بله,در حد همون یکی دو میلیمتر کاملا طبیعیه.
ولی هارد نباید صدای خیلی زیاد یا خر خر بده!
بله,در حد همون یکی دو میلیمتر کاملا طبیعیه.
ولی هارد نباید صدای خیلی زیاد یا خر خر بده!
سلام
من چند روزی میشه lenovo z400 'گرفتم بعد اینکه ویندوز 8 نصب کردم وقتی کلید روشنایی صفحه مانیتور رو از روی کیبورد کم و زیاد می خوام بکنم نور صفحش خیلی کم میشه میره تو حالت مثلا ذخیره باطری که نورش کم میشه واسه ذخیره و هیچ جوری هم زیاد نمیشه مگر اینکه ویندوز رو ریست کنم و موقع ریست شدن کم و زیاد میشه راحت می خواستم ببینم مشکل از چیه؟از ویندوز 8 هستش یا درایور هاش یا چیز دیگه ایی هستش؟
بعد سوال دومم اینه که ویندوز سون 64 بیتی میتونم روش نصب کنم ؟؟(با توجه به اینکه تو سایتش درایور هاش فقط مال ویندوز 8 و xp داره واسه دانلود )
لطفا جواب بدین خیلی مهمه
ممنون
شما یا درایور مناسب رو نصب نکردی یا ویندوزت با درایور مشکل داره.
بله,سون 64 بیت هم میتونید نصب کنید,اتفاقا تو سایت واسه همه ویندوز ها درایور قرار دادن.
البته الان چند وقته به خاطر تحریم سایتش رو برا آی پی ایرانی ها بسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز پی ان هم که قطعه!![]()
سلام دوست من
منم همین مشکل شمارو داشتم اما درایور ها رو که نصب کردم مشکل کاملا حل شد
ویندوز 7 رو بهت پیشنهاد نمیکنم چون درایورایی که ارائه شدن روی ویندوز 7 نصب نمیشن و من چندین بار مجبور شدم ویندوزم رو پاک کنمو و دوباره نصب کنم شاید مشکل حل بشه اما نشد!
سلام
من یه G585 گرفتم برای دوستی.
الان همه درایور ها رو نصب کردم اما وقتی والپیپر رو تغییر میدم،
در بالای صفحه نمایش با یه سری ارتعاشات و نویز های افقی مواجه میشم.
در حالت پیشفرض که بکگراند خود ویندوز هست مشکلی نداره.
سلام دوستان من z500 a دارم،میخوام ببین با کدوم دکمه صفحه safe mode رو میشه اجرا کرد؟
گرافیک gt645 برا گیم مناسبه ولی قدرتمندترین نیست!
کاربردتون چیه؟
سلام بنده چند روزیست lenovo y500 گرفتم
مشکلی که دارم اینه که وقتی به کابل برق وصل هست بازیها رو روون میاره مثلاً nfs most wanted 2 ولی وقتی شارژر رو در میارم و از باتری استفاده میکنم به شدت افت کیفیت دارم و همین بازی با کندی زیادی میاد
ویندوز 8 اورجینال هم روش هست
خواهش میکنم کمکم کنید
وقتی از برق در میاری سیستم میره روی powersaver برای اینکه روی high performance بزاریش وقتی با باتری استفاده میکنی روی علامت باتری کلیک کن بعد میتونی mode ها رو انتخاب کنی که روی auto balance بزار یا اون زبونه رو باز کن و high perfirmance رو انتخاب کن
اصلا میتونی در اینترنت در مورد power plan ها تحقیق کنی کلی چیز جالب یاد میگیری که همشون بدردت میخورن
دوستانی که تینک پد e530 دارن لطفا چک کنید ببینید تو ویندوز 8 به هارد چه امتیازی میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)