ساندرلند 0 - آرسنال 1
اینم سیو بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسعود جان تا ساعت 3 فرصت داری این بازیو انجام بدی .
ساندرلند 0 - آرسنال 1
اینم سیو بازی :
مسعود جان تا ساعت 3 فرصت داری این بازیو انجام بدی .
Last edited by 4039; 11-02-2010 at 13:46.
حسين جان نتيجه را كه اشتباه دادي من الان سيو را دان كنم سعي ميكنم بازي كنم
بازي من با تساوي 1-1 تمام شد و تك گلم كولو توره زد
امار
اينم سيو بازي
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
حسين جان امار هفته بعدم بي زحمت بذار
الان فکر کنم نوبت منه ولی فعلا آپشن فایلم درست نیست طول میکشه تا بازی کنم.
مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال -------------------------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی ---------------------------------فولام --------------------------------------- ( برگزار شد )
اورتون -------------------------------------------تاتنهام -------------------------------------- 3.30 تا 5.30 بعد از ظهر
لیورپول ------------------------------------------ویگان --------------------------------------- 6 تا 7.30 شب
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد----------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی ------------------------------------ 8.30 تا 9 شب
حسين جان برنامه ندادي من تا احتمالا 7:30 تا 8 بيرونم
اورتون 2 - تاتنهام 0
آمار بازی:
سیو این بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته جالب اینکه هر دو گل منو بازم ساها زد.چه میکنه این ساها.گل اول که سانتر کردم و با سر زد.ولی گل دوم با اشتباه دفاع و با اشتباه وحشتناک دروازه بان گل شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان بازم من به مشکل خوردم اصلا به جز نوشتن دیگه کار دیگه نمیتونم بکنم و چیزای دیگه غیر فعاله.نمی دونم مشکل از کجاست
مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال -------------------------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی ---------------------------------فولام --------------------------------------- ( برگزار شد )
اورتون -------------------------------------------تاتنهام --------------------------------------- ( برگزار شد )
لیورپول ------------------------------------------ویگان -----------------------------------------
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد------------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی --------------------------------------- 8.30 تا 9 شب
حسین جان اگه برات ممکنه بازیهای هفته هشتم رو اعلام کن . مــــمـــــنــــــون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)