تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 674 اولاول ... 74753545556575859606167107157557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان یه مشکلی هست سر این داینامیک بودن، اگه بافت چهره ها قابل قبول بود اونوقت داینامیک بودن تاثیر داشت ولی یه نور داینامیک روی یه بافت بی کیفیت فقط باعث میشه اون بافت بیشتر تو چشم باشه، نورتوی فیفا داینامیک نیست اما کاملا طبیعی تر از PES هستش چون بافت ها با کیفیتن نور روی چهره ها باعث طبیعی تر دیده شدن بازیکنا و محیط میشه .
    توی روز کنتراست نور اصلا تنظیم نیست توی PES شما کافیه بازی توی روز PES و FIFA رو مقایسه کنی.
    این تکنیک داینامیک توی بازی هایی مثله AW خوب جواب داده چون کسی خیلی به روز ها و نورردازی اون دقت نمی کنه کافیه همون AW توی صحنه ی زندان سایه روی صورت الن رو نگاه کنی ، کاملا گوشه دار هست و کلا داینامیک بودن توی روز توی هیچ بازی جواب نداده که توی PES بده.(روی تلویزیون FULL HD بازی کردم نگید که بخاطر تلویزیون بوده)

ممنون امین جان بابت اظهار نظرتون .
    امین جان شما میگی این نوع نور پردازی به دلیل کیفیت پایین تکسچر و بافتها بی تاثیره ؟ منظور شما رو خوب متوجه نمیشم .
    اما در مورد نور پردازی در روز منم با شما موافقم که نواقصی در بعضی از قسمتها دیده میشه اما اونقدر چشمگیر نیست که برجستگی کار رو در سایه خودش قرار بده . مثلا در حالت بعد از ظهر توی یکی از ورزشگاهها در یکی از گوشه های زمین درخشش نور بیشتر از حد عادیه ( گرافیست بازی میخواسته انعکاس شدید نور خورشید رو توی اون قسمت نشون بده اما یک مقداری زیاده روی کرده ) .
    شما میگی این نوع نورپردازی در روز جواب نمیده ؟ من دقیقا متوجه منظور شما از قسمت اول و آخر صحبتهاتون نشدم اگه امکان داره تصویری از اونچه که مد نظرتونه توی تاپیک قرار بدین تا مساله ملموس و روشن تر بشه و بشه راحت تر در موردش حرف بزنیم .

2. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حسین جان شما عکس ورون چند صفحه قبل یادته؟ نور کاملا داینامیک هست اما بدلیل کیفیت کم بافت صورت اصلا چهره طبیعی به نظر نمی رسه و نور هم کاملا کنتراست بالایی داره.منظورم از بخش اخر حرف ها هم سایه های گوشه دار و نوک تیز هستش که توی بعضی از صحنه ها در بازی ها دیده میشه مثلا شما 2010 pes رو نگاه کن توی replay ها اگه رو چهره ها زوم کنی سایه ها کاملا خط خط به نظر می رسن.کلا بهتره بحث مقایسه رو اینجا ادامه ندیم.

4. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حسین جان شما عکس ورون چند صفحه قبل یادته؟ نور کاملا داینامیک هست اما بدلیل کیفیت کم بافت صورت اصلا چهره طبیعی به نظر نمی رسه و نور هم کاملا کنتراست بالایی داره.منظورم از بخش اخر حرف ها هم سایه های گوشه دار و نوک تیز هستش که توی بعضی از صحنه ها در بازی ها دیده میشه مثلا شما 2010 pes رو نگاه کن توی replay ها اگه رو چهره ها زوم کنی سایه ها کاملا خط خط به نظر می رسن.کلا بهتره بحث مقایسه رو اینجا ادامه ندیم.
    اولا شما میتونی برای حرفت عکس بیاری مثل آقا حسین.بعدم این چیزی که میگی سایه ها نوک تیز است فکر کنم بیشتر مربوط به سیستمت یا اینکه روی لاو بازی میکنی یا روی های یا مدیوم.چون توی این چندتا عکس اصلا سایه ها شکسته نیست.

6. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

تو pc ، ps3 و xbox هم اين سايه ها مشکل دارن ، کلاً از نظر گرافيکی اين بازی يه سری bug داره ولی حيف که نميتونم عکس بزارم اگه کسی بچه تهران باشه ميتونه بياد پيشه من تا بهش ثابت کنم ، تو اين عکس ها عجيبه چيزی نشون نداده ولی شايد کونامی تو اين patch ها که داده اين مشکل رو برطرف کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا امین این تصویر روی درجه ی های High گرفته شده که میبینید انعکاس نور رو توی پیشونی دروگبا.

این هم با درجه لاو Low گرفته شده که میبینید در همان مقدار نور سایه ها چقدر مات است.شما همچین چیزی را تو فیفا دیده اید مانند من و حسین جان عکس بزارید.حالا شما کجا را خط خط میبینید البته توی درجه ی high؟

9. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا امین این تصویر روی درجه ی های High گرفته شده که میبینید انعکاس نور رو توی پیشونی دروگبا.

این هم با درجه لاو Low گرفته شده که میبینید در همان مقدار نور سایه ها چقدر مات است.شما همچین چیزی را تو فیفا دیده اید مانند من و حسین جان عکس بزارید.حالا شما کجا را خط خط میبینید البته توی درجه ی high؟
    داداش دمت گرم

اصلا بحث سايه و اين حرفا رو بي خيال شيم اگه كسي ميتونه يه عكس از دروگبا توي فيفا بياره اينجا بزاره با اين همه شباهت.

من اصلا دوست ندارم اينجا دوباره كل كل پيش بياد ولي انصافا يكم انصاف داشته باشين اين دروگبا(عكس بالايي) كجا و دروگباي كارتوني فيفا 10 (كنسول )كجا؟؟؟؟
    Last edited by hobgoblin; 29-06-2010 at 09:47.

11. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینم یه منوی جدید واسه انتخاب تیم ها در pes 2011:

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

داداش دمت گرم

اصلا بحث سايه و اين حرفا رو بي خيال شيم اگه كسي ميتونه يه عكس از دروگبا توي فيفا بياره اينجا بزاره با اين همه شباهت.

من اصلا دوست ندارم اينجا دوباره كل كل پيش بياد ولي انصافا يكم انصاف داشته باشين اين دروگبا(عكس بالايي) كجا و دروگباي كارتوني فيفا 10 (كنسول )كجا؟؟؟؟
    قبلا بارها و بارها این بحث پیش اومده دوست عزیز
    حتی فن های فیفا هم معترف هستند که گرافیک pes بهتره دیگه عکس لازم نیست عزیزم

13. 5 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

عزیزم برادر MJ شما خیلی کار خوبی می کنی روی pc بازی می کنی ولی مطمئنی داری FULL HD بازی می کنی؟؟؟؟من هم روی pc هم روی xbox 360 بازی کردم روی تلویزیون و مانیتور HD توی هردو هم سایه ها لبه دارناین چیزی نیس که ن بگم شما اگه خوب نگاه کنی می فهمی اگه هم می خواین عکس بگیرم با دوربین از تلویزیون بزارم
    برادر MJ عزیز من دارم کل بازی های این نسلو بازی می کنم و وقتی می گم نورپردازی داینامیک بعضی سایه ها رو لبه دار می کنه با بازی های زیادی سرو کار داشتم این حرفو می زنم مثلا شما GTA IV هم بازی کنی همین مشکل بعصی جاها وجود داره در ضمن مطمئنم عکس ها توی بالاترین رزولوشن در حالت HD روی مانیتور HD نیست این یک دو هم این که من در مورد روز صحبت کردم این دروگبا روزه؟؟ سه هم این که کدوم دروگبا کارتونی رو می گین که ما ندیدیم چهارم این که بحثو توی گروه دنبال کنین نه اینجا
    حتی فن های فیفا هم معترف هستند که گرافیک pes بهتره دیگه عکس لازم نیست عزیزم
    پدرام جان همین الان حرفت نقض شد من فن باز فیفا هستم می گم گرافیک فیفا چشم نواز تره روی کنسول

15. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام یه سوال
    نسخه DEMO بازی کی میاد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

این عکس فیفا 11 هست که بازم داینامیک نیست نور شما به چهره دروگبا و انلکا و تری و ... نگاه کنین ، جدا بنظرتون کارتونین؟؟؟همین عکسو بزارین بقل دروگبای pes واقعا کدومشون به واقعیت نزدیکتره!!؟؟؟نورپردازی داینامیک نیست اما ببینین چقدر زیبا روی پوست انعکاس داره
    اینم چون گفتین عکس بزار وگرنه دیگه اینجا ادامه ندیم.

سلام یه سوال
    نسخه DEMO بازی کی میاد؟
    فعلا که خبری نیست ولی احتمالا مثله هر سال شهریور بیاد
    Last edited by amin 2010; 29-06-2010 at 11:26.

18. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •