سلام...بخشید من میخواستم ایکس 10 بگیرم که البته هنوز بین ایکس 10 و ویواز شک دارم!می خواستم از کسایی که دارن بپرسم مشکلشون با ایکس 10 چیه؟!!یعنی چیزی هست که بگین کاشکی اینو نداشت یا داشت(!) دیگه معرکه می شد؟!!
سلام...بخشید من میخواستم ایکس 10 بگیرم که البته هنوز بین ایکس 10 و ویواز شک دارم!می خواستم از کسایی که دارن بپرسم مشکلشون با ایکس 10 چیه؟!!یعنی چیزی هست که بگین کاشکی اینو نداشت یا داشت(!) دیگه معرکه می شد؟!!
دوست عزیز صفحات قبل بخون همه چیز دستت میادسلام...بخشید من میخواستم ایکس 10 بگیرم که البته هنوز بین ایکس 10 و ویواز شک دارم!می خواستم از کسایی که دارن بپرسم مشکلشون با ایکس 10 چیه؟!!یعنی چیزی هست که بگین کاشکی اینو نداشت یا داشت(!) دیگه معرکه می شد؟!!
تنها مشکل ایکس10 صدای کمش هست که به نظر من مهم نیست
ولی آندو 1.6 الان زیاد جالی نیست و سونی اریکسون زودتر باید آندو 2.2 یا حداقل 2.1 برای این گوشی عرضه کنه
من شیراز هفته قبل 529 بدون گارانتی وهندفری بلوتوث خریدم
کسی و تهران اینو از یه جای معتبر خریده راضی باشه؟ادرسبده منم برم بخرم...آخه خیلی می ترسم سرم کلاه بره![]()
دوستان این خبر تایید میشه.فروشگاه زبرجد 2281812
با تشکر
قرهوده کاربر درست و امین و کارکشته بخش موبایل
من تماس گرفتم و آمارش رو گرفتم.
در کمال ناباوری گفت 520 ولی گفت تمام کرده و هفته دیگه میاره.منم میخوام.
راستی با فول پک.
کجا گرفتی دوست عزیز؟من شیراز هفته قبل 529 بدون گارانتی وهندفری بلوتوث خریدم
آقا این صدای قسمت dialer گوشیم (بیپ شماره گیری) درست نشد . بعضی وقتا صداش بلند میشه که حد معموله بعضی وقتا صداش انقدر کم میشه که باید بگیرم در کوشم تا بشوم . کسی نمیدونه اشکال از کجاست ؟
ممکنه باگ آندروئید باشه؟
دوستان عزيز
تنها چيزى که باعث شده من براى خريد اين گوشى نرم مشکل نمايش متن پارسى در وب هست!
اين قضيه حل نشد؟(رووت شد؟)
...
توى جست و جوهام به يک مطلب برخورد کردم:
اين گوشى از مولتى تاچ پشتيبانى نخواهد کرد حتى با آندرويد ۲.۱
بدليل مشکل سخت افزارى!
من بشدت تو شک افتادم، بخرم يا وايسم براى معرفى يک گوشى ديگه!چون فعلا گوشى کاملى پيدا نکردم!
در مورد موتی تاچ تا 2.1 نیاد و نصب نکنیم متوجه نمیشیم که داره یا نه! چون یکی میگه میشه یکی دیگه میگه نه نمیشه .
این آخریا هم که یکی از پایگاهاش از طرف خود سونی اریکسون گفته نمیدونم تو کجابود . گفته میشه .
روت هم شد فکر کنم 1 هفته پیش بچه ها یه چیزایی میگفتن.
اتفاقا من توى يک انجمن تخصصى آندرويد به نقل از مسئولين سونى اريکسون گفته بود نمى شه!
خدا بگم چيکار کنه اين سونى رو!
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)