تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 451 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همش آپدیت ولی بیشتر ازین نداد راستی سیستم تا 16 گیگ ساپورت میکنه رم رو هر اسلات 4 گیگ.فقط مشخصات چیپست رو نمیگه.چیپست روهم اپدیت کردم.

خبر جدید امتیاز جدید به گرافیکم رو 6.7 داد اما رم و هارد 5.9 و سی پی یو 6.9 کلیش هم 5.9 که تغییری نکرد امتیازامون مثل همه مشکلی نیست پس وسواس به خرج ندین فقط چرا به رم 5.9 میده با اینکه 1333؟این سوال.
    Last edited by hamid361; 26-06-2010 at 17:24.

2. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اینهم مال من:

رامین

4. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

دوستان من شاید بیام واسه خرید تهران کجا میتونم دو مدل n61jq و f115 رو ببینم و بخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مارک رم رو Samsung نوشته.

ورژن بایوس فکر نکنم تاثیری داشته باشه. من قبلا بایوسم 207 بود با همین امتیازها. اما مشکل من در بایوس نبود تنظیمات برای بوت از طریق USB بود, به همین دلیل به ورژن 210 آپدیت کردم اما امتیازها تغییری نکرد.
    همونطور هم که من قبلا توی پست های دیگه گفتم 1333 سامسونگ خیلی از کینگاستون قوی تره .
    و هاینیکس دیگه از اینا قوی تره .
    توی پردازش N61 حرفی واسه گفتن نداره و فقط یکم گرافیک خوبی داره .

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

آقا اینجا چه خبر شده .... امتیارز ویندوز که ملاک خوبی نیست واسه سنجش قدرت سخت افزار !!!! از نرم افزارای حرفه ای تر استفاده کنین ببینیم چی به چیه.
    مثلا
    3D Mark Vantage

قدرت پردازشی سونی مشابه همین ایسوزه. قدرت سی پی یو رو با x264 میشه فهمید. تو برنامه های فتوشاپ و آفیس و اینا هم با همون تری دی مارک. امتیاز ویندوز رو زیاد جدی نگیرین بهتره.

مثلا این کامپیوتر رم 666 داشته که اور شده الان باسش 800 هست. DDR2 هم هست !!!! ولی امتیاز رم شده 6.1 !!!؟؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سی پی یوش هم 2.66 core2Dou هست که اور شده به 3.2. گرافیکش که مساله ی مورد علاقه ی فرومه 4830 اور شده هست. البته رمش رو کم کردم و هسته رو اور کردم بر خلاف دیگران که فکر میکنن رم هم موثره من تاثیرش رو خیلی کم میدونم و تستش هم کردم.

خب یه دی دی آر تو 800 چه جوری از دی دی آر تری 1033 بهتره ؟؟؟؟

حالا این هم دی دی آر تی 1333 :
    کد:

سی پی یوش 720 BE هست که سه هسته ایه ولی هسته چهارمش رو آنلاک کردم و کلاکش رو هم از 2.8 بردم رو 3.2. البته ولتاژش 1.375 بود اولش ولی دیدم با 1.300 هم پایداره واسه همین کمش کردم که خنک کار کنه.
    رمش رو هم که گفتم باس 1333 هست. دو تا دو گیگ پاتریوت. گرافیکش 8500 اور شده هست با مموری دی دی آر تری و هاردش هم 500 سیگیت.

من یه سوال دارم. لطفا کمک کنن اونایی که سونی یا ایسوس دارن. تو بایوسشون بخشی داره که بشه فرکانش و ولتاژ سی پی یو رو تغییر داد ؟؟؟؟؟
    شما مثل این که اینجا نیستی .
    موضوع سر اینه که چرا در دو مدل کاملا یکسان که هر دو رم 1333 کینگاستون دارند امتیازی یکی 5.9 هست و دیگری 6.9 .
    مشکل اینه .
    بحث سر کانفیگ های مختلف نیست .
    کانفیگ ها دقیقا یکی هستند .
    تا اونجایی که من فعلا فهمیدم فقط گارانتی امرتات 6.9 میده به رم .
    کسی هم سازگار داره که 6.9 گرفته باشه رم ؟
    تمام اینا به خاطر اون چیپست HM55 لعنتی هم هست که من 100 بار تا حالا گفتم ضعیف تر از PM55 هست ولی کسی نمی خواد قبول کنه .
    موفق باشید .

7. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستانی که عکس میخواستن از صفحه نمایش تو پست قبلم ادیت کردم گذاشتم / اگه عکس هارو همینجوری نشونتون نداد روی عکس ها راست کلیک کنین گزینه Open in New tab را بزنین . عکس هایی را که گذاشتم با خود لپ تاپ گرفتم دقیقا با همین کیفیت بهم نشون میده کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبه فقط توی محیط باز رفلکس داره اذیت میکنه
    تا شب هم عکس هایی را که با گوشی گرفتم میذارم
    واسه من نمیاش نمیده . .
    اگر که میشه یه جا دیگه آپلود کنید .

