تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 298 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک به همه با 2روز تاخیر
    3تا امتحان داشتم تو این 4روز که 2تاشم افتادم ولی فدای سر آلمان
    آلمان فوق العاده بازی کرد.من خودم پیشبینی با اختلاف 1گل برد رو زده بودم برای آلمان ولی خب ژرمنا همه رو شگفت زده کردن

ایتالیا رو هم اگه کسی بد نگه ملت خودشون عاقلن و میبینن که ایتالیا لیاقت قهرمانی 4 سال پیش نداشت

تو بازی آلمان هم استرالیا به شدت بد بازی کرد
    گل اول و دوم اشتباه دروازبان بود
    اخراج هم منصفانه نبود

به هر حال بازی اول بود بازیهای بعدی مشخص میکنه آلمان چعه جایگاهی داره

دروازبانش که همون مارک شوارتزری بود که طرفدارای انگلیس جمله ای رو که گفته بود آلمانا توی دروازه شخصیت ندارن رو هی با خوشحالی تکرار میکنن.
    حالا چی شد همه چی تقصیر اون افتاد؟
    هیچ دروازبانی نمیتونست شوت با اون قدرت پودولسکی رو توی اون شرایط بگیره

در ضمن این دیگه خیلی کلیشه ای شده که بگیم تیم مقابل بد بازی کرد و به همین خاطر باخت
    درستش اینه که بگیم آلمان انقدر خوب بازی کرد که تیم مقابل نتونست هیچکاری جلوش بکنه

2. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

تبریک به همه با 2روز تاخیر
    3تا امتحان داشتم تو این 4روز که 2تاشم افتادم ولی فدای سر آلمان
    آلمان فوق العاده بازی کرد.من خودم پیشبینی با اختلاف 1گل برد رو زده بودم برای آلمان ولی خب ژرمنا همه رو شگفت زده کردن
    خیلی ممنون...منم به شما تبریک میگم

چه زود نتایج امتحاناتون را میدن
    ریاضی 1 را چیکار کردی؟

داره خودمونی میشه tazevared12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه آرزوی فوتبالی : کلوزه فقط 4 تادیگه بزنه

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو بچ تیم آلمان رویایی تون کدومه؟ آلمان 90 یا 74

خداییش آلمان 90 نازتره
    یه جا سراغ دارم 450 عکس ناب از لوتار ماتئوس اُس طوره !
    دوس داشتید بگید پیداش میکنم لینک میذارم
    من خودم شخصاً چون سال 90 هر چند كوچيك بودم اما با عشق و علاقه فراوان بازيهاي آلمان و مخصوصاً لوتار ماتيوس رو دنبال مي كردم و بهترين بازيكنان (مثل ماتيوس - فولر - كلينزمن - آندرياس برمه - ليت بارسكي - اوگن تالر - بوخوالد و ...) رو داشت بيشتر با آلمان 90 حال مي كنم اما در تيم 74 هم بازيكنان افسانه اي آلمان بودند (مثل بكن باوئر - گردمولر - سپ ماير - اووه زيلر و ...) و واقعاً انتخاب يكي از اين دو تيم سخته.

هر چند تيم 1980 آلمان هم با داشتن بازيكناني مثل كارل هاينس رومينيگه هم محشر بوده است.

6. 3 کاربر از Mehdi_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در ضمن این دیگه خیلی کلیشه ای شده که بگیم تیم مقابل بد بازی کرد و به همین خاطر باخت
    درستش اینه که بگیم آلمان انقدر خوب بازی کرد که تیم مقابل نتونست هیچکاری جلوش بکنه
    دوست عزیز حقیقت که کلیشه نمیشه که! این اصطلاح رو تو هر شرایطی نباید استفاده کرد. شما چه طور میتونی بگی استرالیا بد بازی نکرد؟ کلا تیم امسال استرالیا به شدت ضعیف هست. توی بازی با آلمان بهترین بازیکنشون اخراج شد و تیم یکپارچگیش رو از دست داد. هرچند یکپارچه و دو پارچه به جایی نمیرسیدن مقابل آلمان D:
    اینکه آلمان خوب بازی کرد رو درش بحثی نیست اما این رو هم باید قبول کرد که استرالیا تیمی نیست که با توجه به اون بخوایم آلمان رو قهرمان بدونیم. تیمهای بزرگ دیگه ای هستن که در ادامه باید دید آلمان مقابلشون چه کار میکنه.

8. 2 کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يادش بخير. سال 90 اولين بازي آلمان با يوگسلاوي سابق بود. يوگسلاوي اون موقع يكي از قدرتهاي فوتبال جهان بود كه به برزيل اروپا شهرت داشت. آلمان با بازي عالي همه بازيكنانش مخصوصاً لوتار ماتيوس 4-1 يوگسلاوي رو خرد كرد (لوتار 2 تا شوت از فاصله 25-30) متري يكي با پاي چپ و يكي با پاي راست زد. اينقدر آلمان با اقتدار بازي كرد كه من همون موقع گفتم اين آلمان قهرمان مي شه. البته نمي خواهم بگم امسال هم چون با 4 تا گل بازي اولش رو برد قهرمان مي شه چون نه استراليا قدرت يوگسلاوي رو داره نه آلمان ستاره هايي در حد ستاره هاي 90 اما خب واقعاً آلمان عالي بازي كرد. در ضمن به عنوان نمونه گلي كه پودولسكي زد رو كدوم دروازه بان مي تونست مهار كنه؟

10. 3 کاربر از Mehdi_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یادش بخیر 24 سال قبل رو دیوار خونمون با ذغال نوششتم آلمان خوب است - آنروز ها فقط 8 سال داشتم و خوشحال بودم -

حالا پس از اینهمه سال میتوانم کمی نحوه ابراز علاقه ام راعوض کنم و بگم آلمان عشقاست ... گرچه عشق خوب نبود ولی
    آلمان همچنان خوب است...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برد مقتدرانه ژرمن ها،چهار گل برای فتح چهارمين جام؟

طرفداران آلمان هميشه صبور بوده اند و می دانند که اين آرامش قبل از توفان است...

کوروش فروديان - وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ و تيم ملی آلمان

ساعت 22.45 به وقت تهران است و مجری و کارشناس های تلويزيون در حال تحليل تيم آلمان هستند. حرف های تکراری و ضد آلمانی مثل هميشه: تيم ماشينی، تيم بی ستاره، بازيکنان مصدوم، جوان و بی تجربه و....بازی در حال شروع شدن است چهره آرام و مطمئن بازيکنان آلمان چيزی خلاف حرف های مجری و کارشناسان تلويزيون را نويد می دهد. حمله خطرناک استراليا در دقايق اوليه شايد دليلی برای صحت حرف های کارشناسان باشد اما طرفداران آلمان هميشه صبور بوده اند و می دانند که اين آرامش قبل از توفان است و اين بازی داستان های زيادی در دل دارد...

تحليل هايی که در اين سايت خوانده ايد در دقيقه 8 شکل واقعيت می گيرد و موقعيت شوتزنی برای پودولسکی ايجاد ميشود و توپی که روی پای پولدی جور شده را چه کسی می تواند مهار کند؟ شايد اگر شوارتزر از قدرت بدنی کمتری برخوردار بود مثل کارتون فوتباليست ها با توپ وارد دروازه می شد! (شوارتزر اصليت آلمانی دارد!)

کلوزه آماده نيست اما می تواند با جايگيری خوب برای خود موقعيت ايجاد کند و اين مهم است. گلی که کلوزه زد تخصص او بود و کپی اين گل را در يورو 2008 باز هم با سانتر لام به ترکيه زد! پس اين اشتباه مدافعين و دروازه بان نيست مهارت کلوزه است و فرقی نمی کند استراليا و ترکيه باشند يا برزيل و اسپانيا! مطمئن باشيد در برابر تيم های بزرگ هم همچين توپی را کلوزه گل خواهد کرد.

آلمان در نيمه اول 6 موقعيت گل ايجاد می کند اما دو گل می زند. اوزيل تمام کننده خوبی نشان نمی دهد و اين نگران کننده است در برابر تيمی مثل اسپانيا و آرژانتين اين همه موقعيت گل ايجاد نخواهد شد و بازيکنانی مثل کلوزه و اوزيل بايد بيشتر دقت کنند.بين دو نيمه خداداد عزيزی بهترين حرف کارشناسی اش در مورد اين بازی را می زند که اين بازی نيازی به کارشناسی ندارد و آلمان واقعاً سر تر از حريف است...نيمه دوم شروع می شود و من به اين فکر می کنم که چطور بادشتوبر و مولر در عرض يک سال از تيم های پايه به بازی در جام جهانی می رسند. در اسکار امسال در هاليوود شگفتی داشتيم و بازيگری ناشناس در نقش Precious کانديد اسکار بود و به قول مجری برنامه اين از Fairytale های هاليوود است، اينجا هم جام جهانی و اسکار فوتبال است، مولر گل سوم آلمان را با زيبايی و مهارت به ثمر می رساند آيا کمتر از يک ماه ديگر يک Fairytale ديگر در اسکار فوتبال و از نوع آلمانی را شاهد خواهيم بود؟

کلوزه از يواخيم لو که به او اعتماد کرد و فرصت داد تا 11 مين گلش در جام جهانی را به ثمر برساند و يک گل با پله اسطوره برزيل و چهار گل ديگر با رونالدو رکورد دار مجموع گل در جام جهانی فاصله داشته باشد تشکر می کند، کاکائو وارد بازی می شود و گل چهارم آلمان را به ثمر می رساند و نشان می دهد که چقدر آماده هست، گومز هم وارد بازی ميشود اما بر خلاف کاکائو نشان می دهد که اصلاً آماده نيست. خوب همه مهاجمان تيم ملی گل زدند به جز گومز....روز های بهتری را برای اين مهاجم آينده دار تيم ملی آرزومنديم.

بازی به قول انگليسی زبان ها Walk in the park بود و يک بازی تمرينی خوب برای آلمان. متاسفانه دفاع آلمان به جز يک صحنه اصلاً مورد محک قرار نگرفت اما خط حمله با خلق بيش از 9 موقعيت گل مسلم نشان داد در شرايط خوبی است ، با کمی دقت به راحتی می شد خاطره هشت گل به عربستان را زنده کرد! تيم به قدری خوب بازی کرد که گزارشگر تلويزيون هم از بازی آلمان تعريف کرد و به جز کنايه زدن هميشگی ريشه لهستانی داشتن کلوزه و پودولسکی چيزی برای کم کردن ارزش های آلمان پيدا نکرد. اميدوارم رقم دو ميليون و پانصد هزار پيامک که رکوردی در نوع خودش بود اين پيام را به کارشناسان تلويزيون داده باشد که طرفداران آلمان در ايران چقدر زيادند و از اين به بعد با احترام و دقت بيشتری در مورد آلمان صحبت کنند. هر چيزی که از آلمان انتظار داشتيم در زمين ديديم، شوت، ضربه سر، موقعيت تک به تک و... جوان های تيم ملی در حد خود ظاهر شدند و اميد زيادی هست که امسال اوزيل عنوان بهترين بازيکن جوان را که دوره گذشته پودولسکی کسب کرد به دست بياورد. بعد از بازی بازيکنان زياد خوشحال نشدند چون می دانند تازه شروع کار است و راه طولانی در پيش. ما هم ذوق زده نمی شويم و فکر نمی کنيم تيم ملی قهرمان جهان شده! اما با اين فرض که قرار است تيم ملی بازی به بازی بهتر شود اميدوارانه و خوشحال به انتظار بازی های بعدی تيم ملی می نشينيم

13. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قربون آدم چیز فهم. به راحتی ممکن بود بازی 1-1 شود! اونوقت کی میگفت استرالیا ضعیفه؟

نه اقا ... آلمان فوقالعاده بود

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون...منم به شما تبریک میگم

چه زود نتایج امتحاناتون را میدن
    ریاضی 1 را چیکار کردی؟
    ندادن
    خودم میدونم میفتم
    ریاضی 1 رو که تازه اومدم سوال یک رو جواب بدم استاد کارت دانشجوییمو گرفت اسممو با خودکار قرمز یادداشت کرد گفتش که من شمارو نمیشناسم
    گفت دانشجویی که قیافشو نشناسم از کلاس من قبول نمیشه
    خلاصه یه دعوایی هم باش کردیم و امروز هم پیش معاون آموزشی بودم ببینیم چی میشه

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

دوست عزیز حقیقت که کلیشه نمیشه که! این اصطلاح رو تو هر شرایطی نباید استفاده کرد. شما چه طور میتونی بگی استرالیا بد بازی نکرد؟ کلا تیم امسال استرالیا به شدت ضعیف هست. توی بازی با آلمان بهترین بازیکنشون اخراج شد و تیم یکپارچگیش رو از دست داد. هرچند یکپارچه و دو پارچه به جایی نمیرسیدن مقابل آلمان D:
    اینکه آلمان خوب بازی کرد رو درش بحثی نیست اما این رو هم باید قبول کرد که استرالیا تیمی نیست که با توجه به اون بخوایم آلمان رو قهرمان بدونیم. تیمهای بزرگ دیگه ای هستن که در ادامه باید دید آلمان مقابلشون چه کار میکنه.
    خب مشخصه که استرالیا ضعیف بازی کرد(نه اینکه ضعیف هست) چون آلمان تمام تاکتیکاشونو خنثی کرد و به جز همون صحنه کرنر هیچ کار دیگه ای نتونستن بکنن
    استرالیاییا میخواستن از ضعف آلمان توی عمق دفاعی با زوج جدید فردریش و مرتساکر استفاده کنن که قلب دفاع خودشون اسیر پاسای مداوم آلمانا شد و طبیعی بود که از هم بپاشن.

16. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •