تایید...میشود...![]()
تایید...میشود...![]()
با حرفایی که ساسان و بیتا تو قسمت دیشب زدند، یه جورایی معلوم شد که بیتا دوست دختر سابق ساسان بوده... نه؟؟
کدوم حرفا؟![]()
حرفایی که ساسان راجع به عاشق شدن و نارو خوردنش به سعید گفت و حرفایی که بین بیتا و رفیقش (نغمه بود؟) راجع به خواستگار قبلی بیتا که آدم جالبی نبود و بیتا رو ول کرده بودش، زده شد...![]()
توی این سریال یه جورایی همه به هم ربط دارن و یه جورایی فامیلا!! این فرض هم بعید نیست !
------------------------------
در مورد بیتا و کارهاش ( شغل محترم _____) هم با نشون دادن چهره گریان و ناراحت اون سعی در مظلوم نمایی و توجیه رفتارش شده که مانند ضدارزشهای قبلی ( دروغگویی دزدی ارتباط پنهانی فحاشی و....) سعی در نوعی عادی نشون دادن این اعمال و سفید نشون دادن سیاهی اون شده .
بعید که نیست ! گفتم که توی این سریال باید هرچیزی با بقیه چیزها رابطه داشته باشه ! مثلآ اون دختره دوست بیتا هم حتمآ یه ربطی به محسن و لیلا خانوم (!) و اینا پیدا میکنه !با حرفایی که ساسان و بیتا تو قسمت دیشب زدند، یه جورایی معلوم شد که بیتا دوست دختر سابق ساسان بوده... نه؟؟
یه نکته ی بسیار کلیدی و جالبی که بنده باهاش خیلی حال کردم اینه که تو این سریال نشون میده که همیشه یه پسر پولدار تنها که منتظره تا یه دختر خودش رو به اون بچسبونه پیدا میشه. چه وسط خیابون چه توی پارک و چه توی کافی شاپ یا رستوران و ....
بیتا اصلا 5 دقیقه هم معطل یه همچین پسرایی نمیمونه و بلافاصله یکی میآد رو هوا میزنتش. هر کی ندونه خیال میکنه که پسرای پولدار دارن تو خیابون پرسه میزنن و مث گرگ گرسنه میمونن.![]()
اوووووووووف این محسن گردنبند هم میفرسته
اونوقت ببخشید یکی میشه به من بگه که فرق نامه و تلفن چیه؟
که تلقن واسه ی سعید جیزه ولی نامه واسه ی محسن جیز نیست؟
یعنی اینکه سعید صدای نا محرم رو میشنوه بده؟
من با کار این سعید اصلا موافق نیستم ولی این محسن هم زیادی رو داره![]()
بله دیگه ... اینکارا برا بقیه جیزه فقط ...
در همین ارتباط یه نیمچه اعتراضاتی هم شده . تو لینک یایین بخونید : (نمیدونم قبلا تو تاییک گذوشتن بچه ها یا نه!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدف سریال خوب بوده...ولی اصلا تو نمایش اون موفق نیستن....
اگه داستان یه خطی ش رو در نظر بگیریم شاید بد نباشه...اختلاف بین دو نسل
ولی متاسفانه اون طور که باید نتونستن کار رو خوب در بیارن.
فیلمنامه هم به نظرم ضعیفه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)