میگفتن سنماتیک ها را عوض کردن من که تریلر را ندیدم ولی مثل اینکه گرافیک بازی بسیار واقعی شده!
سنماتیک ها مگه چطور بودن حسین جان؟
میگفتن سنماتیک ها را عوض کردن من که تریلر را ندیدم ولی مثل اینکه گرافیک بازی بسیار واقعی شده!
سنماتیک ها مگه چطور بودن حسین جان؟
سلام
من هم با دوستان موافقم گرافیک خیلی تغییر کرده
ولی از طبقه 2 به بالاتر ورزشگاه رو اگه خوب دل بدین انگار سوار برهم به نحو کاملا قائم که تو ذوق می زنه شاید من اینجور احساس کردم که تو یه جو کاملا بسته بازی صورت می گیره ( طبقه های ورزشگاه مثل دیوار راست دیده شد ) مخصوصا وقتی رونالدو ضربه ایستگاهی می زنه قشنگ معلومه
در مورد گیم پلی متاسفانه با حرکتی که از په په دیدم فکر کنم مثل PES یه حرکت لغزشی مانند که خیلی دیر دور میزنه رو شاهد باشیم
ولی انمیشنا انصافا عالی شدن
Last edited by Abas1100; 14-08-2010 at 18:37.
از اونجایی که این ویدئو هم خیلی کوتاهه و هم کیفیت بسیار پایینی داره چیزی زیادی از توش در نمیاد به احتمال زیاد تا آخر هفته از نمایشگاه گیم اسکام یک سری ویدئو بیرون میاد اونجا میشه دید که بخش گرافیک و جلوه های بصری و سینماتیک و همینطور اتمسفر بازی چه تغییراتی کرده .
لینک مستقیم
4 مگ flv
8 مگ flvکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
14مگ mp4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ....................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشویق تماشا گران هم خیلی جالبه ، تماشا گرانی که از روی نیمکت خودشون بلند میشن و مثل تماشاگران واقعی فریاد میزنن
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 14-08-2010 at 20:30.
گرافیک که حرف نداشت و واقعا بازی طبیعی شده بود
ولی صحنه ورود بازیکنا به زمین یجوری بود...کلا بازیکنان یجوری راه میرفتن...مثل این جاهلا و قلدرها...دستاشون یک طوری بود
و یکی مسئله دیگه انگار بازیکنا لاغر بودن...مثل همین عکس!
حالا نمیدونم تصاویر اینطوری نشون میداد یا این که کلا اینطوری طراحی شده
درسته.منم الان داشتم ویدئو رو دوباره میدیدم.همون اول بازی که بازیکنا وارد زمین میشن مثل آدم آهنی میمونن ولی وقتی که شروع به نرم دویدن میکنن یا برای تماشاگرا دست تکون میدن همه چی درست میشه.
این نوع راه رفتن تو فیفا10 هم بود.
من همیشه گفتم طراحی مدل بازیکنا در فیفا افتضاحه! نمیدونم چرا نمیتونن مثل آدمی زاد بشینن تناسب اندام رو از روی واقعیت درست کنن.البته توی این سری از عکسها که برای فیفا 11 منتشر شده میشه پیشرفت رو در مدل بازیکنا دید ولی من بازم میگم تا گیم پلی بازی رو از نزدیک نبینیم نمیتونیم تشخیص بدیم که تا چه حد پیشرفت داشته.این عکسهای که از بازی میگیرن رو فکر کنم قبل از انتشار میرن تو استودیو روتوش و بازنگری میکنن یه چیزایی بهش اضافه میکنن بعد میدن بیرن.اصلا من به همین گرافیک و نورپردازی که توی چند تا عکس اخیر دیدم شک دارم که در بازی هم همینطور باشه.کلا EA گرافیست های خلاقی داره.و یکی مسئله دیگه انگار بازیکنا لاغر بودن...مثل همین عکس!
حالا نمیدونم تصاویر اینطوری نشون میداد یا این که کلا اینطوری طراحی شده
ولی در PES اینطور نیست.عکسها کاملا بدون هیچ کمی کاستی نسبت به خود بازی منتشر میشه.
من تا الان صد بار نگفتم که استیل بدنی بازیکنان توی فیفا اصلا خوب نیست ؟
اولا یک کم لاغرن که البته توی این نسخه با توجه به تیپهای بدنی مختلف تا حد زیادی درستشون کردن اینو میشه از صحنه ورود به زمین توی همین ویدئو فهمید .
دوم اینکه به قول بهزاد دستاشون مثل قلدرا از هم بازه و همینطور متمایل به جلو هستش .
سوم اینکه بعضی از بازیکنا سراشون خیلی افتاده .
و چهارم اینکه بعضی از بازیکنا شونهاشون خیلی افتاده .
مورد سوم و چهارمو باید بازی بیاد ببینیم درستشون کردن یا نه .
البته یک چیز دیگه بهزاد تو چون تا الان بیشتر pes بازی میکردی به تیپ بدنی اون بازی عادت کردی منم اولش خیلی به لاغری بازیکنا حساس بودم اما کم کم برای آدم عادی میشه و آدم فراموش میکنه .
دوستان سلام !
با VGA 5770 میشه این بازی رو بالاترین تنظیمات بازی کرد ؟
سیستم پیشنهادی واسش چیه ؟
آقا به نظر من خيلي عالي شده وهرچي هست بهتر از اين pes در مياد
البته حسین جان یه چند ماهی هست که دیگه PES بازی نمیکنم
البته گیم پلی بازی و هوش مصنوعی اون برای من بیشتر اهمیت داره
ولی توی اون عکس شما پاهای رونالدو رو نگاه کن...میگی الانه که بشکنه
اون موقع که فیفا 98 هم اومده بود بازیکنا اینطوری راه میرفتن و توی کل جریان بازی حرکتش اینطوری بود
امیدوارم این یکی فقط توی صحنه ورود به زمین اینطوری باشه
البته همونطور که گفتم اینا زیاد مهم نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)