تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 90 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    مسلماً اونی که بخواد تقلب کنه سعی میکنه گرانترین روغن رو جعل کنه تا سود بیشتری ببره
    کسی میاد اسکناس 1000 ریالی رو جعل کنه ؟ مسلماً نه مگر اینکه مغزش ضایع باشه . اما چکِ صد هزار تومنی و پنجاه هزار تومنی و اسکنای 10 هزار تومنی رو اگر بتونند جعل میکنند
    بنده شنیدم که حتی از گالنهای پلاستیکی 4 لیتری پلمپ هم روغن میدزدند و کم فروشی میکنند !!! . اون دزدی که کمی وجدان داره میاد به جاش روغن بنجل میریزه توی گالن تا بشه 4 لیتر
    به نظرم فقط قوطیهای فلزی رو نمیشه دستکاری کرد و قابل اطمینانه یا حداقل امکان تقلب توش خیلی کمتره
    خرید از نمایندگی هم تا حدی بهتر از مغازه های توی خیابونها و جاده هاست چون خود نمایندگیها هم سابقه کم فروشی و بنجل فروشی و تقلبی فروشی دارند (چو دزدی با چراغ آید , گزیده تر بَرَد کالا)
    اون آشنامون که نمایندگی ایساکو داره یه بار گفت براش یک نمونه از لنتهای ایساکو تقلبی فرستادند از شرکت ایساکو و گفتند اینها رو از یک نمایندگی ایساکو گرفتند که قالب میکرده به مردم به اسم لنت اصل ایساکو .
    گفتم ایساکو خودش بنجل فروشه و قطعه سازهائی که براش قطعات میسازند بنجل سازند . حالا لنت تقلبی ایساکو شاید از اصلیش بهتر دربیاد

سر بیشتر خانومها رو که خیلی راحت میشه کلاه گذاشت در تعمیر و سرویس ماشین چون اکثراً اطلاعاتشون بسیار کم هست
    راستی به اون معیارها که گفتم , "درجه ی صافی و شفافیتِ روغن" رو هم اضافه کنین
    محاله ظاهر روغن باکیفیت با روغن بنجل مثل هم باشه .
    بالاخره این روش مچ گیری رو هم پیدا میکنیم إن شاء الله همونطور که برای وایرشمع و آب مقطر و قطعات لاستیکی مثل گردگیرها و تسمه ها پیدا کردیم
    سلام اقای اسمونی
    من تاپینگو پی گرفتم تا به این نکته از فرمایشات شما رسیدم راجع به
    وایر شمع و اب مقطر و گردگیرها .
    برام جالبه پست مربوطه را نیز مطالعه کنم ،لطف کنید ادرس این پستو برام بزارید.متتشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    از سال 82 تا به حال برای 405 روغن توتال 5000 استفاده میکنم اما اخیرا احساس میکنم دیگه کیفیت سابق رو نداره و موتور مثل سابق روان کار نمیکنه و همچنین صدای موتور هم زیادتر شده.
    ممنون میشم یه روغن خوب با گرید sl که تبخیر زیاد هم نداشته باشه بهم معرفی بفرمایید
    از لطف دوستان سپاسگزارم
    موفق باشید

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    از سال 82 تا به حال برای 405 روغن توتال 5000 استفاده میکنم اما اخیرا احساس میکنم دیگه کیفیت سابق رو نداره و موتور مثل سابق روان کار نمیکنه و همچنین صدای موتور هم زیادتر شده.
    ممنون میشم یه روغن خوب با گرید sl که تبخیر زیاد هم نداشته باشه بهم معرفی بفرمایید
    از لطف دوستان سپاسگزارم
    موفق باشید
    از روغن ایرانول استفاده کنید . کیفیت خوبی داره و بهتراز توتال هایی که معلوم نیست اصل هستن یا تقلبی میباشد .

4. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام مدتی هست که برا ماشینم پراید 87 صبا روغن موتور ایرانول صبا میریزم به قیمت 36 هزار تومان ظاهرا ماشین به دست خودم نرمه موتور نرمه صدا نمیده و درجا شتاب میگیره ماشینم جوری که ماشینهای شاسی بلند کیا که اتوماتیک هستن رو جلو میزنم در همه موارد حالا خواستم بدونم ایا این روغنی که استفاده میکنم خوب هست دوستان و اساتید تاییدش میکنن؟ من ادامه بدم مصرف این روغن رو؟
    داداش شما یا شوخی کردی که با پراید از کیا جلو میزنی که شوخی جالبی نیست یا جدی گفتی که دیگه حرفی نیست! اون کیا اگر گاز بده شما که هیچی 206 رو هم با روغن اصل از آمریکا بیاری بریزی داخلش میکنه توی قوطی! منتهی شاسی بلند ها معمولا گاز نمیدن! و آروم میرن...برای همین شما میزنی جلو ازشون

- - - Updated - - -

سلام مدتی هست که برا ماشینم پراید 87 صبا روغن موتور ایرانول صبا میریزم به قیمت 36 هزار تومان ظاهرا ماشین به دست خودم نرمه موتور نرمه صدا نمیده و درجا شتاب میگیره ماشینم جوری که ماشینهای شاسی بلند کیا که اتوماتیک هستن رو جلو میزنم در همه موارد حالا خواستم بدونم ایا این روغنی که استفاده میکنم خوب هست دوستان و اساتید تاییدش میکنن؟ من ادامه بدم مصرف این روغن رو؟
    داداش شما یا شوخی کردی که با پراید از کیا جلو میزنی که شوخی جالبی نیست یا جدی گفتی که دیگه حرفی نیست! اون کیا اگر گاز بده شما که هیچی 206 رو هم با روغن اصل از آمریکا بیاری بریزی داخلش میکنه توی قوطی! منتهی شاسی بلند ها معمولا گاز نمیدن! و آروم میرن...برای همین شما میزنی جلو ازشون

6. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

- - - Updated - - -

معمولا از این جک ها از دارندگان ماشین های ایرانی زیادی میشنویم[emoji14]

8. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام داداش درحالت عادی جلو میزنم حالا نمیدونم خداوکیلی تو دنده 2 نزدیک 50 تا میره شتابشم زیاده ولی خوب شاسی بلند و کیا یه چیز دیگن شوخی نبود جدا شتاب ماشین زیاد و عالیه برا من

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام داداش درحالت عادی جلو میزنم حالا نمیدونم خداوکیلی تو دنده 2 نزدیک 50 تا میره شتابشم زیاده ولی خوب شاسی بلند و کیا یه چیز دیگن شوخی نبود جدا شتاب ماشین زیاد و عالیه برا من

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

- - - Updated - - -

در حالت عادی؟؟ اقا نگاه کن 2 حالت داریم
    یا اون طرف با نیش گاز داره میره ک خوب اینکه مقایسه نمیشه ! ی حالت هست ک هر دو پا کامل رو پدال میذارین اون موقع میشه!
    من نمیدونم شما با یه روغن ایرانی!!! چطور ی ماشین ایرانی مث پراید متحول کردی!!فقط میدونم اگه پشت ی 206 tu5 بشینی همون اول پراید جا میذاره دیگه شاسی بلندای kia جای خودشو داره ک 206 در برابرشون هیچه! مگه موتور عوض بشی تیون این حرفا ک قضیه کلا فرق میکنه!

11. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen206206's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا مارک روغن موتور در کم کردن و تغییردادنه صدای موتور -از نظر علمی- تاثیر داره؟
    تا چ حدی؟

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من دیروز روغن ماشین رو عوض کردم تا حالا توتال 7000 میریختم این سری ایرانول رویال پلاس ریختم که فقط 5W-40 رو داشت قیمتم 88 حساب کرد تازه میگفت قیمت پارسال هست
    فقط موقع ریختن بهش گفتم 3.5 بریز که بیشتر ریخت حدود 3.8 گفت مشکلی پیش نمیاد و از این حرفا حالا این400 سی سی که اضافه ریخته مشکلی پیش نمیاره؟
    روغن هم با ساکشن کشید بیرون و فیلتر روغن هم عوض کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من دیروز روغن ماشین رو عوض کردم تا حالا توتال 7000 میریختم این سری ایرانول رویال پلاس ریختم که فقط 5W-40 رو داشت قیمتم 88 حساب کرد تازه میگفت قیمت پارسال هست
    فقط موقع ریختن بهش گفتم 3.5 بریز که بیشتر ریخت حدود 3.8 گفت مشکلی پیش نمیاد و از این حرفا حالا این400 سی سی که اضافه ریخته مشکلی پیش نمیاره؟
    روغن هم با ساکشن کشید بیرون و فیلتر روغن هم عوض کرد
    سلام
    ماشین تون چی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •