ای کلک...خوب یادته ها!!!
منم هندسه همینطورم...!!!![]()
ای کلک...خوب یادته ها!!!
منم هندسه همینطورم...!!!![]()
بالاخره امتحانامون تموم شد . به همه تون و عليالخصوص خودم خسته نباشيد ميگم
الان اينقدر دوستتون دارم بچه ها كه وصفش محاله بخدا . اين همه شور و حال محاله يادم بره
ولي من هيچوقت از گردن طراحاي سوال حسابان و زبان عربي پايين نميام . تا بمونم چون كمي وزنم هم زياده شايد سالهاي بعد فرجي حاصل شد
گزينه دو هم امسال ثبت نام كرديم و رفت . فكر كنم بهش مي ارزه . هر چي جمعمون جمع باشه بهتره . پس ازتون ميخوام يكي بعد يكي بريد و ثبت نام بكنيد . چون من خيلي به شما علاقه دارم![]()
آقا شما نهاییو خیلی خوب دادی.حتما بالا 19 میشی.تیزهوشانی؟
نامردا کسی اینجا کانونی نیس؟من میخوام برم کانون.اگه هست کسی خودشو معرفی کنهگزينه دو هم امسال ثبت نام كرديم و رفت . فكر كنم بهش مي ارزه . هر چي جمعمون جمع باشه بهتره . پس ازتون ميخوام يكي بعد يكي بريد و ثبت نام بكنيد . چون من خيلي به شما علاقه دارم![]()
معدل نهایی که بد صحیح میکنن 19 نمی شم...حالا معدل کل ببینیم چی میشه!
نچ!
من کانون بورسیم...گزینه دو هم تابستونش شاید برم!
کانون تابستونش اصلا خوب نیست...سوم و پیش هست...دوم و اول نداره
راستی اونایی که برنامه گزینه 2 رو گرفتن بیان بزارن اینجا بچه های دیگه که نتونستن ثبت نام کنن حداقل برنامشو داشته باشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MRTZ HSV; 12-06-2010 at 11:47.
پس اول و دومو با برنامه کانون باید در طول سال خوند؟ما مدرسمون تابستون پایه میخواد کار کنه!!کانون تابستونش اصلا خوب نیست...سوم و پیش هست...دوم و اول نداره
شما روزی چند ساعت درس نمیخونی؟.یه بار کارنامه کانونتو دیدم کفم برید
عمرا.حتما بالا 19 ی
Last edited by azimzade; 12-06-2010 at 11:47.
می خوام بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــال در بیارم
بلاخره تمووووووووووووووووووووووو ووووم شد.
فقط 0.25 اون سواله که اولش می خواست بنویسم the businessman wanted to see the doctor رو ننوشتم ولی ادامش رو کامل نوشتم. می خواستم زبان رو 20 بگیرما. مگه می زارن.
ولی خب. یه ده روز باید حسابی حال کنیم که بعدش کم کم باید دوباره بریم تو نخ درس و قضایایش.
ما هم گام اول شرکت کردیم و به جمع شما پیوستیم. راستی دوست داشتم بیاین و نظراتتون ( چه پیشنهاد و چه انتقاد ) خودتون رو در مورد گام اول بگین، تا بقیه هم استفاده کنن. امتحان نهایی دیگه تموم، بریم تاپیک جدید. البته کارنامه هاتون رو وقتی گرفتین همین جا بذارینا. ممنون : « گام اول » شرکت می کنید؟؟؟ - ویژه کنکوریای 90 !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برادر کوچکترم اینو میگفت:
واقعا امتحانات امسال سخت بود
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 14:55.
دوستان اینرو ببینید جوابی که بچه های ما به سوال شیمی دادن !![]()
سلام
آخیییشراحت شدیم
فکر نکنم هیچ کس تو امتحانا نمره هاش به عجیبی نمره های من باشه
حسابان : 20 بقه اختصایامم 18 تا 20
عربی :10 -11![]()
بقیه عمومیامم 16 تا 18
الان من این شکلی ام:![]()
انشاالله خدا شر هرچی درس عمومیه مخصوصا عربی رو از رو زمین بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)