باید چیکار کنم تا از آسمون بارون بیاد؟؟؟؟؟دلم بارون میخواد.........
باید چیکار کنم تا از آسمون بارون بیاد؟؟؟؟؟دلم بارون میخواد.........
دوست عزیز باید این پچ رو دانلود کنید
آخرین آپدیت به همراه کرک Skidrow
دوستان عزیز این آخرین اپدیت بازی هستش به همراه کرک اسکیدرو که دیگه نیازی نیست موقع بازی اینترنت رو قطع کنید...
آپدیت هم همون طور که گفتم در این فایل قرار داره مخصوص افرادی که با آپدیت کردن از طریق لانچر مشکل دارن.
تغییرات این آپدیت ( علاوه بر تغییرات آب و هوا )
کد:
- Friends list should no longer disappear
- Friend invites should consistently work
- Club issue should be fixed, Clubs should go live some time after the patch is released
- Further enhancements to prevent file corruption
- Additional back-end functionality to recover previously corrupted save files
کد:
http://www.mediafire.com/?qzbjh23c4ryhgga
( تست شده و مشکلی نداره )
وقتی با سرعت از کنار ماشینها رد می شم یا می پرم یا دریفت می کشم اون بالا پول میاندازه ولی بهم نمی دتش!
چی کار باید بکنم؟
وقتی پول داد....زیرش علامت تیک سبز رنگی میاد... همون موقع Enter رو بزن
کدوم پچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز باید این پچ رو دانلود کنید
ظرفیتش چقدره؟
سلام اون دو تا عکس رو دانلود کردم حالا مونده این ابری ها اونم که ابری نمیشه و بارون نمی بارهآپدیت هم کردم از لایو 2 مگ بود حجم آپدیت گذاشتم دانلود شد ولی بازم خبری از بارون نیست الان یعنی EDEN متوجه نشده که نسخه ایکس باکس این مشکل رو داره و بارون نمی باره؟ چرا پچی فیکسی روی شبکه PSN و LIve نمی ذاره؟
جا داره یه بار دیگه از Viren تشکر کنم
Last edited by Spaniuly; 23-02-2011 at 21:15.
دوست عزیز لینکش رو که بالا گذاشتم
بفرما
http://www.mediafire.com/?qzbjh23c4ryhgga
حجمش فکر میکنم 43mb هست یا توی همین مایه ها
موفق باشید
آپدیت PC که 36 مگابایته!
TDU Weather رو چک کردی؟ همیشه آفتابیه هر دو جزیره؟
در ضمن من یه جا خوندم که پچ 360 هنوز نیومده.Eden منتظره که پچ توسط مایکروسافت برای 360 تایید بشه...
من مشکل بارون رو ندارم... تو هر دوتا جزیره بارون میاد در حد المپیک، میخوره به شیشه مانیتور
این پچ رو هم دانلود کردم ولی بازم وقتی کانکتم، آپدیت میکنه و کرک از کار میفته.. کسی راهی بلده که بشه آنلاین بازی کرد؟ نصف دنیای بازی تو آنلاین بازی کردنشه![]()
آره انگاری دوباره یه آپدیت دیگه گذاشتن ! 15 مگابایت ! فکر کنم همین امروز این آپدیت اومد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)