lمنظور شما اینه که با یه کامپیوتر دو نفری بازی کرد ؟؟ یا با دوکامپیوتر مجزا شبکه شده ؟؟
lمنظور شما اینه که با یه کامپیوتر دو نفری بازی کرد ؟؟ یا با دوکامپیوتر مجزا شبکه شده ؟؟
کلا EA دیگه تویه NFS مثله قدیم نیست!
مثلا از NFS1 ما فقط پیشرفت میدیدیم که به شاهکار هایه Underground 1 و 2 رسید و ابر شاهکارشم Most Wanted بود که تویه عمرم بازی ای به این جذابی نکرده بودم! بعدش همش نزول کرد و کرد و بدترین نسخه هم نسخه ی Pro Street بود از نظره من ( بسیار کند و مزخرف )
اونقدرا هم بد نبودکلا EA دیگه تویه NFS مثله قدیم نیست!
مثلا از NFS1 ما فقط پیشرفت میدیدیم که به شاهکار هایه Underground 1 و 2 رسید و ابر شاهکارشم Most Wanted بود که تویه عمرم بازی ای به این جذابی نکرده بودم! بعدش همش نزول کرد و کرد و بدترین نسخه هم نسخه ی Pro Street بود از نظره من ( بسیار کند و مزخرف
بهترین بازی بود ....................بهترین بازی واسه تست اعصاب..............
دوستان به یک مساله هم توجه کنن که بازی های ریسینگ انچنان نو آوری نموتونن داشته باشند. یا باید simulation باشند و یا تفریحی. nfs هم که هرساله بیشتر به مساله تفریحی بودن بازی پرداخته و خوب باید قبول کرد که تو بازی های ریسینگ با ایده های محدود کاری نمیشه کرد. شما اگر دقت کنین ea در mw با اضافه کردن بخش داستان و تعقیب و گریز از دست پلیس باعث شاهکار شدن بازیش شد. دو نو آوری فوق العاده. ولی همون ایده رو خواست دو carbon اجرا کنه که با شکست مواجه شد. چون تکراری شده بود.
خیلی طول میکشه که تو این سبک بازی ها اتفاق جدیدی بیفته که باعث هیجان انگیز تر کردنش بشه.
دوستان به یک مساله هم توجه کنن که بازی های ریسینگ انچنان نو آوری نموتونن داشته باشند. یا باید simulation باشند و یا تفریحی. nfs هم که هرساله بیشتر به مساله تفریحی بودن بازی پرداخته و خوب باید قبول کرد که تو بازی های ریسینگ با ایده های محدود کاری نمیشه کرد. شما اگر دقت کنین ea در mw با اضافه کردن بخش داستان و تعقیب و گریز از دست پلیس باعث شاهکار شدن بازیش شد. دو نو آوری فوق العاده. ولی همون ایده رو خواست دو carbon اجرا کنه که با شکست مواجه شد. چون تکراری شده بود.
خیلی طول میکشه که تو این سبک بازی ها اتفاق جدیدی بیفته که باعث هیجان انگیز تر کردنش بشه.
خب حرفات همش درست
ولی قدرت سازنده ی بازی تو نو آوری مشخص میشه............با توجه به این که تو گرافیک مشکلی ندارن پس نوآوری هستش که باعث موفقیت یک نسخه میشه.............
این گیم پد همیشه باید توی NFS یه مشکلی داشته باشه ها... منظورم استیر هاشه که واقعا مضخرفه یکمی مایل به بالا یا پایین میزنی دوربین رو می چرخونه به بغل آدم قاطی می کنه نمی دونم مشکل از منه یا برا شما هم همینطوریه
اتفاقا به نظر من یکی از بهترین NFS های اخیره ، یه نیدفوراسپید کلاسیک به همون سبک قدیمی .دقیقا به همون سبک NFS 3 :Hot persuit که اولین سی دی بازی ای بود که خریدم . اونایی که به تیونینگ علاقه دارند باید صبر کنند شماره بعدی بیاد.
رحمت برپدرومادرت. حرف دل منو زدی. منم میخواستم یهجورایی این مطلب رو بگم ولی شما کامل توضیح دادین
خوب که نداره و همین باعث تکراری شدن بازی های سبک ریسینگ شده.شما حتی دقت کنی انفجار ها و تخریب های بازی split second هم باعث فروشش نشد. چون جالب نبود.
آی دمت گرم.نمیدونستم چطور این مساله رو بررسی کنم!
دوستان اونایی که بازی کردن وقتی در نقش پلیس از هلیکوپتر استفاده میکنی چی میشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)