سلام
همون طور که قبلا وعده داده شده بود ، دور دوم عرضه ی آیفون در سطح بین المللی از امروز آغاز شد.
با تشکر
سلام
همون طور که قبلا وعده داده شده بود ، دور دوم عرضه ی آیفون در سطح بین المللی از امروز آغاز شد.
با تشکر
سلام دوستای عزیز من یکی از دوستام این گوشی رو خریده یه ده دقیقه ای گرفتمش دستم واقعا هیچی نمیتونم بگم جز اینکه معرکست.
فقط یه سوال شماها چطوری دلتون میاد 2 میلیون بدید به این گوشی؟
با درود دوست گرامی من خودم قصد خرید این گوشی را دارم ولی باید بگویم که دروغ نیست آیفون 4 سیم کارتش با 3gs فرق دارد و فعلا سیم کارتهای ایراانسل با بریده شدن و کوچک شدن قابل استفاده هستند اما هنوز هیچ راه حلی برای سیم کارتهای ثابت نیست.
یعنی در حال حاضر در کانادا هم عرضه میشه درسته ؟
سلام . من از انگلیس خواستم بگیرم Apple Store گفت سه هفته طول میکشه . بعد فروشنده گفت لاک داریم که همین حالا بهت میدیم و قیمتش هم ۳۵۰ پوند بود در صورتی که قیمت آنلاک ۴۹۹ پوند.به نظر شما فرقشون فقط لاک و آنلاکه ؟ لطفآ زود جواب بدید چون باید برگردم دیگه وقت ندارم.
ضمنآ اینجا فروشگاههایی هستند که گوشی لاک رو آنلاک میکنند.به نظر دوستان با تجربه که اینجا زندگی میکنند آیا بگیرم؟ و بدم آنلاک کنند یا بیارم ایران آنلاک کنم ؟ واقعآ نمیدومم چیکار کنم
از امروز شروع میشه ولی فعلا فقط به اونهایی که پیش خرید کردن می رسه و مشتری های جدید باید 3 هفته منتظر بمونن ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز بنده خودم با سیم کارت همراه اول با این گوشی صحبت کردم.
تازه در سیم کارت های ایرانسل به دلیل بالا بودن چیپ الکترونیکی اتصال دهنده کار cut کردن یک مقدار دشوار می باشد.
این ها تجربه ی شخصی خود بنده است .
اگر امکان دارد نحوه قرار دادن سیم کارت را توضیح بفرمایید چون سیم کارت باید اندازه کوچکتر داشته باشد
سیم کارت در iphone4 به صورت micro می باشد.
من تبدیل سیم کارت معمولی به micro رو با micro cuter انجام دادم.
این دستگاه به راحتی سیم کارت رو می بره. و به اندازه ی دلخواه در میاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)