مقاله در مورد ساختار يوني مي خواستم 10 صفحه اي باشه.
ممنونم.
مقاله در مورد ساختار يوني مي خواستم 10 صفحه اي باشه.
ممنونم.
شرمنده من درخواستتون رو ندیده بودم...
آخه میدونین 10 صفحه ی کامل مطلب پیدا کردن خیلی سخته مگر این که پی دی اف باشه....
این چند تا منبع هست.شاید به دردتون بخوره....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Boye_Gan2m; 03-11-2007 at 00:31.
سلام
من نیاز به مقاله ای در مورد جیوه دارم
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزيز،
من يه مقاله درباره خواص فيزيكي و شيميايي گاز هاي نجيب ميخوام!
ممنون.
موفق باشيد♥♥♥
با سلام
من دانشجوي مهندسي صنايع هستم.
مقاله اي ميخواستم در مو رد ابزارهاي کنترل کيفيت کهاز يک مجله معتبر باشه
هر چي تو گوگل گشتم پولي بود يعني بايد عضو ميشدم!
لطفا اگه موردي سراغ داريد برام بگذاريد
ممنون
سلام
من دانشجوی مکانیک ماشین آلات هستم .
یه زراعت عمومی دارم که یه مقاله 5 نمره ای ازم خواسته.
اگه لطف کنید کمکم کنید ازتون ممنون میشم.
عنوان مقاله : روش های کود دهی
سلام
من یک متن در مورد هدایت تحصیلی رشته کامپیوتر می خواستم
یعنی:
معرفی رشته
مشاغل موجود در صورت فارق التحصیل شده
دانشگاه های رائه دهنده رشته
کدام دانش آموزان مجاز به انتخاب این رشته اند و...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)