تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 74 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 734

نام تاپيک: Medal of Honor - نسخه PC

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام خدمت دوستان ... من یه جای بازی بد جور گیر کردم یه 3-4 روزی میشه ... یه جایی هست که چند نفر به همراه یه نفر که رگبار میزنه !! همون تیربار!! شایدم مسلسل بزرگ!! یه همچین چیزی ... خیلی راحت اون چند نفر رو میکشم ولی اون تیر انداز کشته نمیشه هرچی میزنم بهش هیچ فرقی نمیکنه ...این رفیقامون هم کاری نمیکنن ... دوستان لطفا کمک کنیید ...ممنون ...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام خدمت دوستان ... من یه جای بازی بد جور گیر کردم یه 3-4 روزی میشه ... یه جایی هست که چند نفر به همراه یه نفر که رگبار میزنه !! همون تیربار!! شایدم مسلسل بزرگ!! یه همچین چیزی ... خیلی راحت اون چند نفر رو میکشم ولی اون تیر انداز کشته نمیشه هرچی میزنم بهش هیچ فرقی نمیکنه ...این رفیقامون هم کاری نمیکنن ... دوستان لطفا کمک کنیید ...ممنون ...
    شما باید اونجا کاورت رو حفظ کنی و فقط بهش شلیک کنی تا به نوعی توجهش رو جلب کنی و یکی از اعضای گروهت خودش و به اون برسونه و بتونه با انداختن flare محل اون رو برای اسکانداران هوایی مشخص کنه تا بتونند بهش شلیک کنند.....

3. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان بعد چند مرحله واسم یه eror میاد و دیگه وارد بازی نمیشه؟؟؟!!!

چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم این همون صحنه باگ بازی باشه..
    دوست عزیز اگر هر چی تیر زدید و طرف نمرد حتمآ باید مرحله رو از اول برید(5 دقیقه طول میکشه)تا درست شه..هیچ راه دیگه ای هم نداره!مهدی جان هم کاملآ درست میگه..فقط کاورت رو حفظ کن و مدام به تیربارچی شلیک کن تا رفیقات منور رو روشن کنن...

سلام
    دوستان بعد چند مرحله واسم یه eror میاد و دیگه وارد بازی نمیشه؟؟؟!!!

چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
    شما بگرد دنبال فایلی به اسم PhysX تو محل نصب بازی...بعدش نصبش کن درست میشه

6. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فکر کنم این همون صحنه باگ بازی باشه..
    دوست عزیز اگر هر چی تیر زدید و طرف نمرد حتمآ باید مرحله رو از اول برید(5 دقیقه طول میکشه)تا درست شه..هیچ راه دیگه ای هم نداره!مهدی جان هم کاملآ درست میگه..فقط کاورت رو حفظ کن و مدام به تیربارچی شلیک کن تا رفیقات منور رو روشن کنن...

شما بگرد دنبال فایلی به اسم PhysX تو محل نصب بازی...بعدش نصبش کن درست میشه
    محل نصب شدن بازی یا سی دی بازی؟
    چیز خاصی پیدا نکردم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مشکلی دارم برا نصب این بازی.قسمت Multiplayer رو میاره و وارد بازی میشه اما وقتی moh رو می زنم که وارد بازی بشه گیر میده که dvd رو بزار .یه کرک هم که چند صفحه قبل یکی از دوستان گذاشته بود (حجم 16.5 مگ) رو هم ریختم که فرقی نکرد.یه پیغام آپدیت می داد که آپدیت هم کردم.بعضی موقع ها هم این پیغام رو میده
    this application has failed to start because physXEXtensions.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem
    ممنون میشم کمک کنین
    ممنون میشم یه راهنمایی بکنید تا این مشکل حل بشه
    در مورد اون ارور هم که بالا گفتم تو قسمت physx که میرم و نصب می کنم این رو میگه
    the currently installed version of the drivers is newer than what you are trying to install,aborting the installation
    پس فکر هم نکنم مشکل از اون باشه.چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رامسر

پيش فرض

سلام
    من با این بازی مشکل دارم وقتی دارم بازی می کنم هر جایی که چک پویینت میشه شخصیت بازی دور خودش می چرخه
    اگه چیزی در مورد این می دونید لطف کنید بگبن تا من هم با خیال راحت این بازی رو تموم بدم

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محل نصب شدن بازی یا سی دی بازی؟
    چیز خاصی پیدا نکردم؟؟
    اگر بازی شما 2 مرحله نصب داره..پس در جایی که مرحله اول رو نصب کردید...
    اگر این فایل برای شما وجود نداره پس بازی ناقص هست(اصولآ بازیهایی که نیاز به این عمل دارن حتمآ فایل physx تو محل نصب بازی رو دارن ولی مثل اینکه واسه شما نداره)
    سلام
    من با این بازی مشکل دارم وقتی دارم بازی می کنم هر جایی که چک پویینت میشه شخصیت بازی دور خودش می چرخه
    اگه چیزی در مورد این می دونید لطف کنید بگبن تا من هم با خیال راحت این بازی رو تموم بدم
    سلام
    مشکل از کرکتون هست...تو همین صفحات قبل 2-3 مورد از کرکهای سالم بازی لینک شده

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[QUOTE=b3st1;5607653]اگر بازی شما 2 مرحله نصب داره..پس در جایی که مرحله اول رو نصب کردید...
    اگر این فایل برای شما وجود نداره پس بازی ناقص هست(اصولآ بازیهایی که نیاز به این عمل دارن حتمآ فایل physx تو محل نصب بازی رو دارن ولی مثل اینکه واسه شما نداره)
    ================================================== ================================================== ==============
    من physxرو از سایت Nvidia دانلود هم کردم دوباره نصب کردم باز هم همون eror میاد
    ممنون از راهنمای های که دادین شاید باید پاکش کنم دوباره نصبش کنم
    Last edited by star_1000; 13-11-2010 at 21:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان کسی از شماها میتونه این بازی رو نقد کنه؟؟؟
    اگه آره یه پی ام بهم بده.
    دست گلتون درد نکنه....

13. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •