شما راه حل اون مشکلو بگو pls
شما راه حل اون مشکلو بگو pls
Firewall رو آف کن
آف قبلاکردم
مشکلت از فایروال نیست مشکلت از پورت فرواردینگ هست که باید از کانفیگ روترت از قسمت Nat > Virtual server به روتر معرفی کنی که کدوم پورت به کدوم آی پی متصل بشه که باید همون پورتی که در کانفیک فایل استفاده میکنی رو به آی پی لوکال کامپیوترت ست کنی با این کار مشکلت حتما حل میشه.
در ضمن حجت جان من به هیج وجه نگفتم که سرور بازی رو دارم با کانکشن ۱.۵ مگابایت هاست میکنم کانکشن سرور ۵۱۲ هست که قراره بشه ۱ مگابایت که امیدوارم مشکلاتی که الان داریم بعد از اون کمتر بشه.
یک قضیه دیگه ای هم که هست و واقعا تاسف آوره اینه که لطفا و خواهشا سرور بازی رو با چت روم اشتباه نگیرین به جای اینکار بیشتر روی بازیتون تمرکز کنین حتما به خودتون و بقیه هم بیشتر خوش میگذره.
آقا كل فايل هاي لازم براي هاست شدن DDrace رو برام بذاريد.(حجت اونايي كه دادي كار نكرد!مينوشت مود DDrace ولي مپ DDrace نبود اسم سرور هم Unnamed server بود با اينكه اسم هم براش گذاشته بودم!)
ببین اونا فایلایی که BLACK به من داده منم با اونا ران میکنم . اینکه کامپیوتر تو میخونه یا نه دیگه به من ربطی نداره :O
ولی در کل عجب کامپیوتر مضخرفی داری
اینطور که معلومه از ماله منم مضخرف تره
پ.ن
BLACK بیا یه دست Albis city یه تست بکن نظرتو بگو
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
در ضمن حجت جان من به هیج وجه نگفتم که سرور بازی رو دارم با کانکشن ۱.۵ مگابایت هاست میکنم کانکشن سرور ۵۱۲ هست که قراره بشه ۱ مگابایت که امیدوارم مشکلاتی که الان داریم بعد از اون کمتر بشه.من کی چی گفتم
پس يه بار ديگه فايل ها رو بده!!!
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
به كامپيوترم توهين نكن!خيليم خوبه!كامپيوترم سروره!
نوع وصل شدن به این بازی چطوریه ؟
بازیو رو سرور اجرا میکنید ؟
یا یه نفر host میشه و بقیه بهش join میشن ؟؟؟ (مثل cod6)
امروز اومدم تو شهرت بعد اینکه شما رفتید کلی بازی کردم ولی اخر کار پینگم رفت رو 800 و قاطی کرد ...
اون موقع کی سرور بود ؟
شهرو سروش منم
ضمنان من فردا پس فردا نیستم پس شهر بی شهر اما برگردم قول میدم هرطور شده n city رو گیر بیارمیه مپ خفن سراغ دارم
یدونه که چه عرض کنم 50 تا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)