اقا یعنی الان اینجوری تو عکس معلومه isp سرعت 1mb به من داه درسته ؟
Last edited by k52j; 07-01-2012 at 14:30.
از بکس کرمون کسی از مخابرات گرفته(نامحدود) که بگه سرعتش چجوریاست؟
حالا فرقی نمیکنه 128 یا 256 یا 512 یا ...
در ضمن دوستانی که شاتل 512 سرویس اکو گرفتن سرعت دانلودشون هنوز روی 250 هستش و اگه هستش ثابته یا نه؟؟؟اکه ثابت نیس نوسانش چقدرهو چجوریاست؟؟
این دیده بان نت شبانش دیگه داره حالمو بهم می زنه ....
کسی هست از صبانت گرفته باشه بگه سرعتش چه جوریه ؟
دوستان یک صفر زیاد هست لینک منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by metal0003; 07-01-2012 at 22:24.
به به............
سلام به برو بچه های گل کرمونیبلاخره یا تاپیک برای کرمونی ها دیدم....
اینجانب وایمکس مبین نت 512 دارم و راضی می باشم (راضی نباشم چه کار کنم)کلا اینترنت تو کرمان افتضاحه من قبل از اینکه وایمکس بگیرم درباره شاتل و پارس آنلاین تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم هر دوتاشون آشغال و دزدن به همین خاطر رفتم سراغ وایمکس ماهی 20 تومن میدم میدم 5 گیگ ترافیک سرعت دانلود بین 50 تا 70 متغییره البته از 50 کمتر نمیشه و از 2 تا 8 صبح و تمام روزهای جمعه رایگانه و سرعتشم افت نداره.دیگه نیازی به خط تلفن هم نیست و اگه مودم فضای داخلی یه usb داشته باشی میتونی همه جا با خودت ببریش البته مناطق تحت پوشش خیلی کم هست ولی من با اینکه توی منطقه تحت پوشش نیستم و یکم فاصله دارم ولی بازهم قطعی و افت نداره.
یک صفر زیاده یعنی چی بابا این لیست قیمتهای دیتا هست برای ISP ها و بقیه جا ها به خونه هم نمیدن تعرفه های ADSL رو مخابرات هنوز توی سایتش نزده ولی از مراکز مخابراتی بپرسید بهتون میگه. من زنگ زدم میگه فقط 128 میدیم سه ماهه 33 هزار تومان
جالبه نصب راه اندازی چقدر گفت عجب سایتی داره
مبین نت هر چند کیفیت ایده آل نیست برای من ولی فکر کنم از بقیه isp های کرمان بهتر باشه ولی طرح های زمستانه قیمت خیلی بالا رفته که با توجه به بالا بودن قیمت مودم های مبین اصلا خرید وایمکس به صرفه نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512
تست امروز .....512 دیده بانت
![]()
512 دیده بان
پینگش چرا اینقد داغونه ؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)