تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 83 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب این بستگی به شانس هم داره. راستی ماشینتو کی تحویل گرفتی؟(منظورم تاریخشه) موقع تحویل مجبور نشدی رنگ ماشین رو هم عوض کنی به این خاطر که رنگ انتخابیتو نداشتن؟ و نمونه ی دعوتنامه رو داری که بذاری؟ تو دعوتنامه میتونی مثلا انتخاب کنی مه شکن جلو داشته باشه؟

راستی من تو اون نمایندگی که ثبت نام کردم گفت اگه موقع تحویل sx نداشتیم میتونی صبر کنی هر وقت sxاومد ببری!!
    رنگ که نوک مدادی میخواستم، همون رو هم گرفتم... من تحویلم 30 آبان بود، ولی موقعی که دعوتنامه اومد (1 آبان) یه نوک مدادی SL موجود داشتن. با توجه به بدقولیهایی که برای دوستام برای تحویل ماشین پیش اومده بود، همون SL رو برداشتم. 4 آبان تحویلم دادن. (یعنی یک ماه زودتر تحویل گرفتم) اگه میخواستم برای SX صبر کنم ممکن بود آخر آذر تحویل بگیرم... در مورد مه شکن هم من با مه شکن درخواست کرده بودم... ولی کلا بدون مه شکن میدن و مه شکن با خودته. حتی نمایندگی مجاز هم برات نصب نمیکنه. درضمن تو دعوتنامه هیچ گزینه ای برای انتخاب آپشن نداره

2. این کاربر از gigili1567 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت m595's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام منم يه ماشين فرسوده دادم تا از اين 111 بگيرم كه بلاخره امروز رفتم پيش فاكتور كردم sx بر ميدارم رنگش هم بنفش روشن همين رنگ ميدن يكي هم كاراي بانكيش مونده ضامن واينا كي ميدونه بازم چقدر طول ميكشه

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوستان شرایط چند چکی که برای 111گذاشتند هر چک باید 6ماه 1بار پاس بشه یا نه3یا4چک باید در عرض 6ماه پاس شه در تاریخ های مقرر!؟ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام منم يه ماشين فرسوده دادم تا از اين 111 بگيرم كه بلاخره امروز رفتم پيش فاكتور كردم sx بر ميدارم رنگش هم بنفش روشن همين رنگ ميدن يكي هم كاراي بانكيش مونده ضامن واينا كي ميدونه بازم چقدر طول ميكشه
    مبارکت باشه ولی ایکاش یاسی نمیگرفتی

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

دوستان شرایط چند چکی که برای 111گذاشتند هر چک باید 6ماه 1بار پاس بشه یا نه3یا4چک باید در عرض 6ماه پاس شه در تاریخ های مقرر!؟ممنون
    کلا تو شش ماه باید پرداخت بشه حالا سه تا چک یا چهارتا

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض تورو خدا راهنماییم کنید

تورو خدا راهنماییم کنید
    ماشینو یه هفته تحویل گرفتم ولی تا حالا دو بار باطری خالی کرده با اینکه روزی یه بارو روشن میکنم
    دلیلش چی میتونه باشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

کلا تو شش ماه باید پرداخت بشه حالا سه تا چک یا چهارتا
    پس چرا تاریخ چکها دیروز دیدم تا 2 سال رفته بود!؟

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای دهه فجر شما 6 پیش پرداخت داری و 4 چک 1100000 تومانی هر 6 ماه باید پاس کنی یعنی هر چک پس از 6 ماه و نهایتا تو 2 سال هر 4 چک.

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

تورو خدا راهنماییم کنید
    ماشینو یه هفته تحویل گرفتم ولی تا حالا دو بار باطری خالی کرده با اینکه روزی یه بارو روشن میکنم
    دلیلش چی میتونه باشه؟
    برای سرویس اولیه که بردید بیان کنید. روشن بودن ماشین هر روز چند دقیقه رو من نفهمیدم واسه چیه ولی همینقدر بگم هیچ فایده ای نداره جز سوزوندن بنزین باک!!!
    احتمالات هم معیوب بودن باتری یا دینام و یا روشن بودن یکی از مصرف کننده ها می تونه باشه.

9. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این چند روز رفته بودم مسافرت. آمار مصرف بنزین رو درآوردم...... واقعا حیرت زده شدم.... 412 کیلومتر 20 لیتر.... (باک رو سرریز پر کردم. کیلومتر رو صفر کردم و پمپ بنزین بعدی دوباره تا سرریز پر کردم.... 20 لیتر سوزونده بود.....) یعنی به صدی 5 هم نرسید

11. 3 کاربر از gigili1567 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس چرا تاریخ چکها دیروز دیدم تا 2 سال رفته بود!؟
    شما درست میگید همون طور که آقای هیتلر گفتند هر شش ماه یه بار باید پاس بشه (شما گفتید منم کنجکاو شدم از نمایندگی پرسیدم)

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

من این چند روز رفته بودم مسافرت. آمار مصرف بنزین رو درآوردم...... واقعا حیرت زده شدم.... 412 کیلومتر 20 لیتر.... (باک رو سرریز پر کردم. کیلومتر رو صفر کردم و پمپ بنزین بعدی دوباره تا سرریز پر کردم.... 20 لیتر سوزونده بود.....) یعنی به صدی 5 هم نرسید
    خیلی خوبه.... ماشینت چند تا کلا کارکرده؟سرویس اولیه بردی یا نه هنوز!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •