از حذف عربها بسی لذت بردیم.
تبریک به همه
از حذف عربها بسی لذت بردیم.
تبریک به همه
کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟
البته عربستان هم مثل ايران تو بد مخمصه اي افتاده اما فعلاً ما يه خورده اميدوارتريم كه از اين مخمصه خلاص بشيم اما اونا فعلاً هشتشون گرو نهشونه.
يه نكته رو هم نبايد فراموش كرد كه گروه عربستان هم به نظر تيم هاي گردن كلفتي داره ها من فكر نكنم ژاپن هم مقابل سوريه بازي آسوني پيش رو داشته باشه خدا رو چه ديدي شايد ژاپن و عربستان با هم حذف شدن!
سوريه و اردن به نظر ميرسه اگر رو فرم باشن دقيقاً مثل عراق يك بازي سراسر درگيرانه نياز دارن كه بشه بردشون. در كل جنس فوتبال اين سه كشور عين همه و فعلاً دور دور ايناست كه البته ما فعلاً يكيشونو زديم.
می تونید تشابهات مخمصه ایران و عربستان را بیان کنید؟
منکه هرچی فکر می کنم منظور شما را نمی فهمم!
رسماً عربستان اوت شد.
بسيار مسرور شديم. اما به جاش يك تيم قدر بالا مياد خواهشاً گول نخورين و دست كم نگيرين.
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
منظورم اين بود كه هردو تيم جام جهاني رو ازدست دادن و بعد از اون در افتي محسوس قرار گرفتن. تيم ما تونسته در اين چند ماه يك ريكاوري نسبي داشته باشه ولي عربستاني ها همچنان تيره روزيهاشون ادامه داره الآن هم كه حذف شدن و ...
اوکی گرفتم البته الآن وضعیت ما خیلی خوبه.بالاخره اسمی هم باشه قهرمان دوره قبل رو زدیم
از بازی کند و ساکن عربها که بگذریم موضوع آزار دهنده دیگه وقت کشی های بی مورد و نامردانه(!)این تیمهاست دست بازیکن می خوره یه شکم طرف،صورتش می چسبه میافته زمین انگار به قول معروف شمشیر دو سر خورده!
من این مورد رو تو تیمهای شرق آسیا ندیدم
عرب ها حذف شدن ولی بازم از یه عرب دیگه باختن !
چی میشد هیچ عربی سعود نمیکرد ؟![]()
الآن كه تلويزيون رو نگاه ميكردم حاجي لو اومد پشت خط و گفت 4 -5 تا از بازيكنان تيم ملي آنفلوآنزا گرفتن ولي جاي نگراني نيست چون همگي داريم ميريم سر تمرين! اون چه جور آنفلوآنزاييه كه سريع خوب ميشه؟
آخ جون!! حذف عربستان مبارک!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)