تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 61 اولاول ... 747535455565758596061 آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کلید Sleep

با سلام
    طرح یک سوال
    آیا کلید Sleep دستگاه شما کار می کند ؟
    برای پاسخ به این سوال کافی است از روی ریموت کنترل دستگاه کلید Sleep را یکبار زده و زمان خاموش شدن دستگاه را روی زمان 30 دقیقه تنظیم نمایید و پس از 30 دقیقه کنترل نمایید که آیا دستگاه خاموش شده است یا هنوز روشن است ؟
    لطفا پس از انجان آزمایش فوق ، نتیجه را در همین پست اعلام فرمایید . با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[سلام
    طرح یک سوال
    برای پاسخ به این سوال کافی است از روی ریموت کنترل دستگاه کلید Sleep را یکبار زده و زمان خاموش شدن دستگاه را روی زمان 30 دقیقه تنظیم نمایید و پس از 30 دقیقه کنترل نمایید که آیا دستگاه خاموش شده است یا هنوز روشن است ؟
    لطفا پس از انجان آزمایش فوق ، نتیجه را در همین پست اعلام فرمایید . با تشکر[

دوست عزیز
    در خصوص سئوال جنابعالی، اینجانب بعد از آپدیت فریمور 83 ، کلید Sleep را برای 30 دقیقه تنظیم و امتحان کردم. نتیجه دستگاه بخوبی و راس ساعت خاموش شد و هیچ مشکلی بوجود نیامد. منتها نمی دانم چرا بعضی مواقع در هنگام پخش فیلم و یا تصاویر از حافظه های جانبی، دستگاه هنگ می کند. این عمل شاید در چند نوبت اتفاق بیافتد البته فکر می کنم زمانی که از فایل های بلوری برا نمایش فیلم و یا عکس های با رزلوشن بالا این عمل هنگ اتفاق می افتد که امیدوارم در آیند حل شود.

3. این کاربر از amiroamiro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[سلام
    طرح یک سوال
    لطفا پس از انجان آزمایش فوق ، نتیجه را در همین پست اعلام فرمایید . با تشکر[

دوست عزیز
    در خصوص سئوال جنابعالی، اینجانب بعد از آپدیت فریمور 83 ، کلید Sleep را برای 30 دقیقه تنظیم و امتحان کردم. نتیجه دستگاه بخوبی و راس ساعت خاموش شد و هیچ مشکلی بوجود نیامد. منتها نمی دانم چرا بعضی مواقع در هنگام پخش فیلم و یا تصاویر از حافظه های جانبی، دستگاه هنگ می کند. این عمل شاید در چند نوبت اتفاق بیافتد البته فکر می کنم زمانی که از فایل های بلوری برا نمایش فیلم و یا عکس های با رزلوشن بالا این عمل هنگ اتفاق می افتد که امیدوارم در آیند حل شود.
    با سلام و تشکر از مشارکت جنابعالی در این بخش (تست امکانات دستگاه )
    دوست عزیز شما در چه حالتی از دستگاه کلید Sleep را استفاده کردید ، دستگاه من ntr82 است و در نسخه قبلی و نسخه جدید فریمور(83) کلید Sleep کار نمی کند ، من هم در حالت پخش تلویزیون (DVBT) و هم در حالت منوی Browse آزمایش کردم و دستگاه را روی 30 دقیقه تنظیم نمودم اما دستگاه خاموش نمی شود .
    اگر برای شما امکان دارد در حالتهای فوق نیز آزمایش نموده و اطلاع رسانی فرمایید . با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    در بررسی مجدد و دقیقتر متوجه شدم این دستگاه تنها در حالت اتصال هارد اینترنال ، کلید Sleep کار نمی کند و درصورت جدا کردن هارد عملکرد Sleep کار می کند . از دوستان دیگر نیز تقاضا میگردد اگر دستگاهشان مجهز به هارد اینترنال است آزمایش نموده و اطلاع رسانی نمایند . شایان ذکر است هارد دستگاه ویروسیابی شده و فاقد هرگونه ویروس است . با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من کم و بیش تاپک رو بررسی کردم
    لان قصد خریده یک مدیا پلیر رو دارم
    فکر میکنم نواترون در حال حاظر تو ایران جا افتاده و خیلی هم تکمیل هست
    لطف کنید یک راهنمایی کلی انجام بدید که از بینه مدلهای 83 معمولی و دو تیونر و یا 90 کدوم بهتره
    و احیانا اگر برنده بهتری سراق دارید لطفا بگید
    در ضمن من برای کار میخوام چون باید با playstation3 یه سری از بازیها رو انجام بدم و برای گرفتن تاییده برای تکثیر
    فیلم کپچر شده بازی رو برای موسسه مورد نظر بفرستم
    اگر برای اساتید امکان داره یه راهنمایی دقیق تو این ضمینه به من بدید
    پیشا پیش ممنون و متشکرم

داره خودمونی میشه pedrammelle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان نوع فونت انگلیسی زیر نویسها را چگونه تو این دستگاه عوض می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من کل 57 صفحه رو خوندم و نتیجه ای که گرفتم این بوده که روی این مدل به عنوان یه DVBT حرفه ای حساب نکنم هر چند با توجه به قیمت بالایی که داره این مورد مایوس کننده است.

مورد دیگه اینه که این دستگاه زیرنویسی که پخش میکنه با چه فونتی پخش میشه؟ و آیا امکان تغییر فونت هست؟
    دیگه اینکه خیلی عجیبه که فونت رو فقط با رنگ سفید نشون میده. آیا دور زیرنویس حاشیه سیاه هست؟ اگر حاشیه سیاه نداشته باشه که خوندن زیرنویس مصیبت میشه و به عنوان مدیا پلیر هم نمیشه مثل مدیا پلیر حرفه ای روش حساب کرد.
    راستی جریان این صدا، که دوستان گفتن وقتی از کابل HDMI استفاده میکنن صدا افت میکنه چیه؟ DTS 5.1 هم ظاهرا پخش نمیکنه. درسته؟

مورد دیگه حالت رکوردر و دی وی دی پلیر اکسترنالش هست که ظاهرا دوستان غیر از ضبط از طریق DVBT اونم فقط هنگام تایم شیفتنگ مشکل دیگه ای باهاش نداشتن.

من خیلی در مورد دستگاههای مدیا پلیر گشتم بعد از مدتها این اولین دستگاهی بود که واقعا ازش خوشم اومد.
    قبلش می خواستم وسترن بخرم ولی با توجه به اینکه این دستگاه رکوردر داره نظرم به این یکی معطوف شد.
    کسی می دونه وسترن SRT رو راحت می خونه ؟ یا میشه فونتش یا رنگ فونتش رو عوض کرد؟ یا زیرنویس، حاشیه سیاه داره یا نه؟

ببخشید طولانی شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نواترون نخر من چند روز پیش خریدم صداش فوق العاده ناواضح است.

10. این کاربر از p7722013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من کل 57 صفحه رو خوندم و نتیجه ای که گرفتم این بوده که روی این مدل به عنوان یه DVBT حرفه ای حساب نکنم هر چند با توجه به قیمت بالایی که داره این مورد مایوس کننده است.

مورد دیگه اینه که این دستگاه زیرنویسی که پخش میکنه با چه فونتی پخش میشه؟ و آیا امکان تغییر فونت هست؟
    دیگه اینکه خیلی عجیبه که فونت رو فقط با رنگ سفید نشون میده. آیا دور زیرنویس حاشیه سیاه هست؟ اگر حاشیه سیاه نداشته باشه که خوندن زیرنویس مصیبت میشه و به عنوان مدیا پلیر هم نمیشه مثل مدیا پلیر حرفه ای روش حساب کرد.
    راستی جریان این صدا، که دوستان گفتن وقتی از کابل HDMI استفاده میکنن صدا افت میکنه چیه؟ DTS 5.1 هم ظاهرا پخش نمیکنه. درسته؟

مورد دیگه حالت رکوردر و دی وی دی پلیر اکسترنالش هست که ظاهرا دوستان غیر از ضبط از طریق DVBT اونم فقط هنگام تایم شیفتنگ مشکل دیگه ای باهاش نداشتن.

من خیلی در مورد دستگاههای مدیا پلیر گشتم بعد از مدتها این اولین دستگاهی بود که واقعا ازش خوشم اومد.
    قبلش می خواستم وسترن بخرم ولی با توجه به اینکه این دستگاه رکوردر داره نظرم به این یکی معطوف شد.
    کسی می دونه وسترن SRT رو راحت می خونه ؟ یا میشه فونتش یا رنگ فونتش رو عوض کرد؟ یا زیرنویس، حاشیه سیاه داره یا نه؟

ببخشید طولانی شد.
    من یک سال است این دستگاه را دارم وکلا مشکلی با ندارم .اندازه فونت ومحل قرارگیری زیر نویس و رنگ فونت نیز با ورژن های جدید حل شده است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یک سال است این دستگاه را دارم وکلا مشکلی با ندارم .اندازه فونت ومحل قرارگیری زیر نویس و رنگ فونت نیز با ورژن های جدید حل شده است.
    با سلام
    دوست عزیز شاید شما از دستگاه زیاد استفاده نمی کنید تا به مشکلاتش برخورد کنید ، در این 57 صفحه انواع مشکلات این دستگاه توسط دوستان ذکر شده ( البته بعضی از آنها رفع شده است ) و شما می فرمایید مشکلی ندارد ؟!!
    شما لطف کنید و همین مشکل کلید Sleep دستگاه را که بنده در چند پست قبلی ذکر کرده ام را آزمایش و نتیجه را اعلام فرمایید .
    متاسفانه نمایندگی محترم فروش این دستگاه که توجه ای به مشکلات موجود ندارد ، حداقل شما طوری اطلاع رسانی نکنید تا دوستان دیگر نیز با تصور غلط این دستگاه را خریداری کرده و مثل ما از کرده خود پشیمان شوند . با تشکر

13. 2 کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •