سلام دوست من
به احتمال زیاد ویروسی شده است .روی سیستمت از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی ؟ چیزی گزارش کرده است یا نه ؟
سلام دوست من
به احتمال زیاد ویروسی شده است .روی سیستمت از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی ؟ چیزی گزارش کرده است یا نه ؟
باتشكر از همه ي دوستاني كه به من كمك كردند . مشكل كامپيوترم حل شد . در ضمن خودم هم كلي چيزهاي جديد ياد گرفتم . در اينجا جا داره يك تشكر ويژه هم از Vtn54 مدير انجمن داشته باشم .![]()
ارادتمند شما![]()
![]()
![]()
دستگاه من ويروسي كه گرفته تشكليل شده از چند ويروس trojan .win32.و يكي ديگه كه اسمشو فراموش كردم و كارش اينه كه ابتدا فايلها و فلدر ها را بصورت exe مي كنه و وقتي با كاسپر اسكاي آنها را پيدا ميكنه اجازه تميز كردن آن (clean) را نمي دهد و فقط مي تواني delete كني كه با حذف آنها خيلي از فايلها از بين مي رود و در ادامه كار اين ويروس فايلها و فلدر ها مخفي ميكنه و هيچي را نشان نمي ده و همچنين رجستري و add remove و بعضي از قسمتهاي مهم contorl panel را غير فعال و با سرعت تكثير ميشه راهنماي كنيد چگونه اين ويروس را از بين ببرم
فولدر های اشتراکی سرور شبکه ما هم همینطوری شدن.
البته نمیدونم استفاده از NOD32 روی سرور خطری نداره؟
ثانیا چطور میشه بدون استفاده از حالت Auto Update ضد ویروس NOD32 را آپدیت کرد.
مثلا سایتی داره که بشه روز به روز جدیدترین آپدیتو ازش دانلود کرد؟
کاسپر رو پاک کن
بعد nod32 رو نصب کن
آپدیت کن
سیتم رو اسکن کن و هر چی پیدا کرد دلت کن
مشکلت احتمالا حل میشه
منم دقیقا همین مشکلو داشتم که حل شد
درست گفتم vtn جان
البته با اجازه شما
Last edited by peyman_nn; 02-05-2007 at 12:58.
اگه سرورتون هم اين مشكل را داره بايد اول اون ويروسيابي بشه
بعد از node 32 - administration استفاده كنيد و روي سرور نصب كنيد
بعد client ها ميتونند بدون اينترنت خودشون را از روي سرور آپديت كنند
دوست عزیز
اگر لطف کنی و نام درست و کامل چیزهایی را که کاسپرسکی پیدا کرده است بگذاری ( ترجیحا همراه با مسیر و نام
فایلهای آلوده ) بهتر می توان کمکت کرد .
شما اگه از آنتی ویروس مک آفی 8 اینتر پرایز آپدیت شده استفاده کنی این ویروس پاک می کنه و پس از پاکسازی می تونی تمام پوشه هاش و فایل های هر درایو رو با یه فرمان تو خط داس به حالت اولیه اش برگردونی:
D:\>attrib -h -s /d /sD نام درایومونه.
موفق باشی.
vtn54 عزيز خيلي ممنون
اون كارايي رو كه در مورد فايل autorun گفتي من قبلا انجام داده بودم كه فايده اي نداشت ولي با اين فايل 8k كه گذاشتي مشكلم حل شد
بازم ممنون
ممنون از راهنماييتون :8:
يكي ديگه از آنتي ويروس هايي كه خيلي راحت اين ويروس رو از بين مي برهآنتي ويروس norton كه update شده باشه.
موفق باشيد.
بيضاوي!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)