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

همش آپدیت ولی بیشتر ازین نداد راستی سیستم تا 16 گیگ ساپورت میکنه رم رو هر اسلات 4 گیگ.فقط مشخصات چیپست رو نمیگه.چیپست روهم اپدیت کردم.

خبر جدید امتیاز جدید به گرافیکم رو 6.7 داد اما رم و هارد 5.9 و سی پی یو 6.9 کلیش هم 5.9 که تغییری نکرد امتیازامون مثل همه مشکلی نیست پس وسواس به خرج ندین فقط چرا به رم 5.9 میده با اینکه 1333؟این سوال.
    کدوم گارانتی گرفتین ؟
    با اورست یا CPU-Z چک کنید ببینید مارک رم چیه .
    کینگ استون یا آدیتا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

واسه من نمیاش نمیده . .
    اگر که میشه یه جا دیگه آپلود کنید .

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

کدوم گارانتی گرفتین ؟
    با اورست یا CPU-Z چک کنید ببینید مارک رم چیه .
    کینگ استون یا آدیتا ؟

کینگ استون گارانتی سازگار ارقام خیلی ازش راضیم توپ توپ می خوای بخری سونی نخر پشیمون میشی بعدا از ما گفتن بود

10. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

هنوز 5.9 هست رمتون ؟
    با کدوم گارانتی 6.9 هست ؟

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

هنوز 5.9 هست رمتون ؟
    با کدوم گارانتی 6.9 هست ؟
    واسه منم به رم 5.9 میده. ولی فکر کنم ایراد از ویندوز باشه که نمیتونه درست تشخیص بده. اخه تو یه فروم خارجی هم که رفتم یکی با 4 گیگ رم DDr 3 1600 همین مشکل رو داشت و سیستم بهش دقیقا 5.9 میداد که جواب هایی هم که بقیه میدادن بیشتر مربوط به عدم توانایی سیستم در تشخیص رم میشد. و اکثرا بهش میگفتن تو که سیستمت داره منطقی کار میکنه دیگه چرا به نمره ویندوز گیر میدی.

واسه همین بنظر من هم نمره ویندوز نمیتونه زیاد قابل اعتنا باشه. من سیستم رو با 3DMARK06 چک کردم بهم 8044 داد. حالا اگه کسی از دوستان که سونی هم داره اینکار رو بکنه میشه یه مقایسه بهتر در زمینه توانایی گرافیکی و پردازشیه این دو مدل داشت.

اینم یه لینک دیگه از همین مشکل
    کد:

13. این کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

12

واسه منم به رم 5.9 میده. ولی فکر کنم ایراد از ویندوز باشه که نمیتونه درست تشخیص بده. اخه تو یه فروم خارجی هم که رفتم یکی با 4 گیگ رم DDr 3 1600 همین مشکل رو داشت و سیستم بهش دقیقا 5.9 میداد که جواب هایی هم که بقیه میدادن بیشتر مربوط به عدم توانایی سیستم در تشخیص رم میشد. و اکثرا بهش میگفتن تو که سیستمت داره منطقی کار میکنه دیگه چرا به نمره ویندوز گیر میدی.

واسه همین بنظر من هم نمره ویندوز نمیتونه زیاد قابل اعتنا باشه. من سیستم رو با 3DMARK06 چک کردم بهم 8044 داد. حالا اگه کسی از دوستان که سونی هم داره اینکار رو بکنه میشه یه مقایسه بهتر در زمینه توانایی گرافیکی و پردازشیه این دو مدل داشت.

اینم یه لینک دیگه از همین مشکل
    کد:

این مقایسه رو وایومن عزیز انجام داد و ایسوز از سونی سرتر بود تازه با ایسوزی که یک ماه کار کرده بود و سونی که آکبند بود همین سری f رو میگم.

15. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه N61JQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من تو زندگيم با نوت بودكهاي زيادي سرو كار داشتم ... از دل 800 تومني ! تا مك بوك و حالا اين لپ تاپ لعنتي ...
    كاري كه چين ميزنه آخرو عاقبت نداره!
    من از روز اول هم از اين دستگاه راضي نبودم!
    صفحه نمايش اين دستگاه واقعا بده! به دليل سطح براقش ... خيلي راحت كثيف ميشه و خيلي سخت تميز ميشه ! و يه چيزي تو مايه هاي آينه هست كه همش تصوير خودتونو توش ميبينيد.
    منو كه اين لپ تاپ ديوونه كرده ... كار من برنامه نويسي و گرافيك هست ... بهترين زمان براي كار با اين لپ تاپ نيمه هاي شب هست كه خونه كاملا تاريكه!!!

صداي اسپيكرها از سوني خيلي بد تره!

در آخر سرعت سيستم پايينه! هر كي گفته سرعت عملكرد سيستمم در اين نوت بوك بالاست و نقص نداره ... دروغ گفته ...

به نظر من بهترين انتخاب مك بوك پرو هست ....

اشتباه نكنيد ... من هم مثل خيلي هاي ديگه با خوندن اين تاپيك گول خوردم و رفتم اين دستگاه چرت رو گرفتم!
    كسي ميتونه برام آبش كنه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •