تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 64 اولاول ... 747535455565758596061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

1 لینک دانلود نرم افزار PDF Reader

مرسي منم نصب كردم.خوب بود.ممنون.
    راستي واسه خوندن pdf از چه برنامه اي استفاده ميكنيد؟
    ميشه بزاريد واسه دانلود.ممنون
    برای پی.دی.اف خب نرم افزارش اصلش هست: Adobe Acrobat Reader
    این برنامه تا ورژن نهش اومده و یک نرم افزار دیگه هم به اسم: Adobe Acrobat Professional
    که این برنامه هم تا ورژن نه داره و حالت حرفه ای هست که میشه تغییرات هم در فایل داد.

ولی عیب اینها چند چیزه:
    یکی سنگینیشون ، حجم الکی زیادی دارن
    یکی هم کرک هایی هست که برای محصولات ادوبی میاد و خب هر چند وقت سریالها میپره!

به نظر من بهترین برنامه واسه کار شما اینه: Foxit Reader
    این برنامه بسیار سبکه (حجم 10MB) و سریع باز میشه و حتی قابلیت تغییرات رو هم داره!

لینک مستقیم دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amina4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

راستي واسه خوندن pdf از چه برنامه اي استفاده ميكنيد؟
    ميشه بزاريد واسه دانلود.ممنون
    همونطور که دوستمون امیرخان گفتن یه برنامه داره اونم adobe acrobat reader هستش که تو 97% سی دی های مجموعه برنامه موجوده. حتی اگه یه نگا به سی دی هی درایور قطعات کامپیوترتون بندازین بازم احتمال خیلی زیاد می ذارن این برنامه رو چون یه چیز ضروری هستش واسه رایانه.
    اگر هم بخوای می تونی با فتوشاپ باز کنی و به فرمت عکس تبدیل کنی ولی به فرمت آفیس تبدیل نمی شن.

4. این کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان دلیل داغ شدن بیش از اندازه شارژر این 1564 ها چیه؟ دستم میسوزه وقتی موقع شارژ لمسش میکنم!!!
    یه سوال دیگه؛ این شارژرها همشون سه شاخه هستن و تبدیل میخوان یا واسه من اینجوریه؟
    و اینکه من از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن موقعی که دو شاخه رو وصل میکنن به برق یه خورده جرقه میزنه. علتش چیه؟
    Last edited by hamedoveisi; 05-07-2010 at 15:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تا نرم افزاری که دوستمون گذاشته بود نصب میکنم صدام قطع میشه باید پاک کنم تا خوب شه.نرم افزار دیگه ای هست صدام بیشتر شه؟راستی من از گرافیکش راضی نیستم کاش میشد گرافیکشو ارتقا داد من شنیدم راهایی وجود داره.همینطوره؟؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان دلیل داغ شدن بیش از اندازه شارژر این 1564 ها چیه؟ دستم میسوزه وقتی موقع شارژ لمسش میکنم!!!
    یه سوال دیگه؛ این شارژرها همشون سه شاخه هستن و تبدیل میخوان یا واسه من اینجوریه؟
    و اینکه من از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن موقعی که دو شاخه رو وصل میکنن به برق یه خورده جرقه میزنه. علتش چیه؟
    بله همه همينطور 3شاخه هستن و تبديل مي خوان.
    اون جرقه هم طبيعيه.نگران نباشيد

8. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

بله دوست عزیز شارژر یه خورده زیاد داغ می کنه ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه بیشت از 2 یا 3 ساعت با لب تاپ کار می کنی حتما یه زیر فن بگیر واسش.
    آره همش سه شاخه هستن ولی مال من که جرقه نمی زنه؟؟؟

10. 3 کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

من تا نرم افزاری که دوستمون گذاشته بود نصب میکنم صدام قطع میشه باید پاک کنم تا خوب شه.نرم افزار دیگه ای هست صدام بیشتر شه؟راستی من از گرافیکش راضی نیستم کاش میشد گرافیکشو ارتقا داد من شنیدم راهایی وجود داره.همینطوره؟؟
    دوستان عزیزی که بعد از نصب برنامه srs به مشکل قطع صدا بر می خورن از قسمت بالا Options/Preference رو بزنن. تو قسمت Device قلش رو باز کنن و بزارن رو گزینه HD Audio Speaker/Headphone.
    مشکل من که اینجوری حل شد و صدا تا حدود یک و نیم برابر افزایش یافت.

در ضمن بخدا حیفه دست به این لپ تاپ به این خوشگلی بزنی ها!!!!!! لپ تاپ درحالات کلی واسه بازی ساخته نشده
    Last edited by amina4u; 05-07-2010 at 23:25.

12. این کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- خب واسه منم همونی بود که توی جعبه اش بود و داغ میکنه ، بعضی وقتا خیلی ، تازه واس من همیشه خدا به برقه ولی مطمئن باش هیچیش نمیشه ...

- آره ، همیشه اصلیشهاش سه شاخه ، حتی واسه سونی (ویو) هم دیدم سه شاخ بود که یه پونصد تومن دادم از این تبدیلا داد شد عین پریزهای جهموری اسلامی! ...

- من خب دوشاخه رو میزنم همیشه به یه رابط سه تایی ، بعد جرقه ندیدم تا حالا ... اگه همیشه همینطوریه ، من میگم از این دستگاه های محافظ استفاده کن که یه وقتی این جرقه ها شارژت رو داغون نکنه ، که اگه اون داغون بشه باعث میشه باتریت بد شارژ بشه که خب میشه قوز بالا قوز ...

14. 2 کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله همه همينطور 3شاخه هستن و تبديل مي خوان.
    اون جرقه هم طبيعيه.نگران نباشيد
    مرسی حمید جان. ولی چند جا جستجو کردم گفته بودن این جرقه ها به شارژر آسیب میرنه. اما نمیدونم چه کار کنم!! محافظ هم داره. میگم اگه همیشه تو برق باشه و اصلا در نیارم چی؟ مشکل داره؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

مرسی حمید جان. ولی چند جا جستجو کردم گفته بودن این جرقه ها به شارژر آسیب میرنه. اما نمیدونم چه کار کنم!! محافظ هم داره. میگم اگه همیشه تو برق باشه و اصلا در نیارم چی؟ مشکل داره؟
    فكر نميكنم مشكلي باشه.چون اگه دقت كرده باشي وقتيم كه لپ تاپ به شارژ نيست شارژر اصلآ داغ نميكنه.اگه احساس ميكني ممكن مشكل ايجاد شه خب بزار هميشه بمونه.
    ولي فكر نميكنم اگرم بخواي هي بزني مشكلي پيش بياد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •