تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 70 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ستارگان پولساز تنها تضمین‌کننده فروش فیلم‌ها هستند

برنامه سینمایی "هفت" شب گذشته 22 مهر ماه اختصاص به بررسی تاثیر ستارگان پولساز در فروش فیلم‌های سینمایی و مقایسه شمایل ستاره‌ها در ایران و سینمای جهان داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه سینمایی"هفت" شب گذشته 22 مهرماه اختصاص به نقد فیلم سینمایی "شیش و بش" با حضور بهمن گودرزی کارگردان فیلم و همچنین گزارش تحلیلی تاثیر ستارگان پولساز در فروش فیلمهای سینمایی در ایران داشت که در این نشست نیما حسنی نسب و حسن حسینی حضور داشتند.

در ابتدای برنامه فیلم‌های سینمایی"آفتاب سرخ" و "عقرب" معرفی شدند که قرار است هفته آینده پنجشنبه و جمعه از شبکه سه و یک سینما به نمایش درآیند.

همچنین در ابتدا جیرانی اعلام کرد که این هفته بنا به دلایلی نظرسنجی برنامه برگزار نمی‌شود و علاقمندان می‌توانند به دو سئوال دلیل ستاره شدن محمدرضا گلزار از نظر شما چیست؟ و همچنین فیلم "شیش و بش" را چطور می‌بینید؟ در سایت برنامه هفت پاسخ دهند.

در بخش نقد فیلم که با حضور بهمن گودرزی کارگردان فیلم سینمایی‌ "شیش و بش" برگزار شد، گودرزی ابتدا درباره شباهت فیلم با "سن پطرزبورگ" صحبت کرد و گفت: فیلمنامه "شیش و بش" دو سال قبل از نگارش "سن پطرزبورگ" نوشته بود و در بانک فیلمنامه ثبت شده است. این فیلمنامه چند سال قبل به دست آقای اعتباریان قرار بود ساخته شود و بازنویسی را پیمان قاسمخانی انجام دهد، اما پس از آن سوژه دیگری که همان "سن پطرزبورگ" بود و شباهت‌های ساختاری به فیلمنامه "شیش و بش" داشت به ذهنشان رسید و این فیلمنامه را کنار گذاشتند.

وی ادامه داد: معتقدم که این فیلم خیلی بهتر از فیلم "سن‌پطرزبورگ" است و اینکه "سن پطرزبورگ "یکی از ضعیف‌ترین کارهای کارگردان این فیلم است. زمانی که قرارشد من اولین فیلم‌ام را کلید بزنم فیلمنامه "ساندویچ سرد" از طرف هدایت فیلم به من پیشنهاد شد که نوشته آرش قادری بود. در میانه راه پیمان قاسم خانی به عنوان بازنویس فیلمنامه به ما اضافه شدند و آقای قاسمخانی خشایار الوند را برای ادامه نگارش فیلمنامه پیشنهاد کردند.

وی افزود: زمانی که قرار شد محمدرضا گلزار به عنوان بازیگر به فیلم بپیوندد، پیشنهاد کرد که فیلمنامه آماده به نام "شیش و بش" دارد که شباهت‌هایی به فیلمنامه "ساندویچ سرد" دارد. بنابراین نیمی از فیلمنامه بازنویسی شده "ساندویچ سرد" همراه با 70 درصد از فیلمنامه "شیش و بش" که گلزار آن را نوشته بود فیلمنامه اصلی "شیش و بش" را تشکیل دادند. البته آقای قاسمخانی حاضر نشدند اسمشان به عنوان بازنویس فیلمنامه در تیتراژ بیاید.

فراستی در ادامه این جلسه درباره فیلم گفت: این فیلم آغاز خیلی خوبی دارد، اما پس از آن بسیار آشفته می‌شود. شوخی و کمدی در فیلم وجود ندارد به جز یکی دو مورد شوخی امین حیایی که البته تکرار فیلم‌های قبلی اوست، فیلم چیزی برای گفتن ندارد. به خصوص پایان فیلم که وصله ناجور و چسبانده شده‌ای به حساب می‌آید. این فیلم اثری کمدی نیست که بتوان به صورت کمدی آن را تحلیل کرد چون مشخص است که فیلمنامه‌ آشفته‌ای در دست بوده است.

گودرزی در جواب صحبت‌های فراستی ادامه داد: من 100 درصد مخالف این اعتقاد هستم چون این مسئله که شما در سالن نمایش فیلم به شوخی‌ها نمی‌خندید دلیل بر این نمی‌شود که بگوییم فیلم کمدی نیست و مردم نمی‌فهمند چون این فیلم بیش از یک میلیارد تومان فروش داشته است. همه تلاش ما و بازیگران شیش و بش این بوده که فیلمی بسازیم که با مردم ارتباط برقرار کند.

در ادامه برنامه پیمان قاسم خانی روی خط آمد و با اعلام اینکه چون تلویزیون ندارد برنامه را ندیده اما برخی دوستان به او و خشایار الوند که در حال اسباب کشی هستند اطلاع دادند که در این برنامه درباره انصراف این دو از بازنویسی فیلمنامه "شیش و بش" صحبت شده است، توضیحاتی داد.

وی گفت: دوستان فیلمنامه‌ای به نام "ساندویچ سرد" به من دادند که بعد از مدتی که روی آن کار کردم، متوجه شدم که نمی‌توانم آن را ادامه دهم. برای نوشتن سیناپس این فیلمنامه 10 میلیون تومان ازهدایت فیلم دریافت کردم و پس از آن قرار شد 5 میلیون از این پول را به خشایار الوند بدهم تا او دیالوگ‌ها و موقعیت‌های فیلمنامه را بنویسد.

وی همچنین ادامه داد: فیلم سینمایی "سن پطرزبورگ" از روی ساختمان و بدنه اصلی "شیش و بش" ساخته شده و شباهت‌هایی با آن دارد. همچنین من برای این عنوان کردم که اسم من را از روی بازنویسی "شیش و بش"‌ بردارند چون من و خشایار الوند بازنویسی فیلمنامه "ساندویچ سرد" را انجام داده بودیم نه "شیش و بش" را بنابراین نمی دانستیم چه اتفاقی برای این فیلم افتاده .

خشایار الوند هم که در کنار قاسم‌خانی حضور داشت عنوان کرد: فیلمنامه "ساندویچ سرد" آنقدر بد بود که هیچ بازیگری بازی در این فیلم را قبول نمی‌کرد. اما زمانی که ما آن را بازنویسی کردیم به یک کمدی موقعیت و تماشاگرپسند تبدیل شد. زمانی که آقای گلزار به جمع بازیگران اضافه شدند و پیشنهاد دادند که فیلمنامه با محوریت دو کلاهبردار با نام"شیش و بش"دارند. و گفتند که برخی از موقعیت های "شیش و بش" در فیلم "سن پطرزبورگ" استفاده نشده است. از آن زمان که قرار شد دو فیلمنامه با هم تلفیق شود فیلمنامه به چیز دیگری تبدیل شد.

وی افزود: البته من آقای گودرزی را درک می‌کنم که برای ساخت فیلم اولشان و کارکردن با تهیه کنندگان حرفه‌ای و دو سوپراستار چقدر باید کوتاه بیایند. من برای سینمای ایران متاسفم که یک سوپراستار می‌تواند قصه خود را به یک فیلم تحمیل کند.

فراستی در ادامه این صحبت‌ها گفت: در این فیلم ما ردپای سه فیلمنامه را می‌بینیم که یکی را آرش قادری نوشته، یکی را گلزار و دیگری را پیمان و خشایار نوشته‌اند. بنابراین ایده‌های فیلم ایده‌هایی نیست که از دل موقعیت‌های ایران درآیند. البته به غیر از تیتراژ فیلم ما هیچ ایده‌ای نداریم که از دل زندگی امروز ما بیرون آمده باشد. بیشتر موقعیت‌های این فیلم کلاژی است که از فیلم‌های خارجی گرفته شده است.

فراستی در ادامه از گودرزی درباره اینکه دغدغه ساخت فیلم کمدی دارد یا نه پرسید و وی پاسخ داد:‌ ممکن است این نوع سینما ایده‌آل من نباشد، اما دور از سلیقه‌ام هم نیست. ایده‌آل‌هایم امکان ساخت پیدا نمی‌کنند. من به عنوان یک فیلمساز اول برای بقا در این سینما این فیلم را برای ساخت انتخاب کردم. همچنین قبول ندارم که این فیلم، فیلم بازیگر است و باز هم قبول ندارم که گلزار در این فیلم فقط راه می‌رود و امین حیایی هم فقط خودش را تکرار می‌کند چون من نمونه این انتقادها را از بازی مرحوم شکیبایی هم داشتیم که همه معتقد بودند فقط بازی‌اش در"هامون" را تکرار می‌کند.

پس از آن درباره حضور بازیگران در سینما بحث شد. فراستی معتقد بود: بازیگران پولساز و خوش چهره نمی‌توانند برای طولانی مدت به یاری چهره و ظاهرشان موفق عمل کنند و نقش تعیین‌کننده‌ای در فروش فیلم‌ها داشته باشند. درسینمای جهان برای بازیگرانی جون همفری بوگارت، مارلون براندو و یا جیمز دین فیلمنامه نوشته می‌شد چون آنها بازیگر ستاره بودند و می‌توانستند به فروش فیلم‌ها کمک کنند، اما این مسئله با حضور بازیگران خوش چهره در سینمای ایران متفاوت است.

در بخش دیگر برنامه درباره حضور ستارگان پولساز در فروش فیلم‌های سینمایی با حضور حسن حسینی و نیما حسنی‌نسب بحث شد.

حسینی ابتدا درباره تاریخچه حضور ستارگان در سینمای هالیوود صحبت کرد که با توجه به شرایط اجتماعی هر دوران شمایل بازیگران در سینما تغییر کرده است.

حسنی‌نسب در این باره توضیح داد: اینکه هر ستاره در هر دوره ای تاثیرات مختلفی در فضای فرهنگی اجتماعی دوران گذاشته است، قابل توجه است، اما تنوعی که در سینمای دنیا وجود داشته هیچگاه در سینمای ایران نبوده است و با توجه به دو پاره شدن سینمای ایران در قبل و بعد از انقلاب نظام ستاره سازی تغییر کرد و بعد از انقلاب با توجه به نگاه دولتی در سینما با سیستم ستاره‌سازی مقابله شده است. ولی همان طور که می‌بینیم این اقدام به نتیجه نرسیده و به صورت دیگری فوران کرده است.

حسینی درباره پرسونای ستاره‌ها در طول سالها صحبت کرد و اینکه بازیگران پرسونای ثابتی در هر فیلم از خود بروز می‌دهند و علاوه بر نمایش پرسونای خود پرسونای ایده‌آل کارگردان را هم به نمایش می‌گذارند، توضیحاتی داد.

حسنی‌نسب در این باره گفت: تعریف ستاره از پرسونا آغاز می‌شود. بازیگرها در ایران هم پرسونا دارند، اما در سینمای ایران این مشکل وجود دارد که اول ستاره ساخته می‌شود و بعد به دلیل ناراضی بودن ستاره‌ها از موقعیت‌شان و تعاریف نادرستی که کارگردان‌های سینمای بدنه از ستاره‌ها دارند نوعی شمایل شکنی از ستاره‌ها در ایران می‌شود.

وی افزود: حضور ستارگان در ایران تضمین اکران و کشاندن مخاطبان به سینما است. در طول این سالها تنها محمدرضا گلزار توانسته چند فیلم پرفروش را پشت سر هم داشته باشد. به جز گلزار هیچ بازیگر دیگری در سینمای ایران نداریم که فروش فیلم‌ها را تضمین کند. در بعد از انقلاب شاید تنها گلزار توانسته این شمایل را در سینما به دست آورد. البته در دهه 60 جمشید هاشم پور نیز این موقعیت را به دست آورد.

حسینی توضیح داد: در سینمای ایران ما ستاره نداریم، اما معتقدم که افراد مشهور در همه صنف‌ها داریم. مثل کیارستمی و یا علیرضا زرین دست که همه مردم آنها را می‌شناسند. مشکل سینمای ایران این است که سینمای عامه پسند در آن وجود ندارد. چون یک رابطه عرضه و تقاضا وجود دارد و به دلیل تصدی گری دولت این عرضه و تقاضا دچار مشکل شده است، ستاره سازی هم وجود ندارد. چون ستاره سازی در سینمای عامه پسند جلوه می‌کند. اگر ستاره‌ای نتواند تضمین فروش یک فیلم را بکند پس ستاره نیست بنابراین صحبت از ستاره با مفهومی که در تمام دنیا به ستاره‌ها نگاه می‌شود درایران تغییر می‌کند.

از پیش تولید تا پس از تولید و هفت روز هفته بخش‌های دیگر برنامه شب گذشته بودند که در قسمت پیش تولید به فیلم "لطفا بدون گناه" به کارگردانی علیرضا رئیسیان و در بخش پس از تولید به فیلم سینمایی "میگرن" اشاره شد.

