعضي از پوشه هاي كه داشتم مثلا به دو يا چند تا پوشه تبديل مي كرد و مي نوشت فرضا ناد32 -2 ناد32 -3 و غيرو اين مشكل چي مي تونه باشه چون اصلا چنين چيزي نداشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •