به شرط ادج بودن سرعت من به 18 میرسه ولی جی پی آر اسش 7 تا 9
به شرط ادج بودن سرعت من به 18 میرسه ولی جی پی آر اسش 7 تا 9
خیلی سرعتت کمه من توی یه جا که EDGE رو ساپورت میکرد امتحان کردم سرعت روی 28 بود و با GPRS سرعت روی 12 بود
پیج هم خوب باز میکرد
پس چرا جی پی ار اس من رو 6 هست سرعتش؟ چی کار کنم بشه 12؟ کلاس جی پی گوشیم هم 10 هست
دوست عزیز بستگی به منطقه هم داره توی بیشتر مناطق سرعت روی همون 6 تا 8 هست ولی توی بعضی مناطق سرعت تا 12 هم هست![]()
کاریش نمیشه کرد یه جورایی همینه که هست
اما از شوخی که بگذریم دوستمون ice man درست میگه بستگی به منطقه ای که هستید داره و در کل سرعت متغیره ...
سلام دوستان بنده یک مودم یو اس بی دارم میخوام ببرمش بالای خونه بذارم که انتش خوب بشه منطقه ما توی خونه
انتش جالب نیستش برای سرعت بهتر اینترنت --- حالا سوالم اینجاست : : :
: : : سیمی که به usb میخوره میشه از دو طرفش قطع کنم ؟!!! و یک سیم به طول 10 یا 15 متر بهش اضافه کنم ؟؟؟
: : : و مجدد دو سر بریده شده را به سیم وصل کنم ؟ ؟ ؟
آیا امکانش هستش ؟ میشه :
اگه میشه میشه بگید چه نوع سیمی باید بخرم ؟ توی کبلهای یو اس بی معمولب معموعلا چند تا سیم ازش رد شده ؟
و ایا با طول زیاد کیفیت افتی نداره ؟ ممنون میشم
شما کابل اکستنش یو اس بی نیاز دارید بلندترین که دیدم کار می تونه حدود 9 متر است 5 متریش در بازار زیاد است.
ایا سایتی هستش نو بفروشه ؟ به صورت اینترنتی بخرم ؟
سایت که زیاده ولی اگه از فروشگاه ها توی شهر خودتون بخرید خیلی بهتر و مطمئن تره![]()
راستی اینم یه سایت که مودم میفروشه یادم رفت برات بزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی بازم میگم اگه خواستی بخری از فروشگاه ها بخری بهتر از این سایت های اینترنتی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)