منبع: مهر

2. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

هفت به‌دنبال جذابيت‌هاي جديد

برنامه «هفت» كه جمعه ‌شب‌ها از شبكه 3 سيما روي آنتن مي‌رود را بيش از هر چيز مي‌توان برنامه صنف سينماگران دانست. سينماگران حق دارند به‌عنوان جزئي از ملت ايران، سهمي از رسانه ملي داشته باشند و دغدغه‌ها و مشكلات‌شان در برنامه‌اي تلويزيوني مطرح و پيگيري شود. حقي كه ساير اصناف نيز مي‌توانند از آن برخوردار شوند.
    اما هفت چه هدفي دارد؟ به دنبال پاي تلويزيون نشاندن چه مخاطبي است؟ آيا اين برنامه مي‌خواهد محلي براي طرح مسائل صنفي سينماگران باشد يا بخش‌هاي مختلفي از جامعه ايران كه به سينما علاقه‌مندند و تحولات آن را دنبال مي‌كنند، مخاطب خود قرار دهد؟
    پاسخ اين پرسش‌ها به روشني مشخص نيست؛ اما اگر طرح مسائل و دغدغه‌هاي اهالي سينما، هدف و مقصود اساسي اين برنامه باشد، بايد گفت هفت طي مدتي كه پخش شده، توانسته است به اين هدف دست يابد و محمل خوبي براي بحث و گفت‌وگو درباره مسائل صنفي سينماگران باشد.
    اما هفت، ابزارهاي مناسبي براي تبديل شدن به يك برنامه تخصصي پرمخاطب براي همه علاقه‌مندان به سينما دارد. يكي از مهم‌ترين ابزارها، خود اهالي سينما هستند. بازيگران، كارگردان‌ها و نويسندگاني كه معمولا اسم و رسمي دارند و از محبوبيت عمومي برخوردارند، مي‌توانند جذابيت‌‌هاي لازم براي جلب مخاطبان گسترده‌تر را فراهم كنند.
    بخش نقد فيلم اين برنامه، قابليت ارائه در قالبي جذاب‌تر را دارد. منتقد ثابت اين برنامه معمولا در مورد فيلم‌هاي مختلف حرف‌هاي مشابهي مي‌زند، حرف‌هايي كه براي مخاطبان گسترده كمتر جذابيت دارند. در نظر مخاطباني كه به سينما علاقه دارند، اما خود سينماگر نيستند و از قواعد تخصصي فيلمسازي و فيلمنامه‌نويسي اطلاع چنداني ندارند، صحبت‌هاي تكراري درباره اين‌كه فيلم «درنيامده است» جذابيتي نخواهد داشت.
    پس از شكل‌گيري برنامه «نود»، كار تا حدي براي توليدكنندگان برنامه‌هاي گفت‌وگومحور تلويزيوني دشوار شد. سطح سليقه‌ مخاطبان و انتظارات آنها از اين‌گونه برنامه‌ها بالا رفت و اكنون همه برنامه‌هاي گفت‌وگومحور در ذهن مخاطبان با نود مقايسه مي‌شوند و معمولا هم نمره قبولي نمي‌گيرند.
    پيش از آغاز پخش برنامه هفت، اين خبر در مطبوعات و محافل رسانه‌اي پيچيده بود كه قرار است نود سينمايي روي آنتن برود. برنامه هفت ابتداي كار كوشيد برخي تجربيات نود را بازسازي كند. نمونه آن اقتباسي از بخش دوربين نود بود. قرار بود بينندگان عكس سينماها را بگيرند و براي برنامه ارسال كنند؛ اقتباسي كه هرگز به قول مسعود فراستي «درنيامد» و آنها هيچ خلاقيتي در اين اقتباس‌ها به خرج نداده بودند.
    اما رفته‌رفته ساختار هفت بيشتر شكل گرفت و شايد به نوعي به يك مجله سينمايي تصويري تبديل شد. هفت تنها برنامه‌اي است كه مثل يك هفته‌نامه جلد دارد و مخاطب در آغاز، بخش‌هاي مختلف برنامه را در قالب تيترهايي كه در نيم‌صفحه اول يك نشريه چاپي فرضي قرار داده شده، مي‌بيند. شايد اين مساله حكايت از آن داشته باشد كه سازندگان هفت، بيشتر با مديوم مطبوعات آشنايي دارند تا تلويزيون.
    اگر بخواهيم هفت را از منظر شاخص‌هاي كيفي يك برنامه گفت‌وگومحور با نود مقايسه كنيم، اين برنامه مشكل ديگري هم دارد. نقش اصلي را در برنامه‌هاي گفت‌وگومحور، مجري يا مجريان برنامه ايفا مي‌كنند. مجري نود شخصيتي جذاب دارد، مي‌تواند رك و بي‌پرده حرف بزند و هر گفت‌وگويي را چنان پيش ببرد كه تمايل مخاطب را براي پيگيري گفت‌وگو جلب كند. او مثل بيشتر مخاطبان برنامه‌اش جوان است و با آنها در يك گروه سني قرار مي‌گيرد و اين به او كمك مي‌كند بهتر با بينندگان ارتباط برقرار كند.
    2 چهره ثابت برنامه هفت ـ فريدون جيراني و مسعود فراستي ـ اما فاقد چنين خصوصياتي هستند. آنها قطعا در حوزه سينما صاحب‌نظرند، بديهي است بايد تمام توان خود را براي ايجاد جذابيت‌هاي لازم در يك برنامه گفت‌وگومحور تلويزيوني به كار بگيرند.
    وجود برنامه هفت، به عنوان زبان گوياي سينماگران ايراني در رسانه ملي ايرانيان غنيمت است. در اين برنامه تاكنون مباحث و موضوعات مفيدي مورد بحث و بررسي قرار گرفته است؛ اما هفت مي‌تواند بهتر از اين كه هست باشد، مي‌تواند مخاطبان بيشتري جذب كند و هر جمعه‌شب پاي تلويزيون بنشاند.
    سالار کاشانی
    ضمیمه قاب کوچک روزنامه جام جم 23 مهر 1390

4. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

حرف‌های تند رسول صدرعاملی: با این اوضاع برنامه هفت منهدم می‌شود!

وقتی درست نقد نمی کند و فحاشی می کند...
    به گزارش مشرق ،صدر عاملی دراظهارات خود گفته است :من انتقاد پذیرم اما متاسفانه برخی احساس می کنند می توانند در برنامه تلویزیونی مقابل چشمان مردم ودربرنامه ای که هزینه گزافی برای آن خرج می شود هر حرف کودکانه ای رابزنند .

وی درادامه گفت : قبلا هم گفته ام که به برنامه هفت نمی روم . البته با فریدون جیرانی مشکلی ندارم . او دوست قدیمی من است و از او خیلی چیزها یاد گرفته ام اما احساس می می کنم این برنامه می توانست جایگاه خیلی بهتری داشته باشد و به سینما کمک کند.

رسول صدر عاملی که با تماشا گفت وگو می کرد گفته است :متاسفانه انتقادهایی که از سوی منتقد برنامه هفت مطرح می شود بی ادبی رااشاعه می دهد . اگر مشکلی درفیلم هست باید آن را باادله قوی بررسی کرد ،نه اینکه نقد به فحاشی تبدیل شود . آقای فراستی هرجا بوده آن برنامه را منهدم کرده است .نگرانم دربرنامه هفت هم این اتفاق بیافتد وبرنامه به خاطر او منهدم شود .

این کار گردان سینما درادامه با ستایش از عادل فردوسی پور افزوده است : من برنامه نودرا خیلی دوست دارم . چون توانست فرهنگسازی کند . الان شما نگاه کنید مهمانی که دراین برنامه هستند ادبیاتشان چه قدر با ادبیات ورزشی ها در هفت هشت سال پیش تفاوت کرده است . فردوسی پور دارد روند روبه تعالی برنامه اش را حفظ می کند ،در صورتی که سینما با ورزش فرق دارد . سینما که خیلی پتانسیل آن از ورزش بیشتر است ولی متاسفانه دربرنامه هفت اتفاق خوبی نمی افتد .

وی تصریح کرد :مثلا چه دلیلی وجود دارد که هربار فراستی بنشیند و نقد کند . دیگر همه او ونقدهایش را دیده اند و می دانند می خواهد چه بگوید .

رسول صدر عاملی در پایان گفته است :وقتی درست نقد نمی کند و فحاشی می کند دارد خودش و اینکه تربیتش در کودکی مشکل داشته را نشان می دهد . خب بااین روشی که دربرنامه هفت پیش می رود فرصت سوزی می شود . فراستی واقعا به جای نقد فحاشی می کند .

6. این کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعا از حرفای رسول صدر عاملی خوشم اومد
    ولی این آدم پر رو تر از اینه که بخواد تغییری تو خودش بده ...

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

با تمام احترامي كه براي رسول صدر عاملي قائلم من موندم چي گفتن كه اين بنده خدا اينقدر سوخته.......

9. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خنده دار ترین تیکه دیشب در مورد فیلم هفته (شکارچی شنبه ) :

طرف می گفت فیلم من سیاسی نیست ! فلسطینی نیست ! و ... فیلم من براحتی با مخاطب داخلی و خارجی می تونه ارتباط برقرار کنه .
    هر چی فراستی هم می گفت نمی تونه ارتباط برقرار کنه قبول نمی کرد !
    وقتی 2 هزار نفر فقط رفتن سینما برای دیدن این فیلم چطوری جرات می کنه چنین حرفی بزنه !

بعدش کلا تو 9 روز اول اکران 7 میلیون فروخت ! پول بیلیط یکی از بازیگرا برای رفتن سر لوکیشن خارج کشورش رو هم در نیاورده خودش و دولت بخاطر سیاسی بودن و ضد اسرائیلی بودن تمام پولش رو داده !

11. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اصلاً من نمی‌دونم رو چه حسابی این فیلمو نقد کردن !!
    دوشنبه تو آمفی‌تئاتر دانشگاهمون پخشش می‌کنن واسه دانشجوها، خود شیخ طادی هم میاد واسه نقد، بعید می‌دونم ارزش رفتن داشته باشه ...

13. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اصلاً من نمی‌دونم رو چه حسابی این فیلمو نقد کردن !!
    دوشنبه تو آمفی‌تئاتر دانشگاهمون پخشش می‌کنن واسه دانشجوها، خود شیخ طادی هم میاد واسه نقد، بعید می‌دونم ارزش رفتن داشته باشه ...
    کوروش شما کدوم دانشگاهی که فیلم رو پرده رو براتون میزارن !؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کوروش شما کدوم دانشگاهی که فیلم رو پرده رو براتون میزارن !؟
    دانشگاه مازندران ...

البته استثنائاً واسه این یه فیلم 500 تومن هزینه‌ی بلیت باید می‌دادیم ...
    شیخ‌طادی اومده و کلی هم بحث کردن در مورد فیلم، نرفتم من ...
    خلاصه داستان رو خوندم بی‌خیال شدم : دی

16. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیشب این رسایی حجب حرفایی تو برنامه هفت زد ! یه جورایی داشت افتخارم میکرد که همه فیلما رو قیچی میکنیم تا برای مخاطب خوب باشن !
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کافه سینما: حميد رسايي عضور كميسيون فزهنگي مجلس، عضو جبهه پایداری و عضو شوراي بازبيني وزارت ارشاد جمعه شب در برنامه هفت حضور يافت و نظراتش را درباره شرايط فعلي سينماي ايران بيان كرد.

اين نظرات شامل جملات جالبي درباره فيلم ها و كارگردان هاي امروز سينماي ايران بود كه مهم ترين آنها را در ادامه مي خوانيد:

-فيلم هاي اول مخملباف روي من خيلي تاثير گذاشت و حتي 3 بار فيلمهايش را در سينما مي ديدم اما اين روزها بخاطر گرايش سياسي اش برايش متاسفم.

-جدايي نادر از سيمين ساختار قويي دارد اما محتوایش را نمی‌پذیرم. به لحاظ سياسي يك فيلم سياه نما هست.

-يه حبه قند به لحاظ مضمون قدرت بالايي دارد اما با واقعيت سازگار نيست.

-فيلم هاي آقاي ده نمكي را دوست دارم اما انتقاداتي هم به اين فيلم ها وارد است.

-فيلم هايي هستند كه به ظاهر خيابان هاي آرام و يك جشن را نشان مي دهند اما تفكرات سياسي ديگري پشت سرشان هست و ما حتي سعي مي كنيم با اصلاحاتي اين تفكرات را تصحيح كنيم اما وقتي سازنده اثر مقاومت مي كند معني اش چيست؟

-گزارش يك جشن سوژه خوبي دارد اما فكر سياسي اش مورد تاييد من نيست اما حاتمي كيا را همچنان دوست دارم.

-دوستان وقتي براي مجوز اقدام مي كنند يكي دو صفحه به عنوان طرح ارايه مي دهند و بعد از ساخته شدن فيلم به چيز ديگري تبديل مي شود و طبيعتا مجوز ساخت نمي تواند به معناي تاييد فيلم ساخته شده باشد.

-يكي از فيلم هايي كه در جلسات كميسيون فرهنگي ديده شد فيلم من مادر هستم بود. كه اگر ريا نشود من از موافقان فيلم بودم البته با اصلاحاتي كه خود شما هم( خطاب به جيراني) با آن موافق بوديد.

-فيلم هاي معاند مستقيم نداريم اما برخي فيلمسازان در پشت پرده بر عليه نظام فعاليت مي كنند.
    -برايم عجيب بود كه برخي اصلاحاتي كه به ورود آقايان ممنوع وارد كرده بوديم در اكران انجام نشده بود!

-يوسف پيامبر را دوست داشتم و ملك سليمان را علي رغم ايراداتي كه داشت پسنديدم و همچنين اخراجي هاي 1 را دوست داشتم و نگاه ارزشي زمهرير را علي رغم اصلاحاتي كه داشت دوست داشتم.

18. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •