تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 500 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببین ، با اومدن سری جدید ، مک بوک پرو 13" به ایران ، مدل هایی قبلی مثل همین MB991LL/A دیگه پیدا نمیشن! چون الان دو هفته بیشتر ه ، که تولید سری قبل دیسکانتینیو شده!

پس ، اگر عجله دارید ، ویا قیمت براتون مهمه ، بهتره زود تصمیم بگیرید!

اما سری جدید ، تا قیمت هاشون تو بازار ثابت شه ، یه خورده طول میکشه! (خب بالاخره ، اینجا ایرانه دیگه!)

در ضمن ، بعضی مواقع در زندگی ، آدم باید با دلش تصمیم بگیره ، نه با کله اش!

اگر فکر می کنید ، اینکار ریسکه ، اینو از من داشته باش : "همیشه بزرگترین ریسک ، نکردن ریسکه!"

دیگه خود دانید!

خیلی متشکر اما من نمی تونم خودمو با شما و اعضای این فوروم مقایسه کنم...من ناشی ناشیم....برا دانلود نرم افزاراش به فرض که پیدا کنم برادر گرام گیر می ده حجمش بالاس نمیشه(آخه ما سهمیه بندی کردم حجم دانلودو دعوا نشه) من دنبال یکی مثل خودم بی دست و پا می گردم ببینم از پسش بر اومده یا نه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کارتون چیه ؟من از این مدل دارم فوق العادست من یه سیستم خوفم دارم (تو امضام هست )ولی از وقتی با این کار میکنم دیگه نمی تونم سیستممو تحمل کنم(بی شوخی)

اگه گیمر حرفه ای نستید تو خریدش شک نکنید بی نظیره
    اینکه بتونه سریع رندر بگیره و داغ نکنه، طبق تحقیقاتم دل خرکاره ولی افت شدید داره بعد یک سال و اچ پی آآآ خوبن فقط بیش از حد دخترونن(طرح و نقش و ....) ، میگن سونی کم میاره یکی از بچه ها تعریف می کرد سی پیوش سوخته در حین رندر گیری(چون گاها با pc ها هم یک روز داره رندر می گیره) و مارکای دیگم نمی دونم....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام!
    سوالم در مورد lcd مک بوکه!
    چند وقت پیش که پای صحبت بچه های دانشگاه نشسته بودم حرف از مک بوک افتادو در مورد یکی از مشکلاتش میگفتن ال سی دیش زیادی شفافه یعنی وقتی نور بهش میخوره شما بیشتر ازاینکه بتونی دسکتاپو ببینی صورت خوشگلتو(؟) میبینی! چیزی که همین طور سرسری دستگیرم شد این بود که سری های سابق مک بوک از نظر lcd بهتر بودن. حالا میخواستم نظرات اساتید رو جویا بشم که واقعا اینطوریه ؟و اگه اینطوریه در این سری جدید که میخواد بیاد مشکل برطرف شده یا نه؟
    ممنون!
    یه توصیه هم به دوست خوبم که قبل از من پست زده دارم اونم اینه که اگه شما دودلی که مک بوک بخری یانه بهتره که نخری اونم مدل 13 اینچو! به چند دلیل!
    یک اینکه مدل 13 اینچ تفاوت محسوسی با مدل های 15 و 17 اینچی داره! وقتی شما میخوای دو میلیون بدی مدل 13 اینچی بخری خب دویست بذار روش یه 15 اینچی بخر!
    دو اینکه تجربه ثابت کرده که خریدن gadget های گرون قیمت (حالا اینکه مک بوک گجت حساب میشه یا نه من چیزی نمیدونم) مثلا موبایل ( از نوع قیمت نجومیش) یا همین لپ تاپ ارزش ریسک کردنو نداره. اگه خوشت بیاد که عالیه تا چند سال میتونی حالشو ببری ولی اگه بدت بیاد اوضاع جور دیگه ایه! چون دو میلیون پول کمی نیستش که بخوای واسه یه دستگاه بدی و بعد از مدتی پیش خودت بگی کاش یه لپ تاپ یک و نیم میلیونی گرفته بودم اون پونصدشو میذاشتم جیبم! اونایی که دودلن دوحالت دارن که در هر دو حالت اول کار از مک بوک (من هنوز مک بوک ندارم ولی همین اتفاق در مورد یه گجت دیگه برام افتاده و همین طور کسانی که میشناسم) خوششون میاد. یعنی یکی دو ماه اول! ولی فرقشون از این زمان به بعد مشخص میشه ( به هر حال هر چیز جدیدی ادم جذب میکنه ولی تا چه مدت؟) اونی که خوشش بیاد بعد از دوماه همون احساسی رو داره که روز خریدنش داشته یا شایدم احساس خیلی بهتری ولی اونی که بدش بیاد کم کم دلسرد میشه چون براش مک بوک با لپ تاپ دیگه فرقی ندارن. متوجه شدی تفاوتش تو کجاس؟ در اینجا که بتونی از ویژگی ها و مزیت هایی که مک نسبت به ویندوز داره استفاده کنی ولی اگه نتونی اون وقت همون قضیه صرفه جویی در هزینه و خرید مدل ارزونتر که واست گفتم پیش میاد!

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

خب برای کوچکترین خدماتش خودت باید اقدام کنی...(یه ورد یا پاورپوینت ساده را هم باید جدا براش پیدا کنی) خیلی وحشتناکه و اینکه 13" و من کار گرافیکی می خوام بکنم...
    چی کار کنم خدااااا
    ببین ، می تونی به یک مانیتور اکسترنال (تا 30 اینچ) وصلش کنی! مثل خودم!

ببینید :

خیلی متشکر اما من نمی تونم خودمو با شما و اعضای این فوروم مقایسه کنم...من ناشی ناشیم....برا دانلود نرم افزاراش به فرض که پیدا کنم برادر گرام گیر می ده حجمش بالاس نمیشه(آخه ما سهمیه بندی کردم حجم دانلودو دعوا نشه) من دنبال یکی مثل خودم بی دست و پا می گردم ببینم از پسش بر اومده یا نه...
    دوست عزیز ، پک های نرم افزاری مک هم کم نیست! لازم نیست که همه رو دانلود کنید!!!

بزار خیالت رو راحت کنم ، من از اینترنت Dial Up استفاده میکنم!!! ولی همه ی نرم افزار هام بروزند!(Up to date)

اگر تو عکس دوم دقت کنی ، Apple USB Modem رو هم میبینی!!!!

پس نگران باند وایدتون نباشید!

اینکه بتونه سریع رندر بگیره و داغ نکنه، طبق تحقیقاتم دل خرکاره ولی افت شدید داره بعد یک سال و اچ پی آآآ خوبن فقط بیش از حد دخترونن(طرح و نقش و ....) ، میگن سونی کم میاره یکی از بچه ها تعریف می کرد سی پیوش سوخته در حین رندر گیری(چون گاها با pc ها هم یک روز داره رندر می گیره) و مارکای دیگم نمی دونم....
    ولی در مورد رندرینگ خیالتون راحت ، باشه ! می تونی 24 ساعته رندر کنی!!!

اگر تو نت ، سرچ کنید ، فیلم یک مک بوک پرو هست که بعد از یکماه کار شبانه روزی خاموشش کردند!

من یدونه Dell XPS M1530 هم دارم ، که اونم واقعا به قول خودتتون : خر کاره! ولی HP رو نمیدونم ،چون باهاش کار نکردم!

سونی که ، افتضاحه!!!! اینو دیدم!!!!!

بازم تصمیم گیرنده شمایید! ولی یک خورده بیشتر فکر کنید! تا یک انتخاب درست بکنید!

موفق باشید !

__________________________________________________ ________________________
    به پیشنهاد یکی از کاربران ، از این به بعد مستند بحث میکنم! تا جای شک و شبهه باقی نمونه!
    با تشکر ،
    M24

5. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

خب برای کوچکترین خدماتش خودت باید اقدام کنی...(یه ورد یا پاورپوینت ساده را هم باید جدا براش پیدا کنی) خیلی وحشتناکه و اینکه 13" و من کار گرافیکی می خوام بکنم...
    چی کار کنم خدااااا

خوب روش ویندوز هم نصب کنی و یه 15 اینچ بخری اونوقت چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید من این قدر سوال می کنم و به اپل ایراد می گیرم چی کار کنیم باید اگه خواستم اپل بگیرم امضا کنم که مسئولیتش با خودمه...
    امشب رفتم دیدمش با گارانتی الماس ایران(میگه نمایندگی اصفهانه) 1790...خودش می گفت 120تومن باید بدی نمی دونم یه ادیتور!!!! بخری (برای تطبیق مکس و ...با مک) دوست پدرم(خودش نمایندگیه دله)گفته از تهران با گارانتیه پیشتازان 1820ولی می گفت ویندوزم بخوای نصب کنی باید بفرستیش تهران... راستی اون اولیه گفت یه پک نرم افزار روش می دیم....
    در مورد 15 اینچیاش میشه 1990من بودجه ام اینقدر نیست...
    متشکر باز از این همه صبرتون

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

یه سوال صادقانه: به هیچکی نمیشه اعتماد کرد(فروشنده ها هر چی نفعشونه می گن، بچه هام هر کی هرچی داره را میگه خوبه....من چی کار کنم؟؟؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

دوستان سری جدید تا دو هفته دیگه میرسه .
    خبر خوبیه
    من از کریستال پرسیدم
    شماره الماس پایتخت رو نداشتم

9. این کاربر از علیرضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوست عزیز نگران نباش من بطور متوسط دمایcpu از ۹۰ درجه پایین نمیاد و‌ طبق چیزی که osبهم میگه حدود ۱۵ روز که خاموش نشده
    sleepفقط روزی یه ساعت!!!

11. 2 کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوستان سری جدید تا دو هفته دیگه میرسه .
    خبر خوبیه
    من از کریستال پرسیدم
    شماره الماس پایتخت رو نداشتم
    امیدوارم دوستان تبلیغ به حساب نیارند!!

این شماره الماس
    88797931-3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    kurdistan

پيش فرض

سلام
    در مورد macbook pro mc118ll توضیح میدید؟
    و اینکه با 2000000 تومن بهترین macbook که میشه گرفت چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •