سلام اقای اسمونی
من تاپینگو پی گرفتم تا به این نکته از فرمایشات شما رسیدم راجع به
وایر شمع و اب مقطر و گردگیرها .
برام جالبه پست مربوطه را نیز مطالعه کنم ،لطف کنید ادرس این پستو برام بزارید.متتشکرم
سلام اقای اسمونی
من تاپینگو پی گرفتم تا به این نکته از فرمایشات شما رسیدم راجع به
وایر شمع و اب مقطر و گردگیرها .
برام جالبه پست مربوطه را نیز مطالعه کنم ،لطف کنید ادرس این پستو برام بزارید.متتشکرم
با سلام به دوستان عزیز
از سال 82 تا به حال برای 405 روغن توتال 5000 استفاده میکنم اما اخیرا احساس میکنم دیگه کیفیت سابق رو نداره و موتور مثل سابق روان کار نمیکنه و همچنین صدای موتور هم زیادتر شده.
ممنون میشم یه روغن خوب با گرید sl که تبخیر زیاد هم نداشته باشه بهم معرفی بفرمایید
از لطف دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
از روغن ایرانول استفاده کنید . کیفیت خوبی داره و بهتراز توتال هایی که معلوم نیست اصل هستن یا تقلبی میباشد .
داداش شما یا شوخی کردی که با پراید از کیا جلو میزنی که شوخی جالبی نیست یا جدی گفتی که دیگه حرفی نیست! اون کیا اگر گاز بده شما که هیچی 206 رو هم با روغن اصل از آمریکا بیاری بریزی داخلش میکنه توی قوطی! منتهی شاسی بلند ها معمولا گاز نمیدن! و آروم میرن...برای همین شما میزنی جلو ازشون
- - - Updated - - -
داداش شما یا شوخی کردی که با پراید از کیا جلو میزنی که شوخی جالبی نیست یا جدی گفتی که دیگه حرفی نیست! اون کیا اگر گاز بده شما که هیچی 206 رو هم با روغن اصل از آمریکا بیاری بریزی داخلش میکنه توی قوطی! منتهی شاسی بلند ها معمولا گاز نمیدن! و آروم میرن...برای همین شما میزنی جلو ازشون
معمولا از این جک ها از دارندگان ماشین های ایرانی زیادی میشنویم[emoji14]
سلام داداش درحالت عادی جلو میزنم حالا نمیدونم خداوکیلی تو دنده 2 نزدیک 50 تا میره شتابشم زیاده ولی خوب شاسی بلند و کیا یه چیز دیگن شوخی نبود جدا شتاب ماشین زیاد و عالیه برا من
- - - Updated - - -
سلام داداش درحالت عادی جلو میزنم حالا نمیدونم خداوکیلی تو دنده 2 نزدیک 50 تا میره شتابشم زیاده ولی خوب شاسی بلند و کیا یه چیز دیگن شوخی نبود جدا شتاب ماشین زیاد و عالیه برا من![]()
در حالت عادی؟؟ اقا نگاه کن 2 حالت داریم
یا اون طرف با نیش گاز داره میره ک خوب اینکه مقایسه نمیشه ! ی حالت هست ک هر دو پا کامل رو پدال میذارین اون موقع میشه!
من نمیدونم شما با یه روغن ایرانی!!! چطور ی ماشین ایرانی مث پراید متحول کردی!!فقط میدونم اگه پشت ی 206 tu5 بشینی همون اول پراید جا میذاره دیگه شاسی بلندای kia جای خودشو داره ک 206 در برابرشون هیچه! مگه موتور عوض بشی تیون این حرفا ک قضیه کلا فرق میکنه!
سلام دوستان
آیا مارک روغن موتور در کم کردن و تغییردادنه صدای موتور -از نظر علمی- تاثیر داره؟
تا چ حدی؟
سلام
من دیروز روغن ماشین رو عوض کردم تا حالا توتال 7000 میریختم این سری ایرانول رویال پلاس ریختم که فقط 5W-40 رو داشت قیمتم 88 حساب کرد تازه میگفت قیمت پارسال هست
فقط موقع ریختن بهش گفتم 3.5 بریز که بیشتر ریخت حدود 3.8 گفت مشکلی پیش نمیاد و از این حرفا حالا این400 سی سی که اضافه ریخته مشکلی پیش نمیاره؟
روغن هم با ساکشن کشید بیرون و فیلتر روغن هم عوض کرد
سلام
ماشین تون چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)