تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 208 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد ، این همه می گفتی الان بیا لوله ات کنم همین بود؟ قبلش ترسیدم گفتم الان چطوری ببازم ! بد جور لوله شدی که ( حالا نتیجه رو نمی گم ، جلو بچه ها زشته )
    بچه هایی که بازی می کنن ، یک ساعتی قرار بذارن همه بیایم توی یک private گیم بازی کنیم. بازی محشره ، بازی با خودمون فوق العاده محشر میشه. حتما امتحان کنید.
    برای این که سردرگمی هم پیش نیاد Join a friend رو انتخاب کنید. ( اول باید طرف رو توی محیط لایو اد کنید ) بعدش اگه آنلاین بود ولی بازی نمی کرد می نویسه آنلاین ، اگه آفلاین بود هم که معلومه . اگه توی بازی نبود می نویسه unreachable ، اگر کسی تو بازی بود ، نوع باز یو تعداد جای خالی رو می نویسه.اینطوری می تونید جوین شین. این طوری یکی از party میره توی مسابقه ، بقیه هم بدون مشکل از این راه میان تو.
    منم تا جایی که بتونم با شکل barber ( همونی که آرایشگره و با تیغ شاه رگ می زنه ) دیده میشم !
    آره قبول می کنم باختم....... .(این طور که معلومه واقعا غیر بازیهای شوتر تو آنلاین بازی دیگه ای استعداد ندارم)

ولی آخه دو نفری که نمیشه .حال نمیده...نتیجه واقعی هم بدست نمیاد........... .

یا باید بریم تو اتاقای rank که تو اونم معمولا یا با هم نمی افتیم هر کی یه مپ میشه و یا باید با هم private بازی کنیم که اونم حداقل 3 نفر میخواد تا حال بده................. .

خلاصه من هر روز ظهرها از 3 اینا واسه آنلاین هستم اگه حداقل تونستیم سه نفرو جور کنیم بیایین واسه private..... .

.
    .
    .

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آره قبول می کنم باختم....... .(این طور که معلومه واقعا غیر بازیهای شوتر تو آنلاین بازی دیگه ای استعداد ندارم)
    یا باید بریم تو اتاقای rank که تو اونم معمولا یا با هم نمی افتیم هر کی یه مپ میشه و یا باید با هم private بازی کنیم که اونم حداقل 3 نفر میخواد تا حال بده................. .
    . .

من که گفتم. یکی بره توی rank بعدی join بزنه جفتشون میرن توی یک بازی ! منو ندیدی؟ سه بار همین طوری اومدم توی بازی تو. دکتر بودی دیگه؟ نمی دیدی یک آرایشگری فرت فرت می کشت؟

3. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تاریخ انتشار نسخه PC بازی Assassin’s Creed: Brotherhood در تاریخ March 17 در امریکا و March 18 در انگلستان توسط Ubisoft رسما اعلام شد.
    ضمنا Ubisoft اعلام کرد که تا حالا 6.5 میلیون نسخه از بازی Assassin’s Creed: Brotherhood را به فروش رسانده و انتظار دارد کلا 7 یا 7.5 میلیون نسخه از این بازی را به فروش رساند.
    نسخه بعدی از سری بازی های Assassin’s Creed در ماه May معرفی میشود و انتظار میرود در سال 2012 منتشر شود.
    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vegas; 15-02-2011 at 20:54.

5. 3 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

کسی میتونه داستان بازی اساسین 1 و 2 و این brotherhood رو بگه؟ من 1 رو تا آخر بازی کردم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد. انگار یه مقدار پیچیدست. ممنون میشم توضیحاتی راجع بهش بدین یا لیینکش رو بذارین.

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببخشید آنلاینش چه سرعتی لازم داره؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آنلاینش ، خیلی اذیت نمی کنه. من با اینترنت سرعت 128 راحت آنلاین بازی می کنم. درسته روزایی مثل 22 بهمن یا 25 بهمن اینترنت مشکل پیدا می کنه ولی مثل بازی های دیگه مشکل نداره .

9. 3 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اصلا مگر اومده كه ميگين آنلاين بازي ميكنيد ؟ (من فقط ص قبل رو خوندم) با اينترنت128

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای xbox عرضه شده

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ببخشید اصلا این چه فرقی با قبلی داره . آیا این یک dlc هستش؟ من فکر نکنم دوتا اسسین با موضوعات متفاوت وارد بازار شه اینم به این سرعت .. اصلا فرق داره ؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید اصلا این چه فرقی با قبلی داره . آیا این یک dlc هستش؟ من فکر نکنم دوتا اسسین با موضوعات متفاوت وارد بازار شه اینم به این سرعت .. اصلا فرق داره ؟
    توضیحات کامل در پست اول داده شده..........

..........................
    خیر dlc نیست...........ac :brother hood ادامه ی بازی ac II هست.

14. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •