مشخصات :
1- سیستم 14-------------------------------------------------------------------------------2- سیستم 15
M.B : Asrock Fatality Performance P67--------------------------------------------------------------- M.B : Asus SaberTooth P67
Case : Sma Q3 With Disply And Remote-------------------------------------------------Case : Sma Q3 With Disply And Remote
Cpu : G 850------------------------------------------------------------------------------Cpu : I5 2500 k
1.4 Vga : Ati 6450----------------------------------------------------------Vga: Sphaire 6570 Ultimate
Ram : 4 G geil 1600-----------------------------------------------------------------------Ram : 8 G geil 1600
Dvd : Lithon------------------------------------------------------------------------------Dvd : Plextor
H.D.D (Boot) : 120 Normal Max----------------------------------------------------H.D.D(Boot) : Raid Strip 300g Max
H.D.D ( Data) : WD2t----------------------------------------------------H.D.D ( Data) :300g temp + WD2t
Ramreader : Sony-----------------------------------------------------------------------Ramreader : Sony
Power : 350w Green------------------------------------------------------------Power : Aopen 450w Real
----S2 : Prof 7301 Pci--------------------------------------------------------------S2 : TBS 6922 MiniPCIE
----T : Aver788H Analouge And Digital Tuner MiniPCIE ----------------------------T : Aver788H Analouge And Digital Tuner MiniPCIE
Wirelees : TPlink 300N MiniPCIE------------ -----------------------------------------Wirelees : TPlink 300N MiniPCIE
Fan : Super Silent With 5.5v---------------------------------------------------------Fan : Super Silent With 5.5v
Mouse & Key : Mini Logitech ---------------------------------------------------------Mouse & Key : Mini Logitech
Last edited by SMAEIL2000; 02-05-2012 at 13:58.
آقا تركوندي يه دفعه تاپيكو.
لطفا" اگه فروشي هستن قيمت رو پخ كن و آيا امكان جابجايي قطعات يا حذف يكي دو مورد هست يا نه؟ مثل اين كه دستگاه 14 قويتر از دستگاه 15 هست يا من اشتباه ميكنم ؟
كيس سمت راستيه هم پنل مخفي جلو داره ؟ امكان ساپورت كيبرد و موس بيسيم هم هست ؟
Last edited by رضا; 02-05-2012 at 12:28.
قیمتها کلی همراه با نصب و راه اندازی میباشد .
امکان تغییر تمام قطعات بجز کیس وجود دارد.
هر دو یک کیس هستند یکی پنلش بازه دیگری بسته .
موس و کیبور بیسم لاجیتک با ظرافت و کارایی بالا و برد بسیار خوب ..... عالی ( با قابلیت روشن شدن کیس با موس یا کیبورد بیسیم )
Last edited by SMAEIL2000; 02-05-2012 at 13:25.
بچه تبدیل کننده hdmi به toslink و hdmi تو بازار ایران هست که بشه سیستم هایی رو که رابط toslink ندارن رو به سینمای خانگی وصل کرد؟
سلام
دوستان یک سوال
من امروز یه فیلم 3D با پسوند ISO دانلود کردم با حجم 45گیگ ،بعد الان با Deamon Tools بازش کردم حالا با Power DVD که اجراش می کنم فیلم معمولی نشون داده میشه و 3D نیست.
میخواستم ببینم کار خاصی باید بکنیم ؟
در ضمن کامپیوتر من به تلویزیون 3D وصله ولی کارت گرافیکم 3d ساپورت نمیکنه
دستگاه پخش کننده 3D بلوری هم ندارم
با تشکر
![]()
باید اول ببینی فیلم از چه نوع فرمت 3دی استفاده کرده SBS و یا UO بعد در پخش 3دی این گزینه رو فعال کن
در پلیر این گزینه 3دی باید وجود داشته باشد در غیر اینصورت از پلیرهای جدید تر با ساپورت 3دی استفاده کنید .
SBS مخفف SIDE BY SIDE دو تصویر کنار هم
OU مخفف UNDER OVER دوتصویر روی هم
بیشتر فیلمها SBS میباشند
الان تصویر شما در تلویزیوون کدامیک میباشد.
ویا تصویر معمولی داری
اگر بخوهم يه سيستم سبك و ارزان جهت گوش كردن به موسيقي و ديدن فيلم 3d نگاه كنم چه سيستمي بايد بگيرم
اين مادر برد هايي كه خروجي hdmi دارند ورژن hdmi آنها 1.4 است ؟
از لحاظ صدا خروجي hdmi انها با كيفيت هست ؟
(tv sony ex 720 , سيستم صوتي حرفه اي نيز دارم )
عموماً سیستم هایی که این روزها می شه تهیه کرد جوابگوی این کارها هست ولی اگه می خواید از حداکثر کیفیت تصویر استفاده کنید باید کارت گرافیک یه مقدار بالایی بگیری.
تمام کارت گرافیک ها و مادربرد هایی که 3D رو ساپورت میکنند ورژن 1.4 هستند.
اصولاً کیفیت صدای HDMI خیلی به خروجی ربط نداره و بیشتر به دکودر مربوط می شه
آيا جمع كردن همچين سيستم هايي با قيمت بالا براي ضبط و پخش صوت و تصوير ،گيم ، اينترنت و به عنوان رسيور و ... معقول و به صرفه هست؟ چه محدوديتهايي از نظر صوتي و تصويري و كاربردي دارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)