چه مدت به سوی جهنم راه رفتی؟
چه مدت به سوی جهنم راه رفتی؟
من منظورم از کار مستمر این بود که در هر صورت سایت در ماه چندین بار بخش های مختلفش آپدیت می شه و این طور نیست که مثلا ما فقط دو سه تا متن برای ترجمه داشته باشیم.نوشته شده توسط shahrzad2006
این کار اصلا وقت شما رو نمی گیره چون متن ها خیلی معمولی هست . هر دو یا سه روز یک بار یک متن برای ترجمه داریم.
اگه تمایل به همکاری دارید حتمی به من ایمیل بزنید. ممنون
سفيد جان ميشه منبعش رو معرفي كني؟نوشته شده توسط سفید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی دارم فارسی اش رو هم اضافه کنم. ولی ترجمه گیر نیووردم. اگه سراغ دارید دریغ نکنید
فعلا بای
با عرض سلام وسخته نباشد
بنده بازم امدم و مزاحم شما شدم به بزرگواریتون ببخشید
اینجوری بگم که :: استادمون گفتن که یه نامه بنویسم به پدر و مادرم یا هر کس دیگه مثلا من خارج از ایران زندگی میکنم و میخوام برای خانوادم یه نامه بنویسم البته به انگلیسی منم که انگلیسیم 0 به حر حال گفتم از شما کمک بگیرم چون بهترین جایی بود که به ذهنم رسید
متن نامه : عرض سلام و خسته نباشید خدمت پدر و مادر عزیزم و سایر خانواده {{{ مثلا من در شهر یکی از شهر های انگلیس هستم توی دانشگاه اکسفورد انگلیس درس میخونم و ترم اخرم هستم و رشتم هم نانو تکنلو÷ی هست و مدرکوم تا چند وقت دیگه میگیرم و میام ایران {و اگه کسی ادرس دقیق این دانشگا رو دار تو نامه بزاره } تو دانشگاه من دوستان زیادی دارم که بیشترشون اهل خود انگلسی هستم و تو دانگشگاه یک دوست ایرانی دارم که با هم خیلی دوست هستیم اونم ترم اخر هست و میخواد مدرکشو بگیره تا بیاد ایران اسمش هست سپیده و فامیلیش جعفری و من تو نامه از اوضاع شهرمون می پرسم از اب و هوا و مثلا این روزها تو شهرمون چه خبره { زاهدان} و از اب و هوای اینجا براشون میگم و مثلا اینجا الان کمی سرده و شهر ساکت و ارامی هست و مردمی خوب و با نشاط داره و در اخر هم میگم که همشونو دوست دارم و از خدا براشون ارزوی سلامتی میکنم و میگم که دلم واستون خیلی تنگ شده }}}
ببخیشد که کمی متنم به هم ریخه بود چون گفتم شاید اینجوری برای شما راحتر باشه تا ترجمه کنید ااونجوری که خودتون میخواین
فدای همتون : هاشم
Last edited by salar2010; 11-11-2006 at 13:50.
سلام.
منم بدم نمياد علاقه مند هم هستم خواستيد من هم دست ياري رو ميفشارم.
Hi
I myself had studied English in ILI for seven years. It depends on your goal. I mean if you want to learn English don't attend the conversation classes like Kish. Because in conversation classes they tell you to memorize different dialogs in order to be able to handle a simple conversation. But when you learn how to make sentences yourself then you can speak as fluent as a native American. My suggestion is that you forget the conversation and focus on learning from the foundation. Here in Iran there are two institutes that teach English in a standard way. First one is The ILI ( Iran Language Institute - کانون زبان ايران ) and the other one is National Language Institute ( موسسه ملي زبان ). I urge that you attend the ILI classes because all of their books are written in America but the NLI's books are Iranian.
I hope I haven't bother you.
Thanks.
yhanks alot for yor help.
can you help me in persian or LIVE in Yahoo or ...?
i'm not register in kish yet then i nedd your helping.
سلام
اگه اين تكليف من بود اينو مينوشتم.
....................
(write your address here but not your name)
The Manager
................
(write the address of the receipent/university here)
.......................
(write the date here)
Dear Sir / Madam,
I am writing to you to enquire about your admission rules for foreign/international students.
I would appreciate if you could send me some detailed information about postgraduate courses at St. John university. I would like the information specialy about the required qualifications and registration fees.
I look forward to hearing from you.
Yours faithfully,
..........(sign here & write your name)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)