تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 76 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

منم دارم روی یه اسلحه کار می کنم که فعلا نمی دونم چیه اما میگن قویتر از اون وجود نداره .

محتوای مخفی: . 

تو فری ساید دست یه پسرس که داره بازی میکنه و باید ازش بخری. بعد تو همون ماموریتی که برای helios one
    انجام میدی برق رو باید به یه جای مخصوص انتقال بدی که فعلا دارم متن رو ترجمه میکنم اگه چیزی دستگیرم شد اطلاع میدم

ضمنا دوستان این Deathclaw Promontory که میگن کجای نقشس ؟ من هنوز پیداش نکردم

موفق باشید..
    آها! اونی که شما می گید ارشمیدس 2ـه. یه سیستم لیزری فضاییه که به وسیله ی هلیوس وان کار می کنه و روزی یه بار می تونید ازش استفاده کنید. یه جورایی یه بلای آسمونیه که سر دشمنای شما نازل می شه!

Deathclaw Promontory شرق Lucky Jim Mineـه. یعنی از اونجا روتونو بکنید به شرق و راست دماغ محترم برید جلو. عرض رودخونه رو شنا کنید. وقتی رسیدید اونور همه جا صخرست به جز یه ورودی مانند. اونو که برید تو دوستان خودشون میان استقبالتون. حدودا یه 20 تایی می شن که دو سه تا آلفا و مادر هم توشون هست. سعی کنید همون دفعه ی اول زره ها رو بردارید و برید. من یه بار اونجا سیو کردم بعد وقتی لود می کردم تمامی عزیزان همزمان در یک قدمی بنده ظاهر می شدن.
    دقت کنید که این محل رو نقشه تون علامت گذار نشده.

2. 3 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

آها! اونی که شما می گید ارشمیدس 2ـه. یه سیستم لیزری فضاییه که به وسیله ی هلیوس وان کار می کنه و روزی یه بار می تونید ازش استفاده کنید. یه جورایی یه بلای آسمونیه که سر دشمنای شما نازل می شه!

Deathclaw Promontory شرق Lucky Jim Mineـه. یعنی از اونجا روتونو بکنید به شرق و راست دماغ محترم برید جلو. عرض رودخونه رو شنا کنید. وقتی رسیدید اونور همه جا صخرست به جز یه ورودی مانند. اونو که برید تو دوستان خودشون میان استقبالتون. حدودا یه 20 تایی می شن که دو سه تا آلفا و مادر هم توشون هست. سعی کنید همون دفعه ی اول زره ها رو بردارید و برید. من یه بار اونجا سیو کردم بعد وقتی لود می کردم تمامی عزیزان همزمان در یک قدمی بنده ظاهر می شدن.
    دقت کنید که این محل رو نقشه تون علامت گذار نشده.
    آقا اينجا خيلي بد جاييه!من با خودم گفتم الان ميرم پدر هرچي DeathClawـه در ميارم يهو ديدم يه عالمه Deathclaw دارن ميان طرفم!بعدش ديگه فرار رو بر قرار ترجيح دادم!
    جدا ميشه اينا رو كشت؟فرض كنيم بتونيم 5 تاشونو(نهايتا 8 تا!)از دور بزنيم وقتي بقيشون ميريزن سرت بايد چيكار كرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

ای ول بابا! پس من برم فعالش کنم و حالشو رو ببرم

آقا اينجا خيلي بد جاييه!من با خودم گفتم الان ميرم پدر هرچي DeathClawـه در ميارم يهو ديدم يه عالمه Deathclaw دارن ميان طرفم!بعدش ديگه فرار رو بر قرار ترجيح دادم!
    جدا ميشه اينا رو كشت؟فرض كنيم بتونيم 5 تاشونو(نهايتا 8 تا!)از دور بزنيم وقتي بقيشون ميريزن سرت بايد چيكار كرد؟
    با Boone و Ede برو غمت نباشه ! همشون رو به دیار باقی میفرستن. البته یه اسلحه خوب بهش بده و یه زره

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

YCS/186 یا Alien Blaster یا Fat Manـی چیزی همراه ببر. سعی کن رو یه بلندی ای چیزی وایسی. مقدار زیادی هم وسایل پزشکی همراه داشته باش و بعد از هر دور شلیک یه بار جونتو پر کن.
    کلا یکی این سخته، یکی اون تیکه ی آخر والت 11.
    ویرایش: نکته: اگه رو ه|ا|ر|د|ک|و|ر مود میرید کلا این دو جا رو بیخیال شید!
    ای ول بابا! پس من برم فعالش کنم و حالشو رو ببرم

با Boone و Ede برو غمت نباشه ! همشون رو به دیار باقی میفرستن. البته یه اسلحه خوب بهش بده و یه زره
    والا همراه های من نهایت 10 ثانیه دووم میاوردن.
    Last edited by {sahand}; 05-12-2010 at 00:50.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام ...
    من اپديت يك رو گرفتم ...
    حالا ميخوام نصب كنم اما 10 تا پوشه rar هست ...از كدوم بايد شروع كنم ؟؟؟
    كرك هم ميخواد ؟؟

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

منم یه بازدید کوتاه از لونه ی DeathClaw ها داشتم ، بدون مصرف کردن هرگونه Aid و به کمک boone (من بهش میگم پونه ) نسلشون رو منقرض کردم !
    خودم که YCS/186 دستم بود به boone هم یه Gobi Campaign scout rifle داده بودم ، البته چون از اول بازی فقط با boone بودم لولش تا آخر بالا رفته بود و خونش هم 305 بود ! یه لباس چینی هم بهش داده بودم که sneak رو بالا می برد و در آخر هم نتیجه این شد که از هر 5 تا DeathClaw ـ 4 تا رو قبل از اینکه من هدف گیری کنم boone هد شات می کرد !
    کلا این boone وقتی لولش بالا میره خیلی خفن میشه ، فقط هدشات می کنه !
    ویرایش : لابد می رسید پس ED-E چیکار می کرد ؟ راستش همین سوال برای خودم هم پیش اومده بود ! به محض اینکه وارد لونه DeathClaw ها شدم ED-E غیبش زد ! احتمالا فرار رو بر قرار ترجیح داده بود آخرش مجبور شدم برم lucky38 تا دوباره پیداش کردم
    Last edited by mohammad8711; 06-12-2010 at 22:39.

8. این کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام ...
    من يه سوال دارم ...
    ميشه بگيد اينجا چه كا ر كنم ؟؟

در اين كويست هست ...

در ضمن از كجا تفنگ خوب و توپ طپيدا كنم ...پدرم در اومد با اين تفنگهاي زارقارت ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فکر کنم باید بین ساعت های 9 صبح تا 3 بعد از ظهر این کارو بکنید.
    اگر زمانتون درسته احتمالا اون دو تا کامپیوتر پایین رو مورد عنایت قرار ندادید.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    زدم Motor-Runner رو از راه دور کشتم چه حالی داد! حالا Fiend ها موندن بی رهبر...

11. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان من چند تا كويست مشكل دارم ...ازشون شات گرفتم اما نميدونم كجا ذخيره شدن ...ميشه راهنمايي كنيد ؟؟

يكي از كويستها اين بود كه با ceaser فك بزنم ...اما يه نفر هست دمه در نميزاره نميفهمم چي ميخواد ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان من چند تا كويست مشكل دارم ...ازشون شات گرفتم اما نميدونم كجا ذخيره شدن ...ميشه راهنمايي كنيد ؟؟

يكي از كويستها اين بود كه با ceaser فك بزنم ...اما يه نفر هست دمه در نميزاره نميفهمم چي ميخواد ...
    همراهاتون باید بیرون در بمونن تا بتوند برید تو. بذارینشون رو Wait.

14. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •