شادل جان از موضوع تاپیک منحرف نشویم..
قضایا و اتفاقاتی که افتاده ربطی به اینجا نداره ( میدونم داره) ولی ظاهرا ربطی نداره
پس بی زحمت برگردیم به معضل اصلی یعنی مخابرات ( لعنته الله علی کل ایدیهم)![]()
شادل جان از موضوع تاپیک منحرف نشویم..
قضایا و اتفاقاتی که افتاده ربطی به اینجا نداره ( میدونم داره) ولی ظاهرا ربطی نداره
پس بی زحمت برگردیم به معضل اصلی یعنی مخابرات ( لعنته الله علی کل ایدیهم)![]()
سلام ببخشید میتونم بپرسم منبع خبرتون در موذد آزاد شدن سرعتهای بالا کجاست؟
من به دلایلی فکر نکنم حالا حالا ها این کار بشه
سلام
برای گرفتن سرعت بالاتر چه مدارکی میخواهد ؟
باید کجا بریم ؟
سلام دوستان
من سیستمو گذاشته بودم برای دانلود تورنت ...وقتی برگشتم خونه دیدم قطع شده و ارور 691 می ده ...تازه همین دیروز وصل شده ....واسه بچه های دیگه هم اینجوری شده ؟؟؟ به همجا زنگ زدم اما پیگیری نمی کنن
خودم میدونم نمیدن!
ولی من میتونم بگیرم!روش داره
خواستم بپرسم کسی گرفته؟
اگه گرفتن بگن راضی هستن از 1 مگ یا نه؟!
منم همینو پرسیدم کسی جواب نداد
منم بابام عضو هیت علمیه . میدن به من ؟
باید چیکار کنم که بالاتر بدن من 256 همش میخوام.
الان 128 رو ثبت نام کرده . اونجا اون مسولش گفت من نمیدونم باید بری مرکز
دوست من هم دو روزه اینترنتش قطع شده. در واقع فقط همون روز اول راه اندازی، وصل بود. حالا دو روزه چراغ اینترنتش روشن نمیشه و چراغ لینکش هم بعضی وقت ها ثابت میشه بعضی وقت ها چشمک میزنه
من براش مودم رو کانفیگ کردم روی pppoe. مرکز مخابراتیش هم آزادگان هست. کسی اینجا مرکز مخابرات آزادگان هست؟ می خوام بدونم ایراد واقعاً از مخابراته یا از داخل خونه!
با کارت نظام پزشکی تونستم 256 به بالا بگیرم
هیئت علمی هم میدن!فقط نمیدونم کجا خوندم![]()
برادر هیئت المی دوست من هم مثل شما هیئت المیه و 2تا یه مگ گرفته ولی هنوز وقت نکرده بریج کنه شما بالاتر از 256 تونستید بگیرید با کارت نزام پزشکی چند تا بالاتر از 256 گرفتید و آیا وقت کردید بریج کنید یا هنوز وقت نکردید؟
کارت نظام پزشکی تو دست وبالم هست لطف کن قیمتشو بگو چون اگه مثلا ماهی -70-60 تومن باشه که بدرد من نمی خوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)